کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-03-20 ساعت 00:01)رضا2015 نوشته:  خوب بالاخره کیس های ابوظبی ready شد Smile

تبريك رضا جان. راستش من صدام در نميومد ولي نگران شده بودم. خدا رو شكر.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: Iaccept ، HERMES7 ، sardar ، bahar101
(2015-03-20 ساعت 00:01)رضا2015 نوشته:  خوب بالاخره کیس های ابوظبی ready شد Smile
ایشالا خبر یه ضربیت دآآآش رضا
کم کم داشتم دپ میشدم Smile
گودلاک
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101
قربون همتون Smile

اوه سیمون هم فایل سیس گذاشت دمششش گرم بریم تاپیک انالیز
تشکر کنندگان: نیلان ، bahar101 ، fa15
(2015-03-19 ساعت 17:22)miyu نوشته:  دوستان من يسري توصيه براتون دارم
١)اگر هنوز نامه دومتون نيمده و كاراي ترجمه رو انجام نداديد الان وقتشه!سعي كنين براي اين مسئله وقت بزارين كه با قيمت مناسب پيدا كنين!يه توصيه ي جدي اينكه اگر براي كاراي لاتري با شركتي قرارداد داريد، به هيچ عنوان كار ترجمه رو بهشون واگذار نكنين (به هزار دليل)خودتون برين انقلاب چندجا قيمت كنين مطمئن باشين با قيمت مناسب گيرتون مياد هيچ كار سختيم نيست.
٢)بعد ازينكه ترجمه رو گرفتيد خوب چندبار بررسيش كنيد كه اگه ايرادي داشت برطرف شه!
٣)بعد از اومدن نامه دوم و بررسي تاريخ مصاحبه هرچه سريعتر بليط و هتلتون رو رزرو كنين
اين چند روز فشار روحي زيادي به من و خانواده م وارد شد!اگر من اين كارارو زودتر انجام داده بودم انقدر سختي و عذاب نمي كشيدم
علت اين اتفاق رو انشالله در سفرنامه م ميگم!

ممنون از توصیه هاتون ، ترجمه رو باید به تایید رسمی هم برسونیم ، اور خارجه یا جای دیگه ؟؟
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان ! آدرس سایت سفارت واسه چک کردن کیسها رو هر چی می زنم ارور می ده . اگه ممکنه برام بذارید.
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان:
احتمال داره قرار سفارت آنکارا نباشه و ابوظبى يا... باشه, انوقت بايد کدوم سايت رو نگاه کرد, يا فقط ايميل ميفرستن
کلا کدوم سايتها رو بايد چک کرد
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان:
(2015-03-20 ساعت 02:17)behzadsh نوشته:  
(2015-03-19 ساعت 17:22)miyu نوشته:  دوستان من يسري توصيه براتون دارم
١)اگر هنوز نامه دومتون نيمده و كاراي ترجمه رو انجام نداديد الان وقتشه!سعي كنين براي اين مسئله وقت بزارين كه با قيمت مناسب پيدا كنين!يه توصيه ي جدي اينكه اگر براي كاراي لاتري با شركتي قرارداد داريد، به هيچ عنوان كار ترجمه رو بهشون واگذار نكنين (به هزار دليل)خودتون برين انقلاب چندجا قيمت كنين مطمئن باشين با قيمت مناسب گيرتون مياد هيچ كار سختيم نيست.
٢)بعد ازينكه ترجمه رو گرفتيد خوب چندبار بررسيش كنيد كه اگه ايرادي داشت برطرف شه!
٣)بعد از اومدن نامه دوم و بررسي تاريخ مصاحبه هرچه سريعتر بليط و هتلتون رو رزرو كنين
اين چند روز فشار روحي زيادي به من و خانواده م وارد شد!اگر من اين كارارو زودتر انجام داده بودم انقدر سختي و عذاب نمي كشيدم
علت اين اتفاق رو انشالله در سفرنامه م ميگم!

ممنون از توصیه هاتون ، ترجمه رو باید به تایید رسمی هم برسونیم ، اور خارجه یا جای دیگه ؟؟
خواهش ميكنم،مهر دارلترجمه بايد داشته باشه!ديگه تاييديه ي دادگستري اينارو نميخاد!صفحه اول اين تاپيك رو بخونين و اگه باز سوالي از ترجمه رسمي بود توي اون تاپيك مطرح كنين http://www.mohajersara.com/thread-7025.html موفق باشين
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: HERMES7 ، fa15 ، bahar101 ، hameddjj
(2015-03-20 ساعت 11:22)سپیده زمان نوشته:  احتمال داره قرار سفارت آنکارا نباشه و ابوظبى يا... باشه, انوقت بايد کدوم سايت رو نگاه کرد, يا فقط ايميل ميفرستن
کلا کدوم سايتها رو بايد چک کرد
عزيزم ايميل ميفرستن ولي يسري از بچه ها گفتن نيمده!شما براي اطمينان ميتونين نامه دوم رو تو همون سايتي كه جواب لاتري رو ديديد چك كنيد،اگر نامه دومتون اومده باشه جايگزين جواب لاتري ميشه
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: HERMES7 ، fa15 ، bahar101
بچه ها ماه قبل نامه ها ٢٤ام اومد. پس اين چهار پنج روز انشا... نامه هامون مياد. لطفا مرتب ايميلها و سايت رو چك كنين و به محض اينكه كسي نامه دومش رو دريافت كرد اطلاع رساني بكنه.
ضمنا نوروز و شروع سال ٩٤ رو به همه همراهان DV 2015 و مديران محترم مهاجرسرا پيشاپيش تبريك مي گم و اميد وارم همگي از سال بعد، علاوه بر نوروز ، سال جديد ميلادي رو هم تبريك بگيم.[emoji6]
به اميد دريافت گرين كارت در ماههاي باقي مونده براي هممون.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، SomeOneX ، bahar101 ، fati.d ، laleht ، HERMES7 ، omid man ، fa15 ، Alex 2014 ، mandikhanum
فکر کنم اول نفر تو امسال من چک کردم وضعیت نامه دوم رو?
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: 2015reza ، mandikhanum
(2015-03-21 ساعت 04:12)sad_sad نوشته:  فکر کنم اول نفر تو امسال من چک کردم وضعیت نامه دوم رو?

خوب, جواب چه بود, امده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک سال جدید بچه ها نامه دوم زودتر از 4یا5روز اینده نمیاد خیالتون راحت و به کارهاتون برسید.موفق باشید.با احترام.

تشکر کنندگان:
(2015-03-21 ساعت 16:25)alireza.moazini نوشته:  با سلام و تبریک سال جدید بچه ها نامه دوم زودتر از 4یا5روز اینده نمیاد خیالتون راحت و به کارهاتون برسید.موفق باشید.با احترام.

با سلام و تبریک
از کجا میدونید که نمیاد ؟ Big Grin
انشالله واسه من بعد سیزده بدر بیاد Big Grin حتی دیرتر ، خیلی دیرتر ...
شماره کیس 0XX
ایروان
ویزا
ورود به آمریکا
تشکر کنندگان:
بالاخره نوبت مصاحبه ما هم رسيد
فردا صبح هماهنگ کردیم که ساعت 5 راه بیافتیم
هتل رو تسویه میکنم و بعد از مصاحبه یکراست میریم فرودگاه که برگردیم
البته اگر بچه ها یه ضرب بگیرند ( انشاالله ) که با عشق سه روز دیگر هم میمانیم
برای اولین بار است که میخواهم دیرتر به تهران برگردم
شما هم دعا کنید دیر تر برگردم سر خونه و زندگیم
مطالب زیادی آماده کردم که قطعا براتون مینویسم
امیدوارم که فردا ننویسم و سه روز دیگه بنویسم
شما هم دعا کنید اول سال جدید تا سه روز دیگه دست به لپ تاپ نزنم و بعد برگردم تهران
سال بسیار خوب و توام با موفقیتی برای همه آرزومندم
پیروز باشید

هم اکنون نیازمند دعاهای سبز شما هستیم
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: SomeOneX ، amindv15 ، نیلان ، HERMES7 ، Alex 2014 ، Iaccept ، p00ya2001 ، babak12 ، satan ، mandikhanum ، rezasadeghi
(2015-03-21 ساعت 17:45)Aghaman نوشته:  بالاخره نوبت مصاحبه ما هم رسيد
فردا صبح هماهنگ کردیم که ساعت 5 راه بیافتیم
هتل رو تسویه میکنم و بعد از مصاحبه یکراست میریم فرودگاه که برگردیم
البته اگر بچه ها یه ضرب بگیرند ( انشاالله ) که با عشق سه روز دیگر هم میمانیم
برای اولین بار است که میخواهم دیرتر به تهران برگردم
شما هم دعا کنید دیر تر برگردم سر خونه و زندگیم
مطالب زیادی آماده کردم که قطعا براتون مینویسم
امیدوارم که فردا ننویسم و سه روز دیگه بنویسم
شما هم دعا کنید اول سال جدید تا سه روز دیگه دست به لپ تاپ نزنم و بعد برگردم تهران
سال بسیار خوب و توام با موفقیتی برای همه آرزومندم
پیروز باشید

هم اکنون نیازمند دعاهای سبز شما هستیم
با آرزوی موفقیت و ویزای یک ضرب
سفر سلامت و پربار
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: Aghaman ، Iaccept ، babak12 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان