کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-30 ساعت 16:26)Elahe.mn نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:57)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
خدا لعنتشون کنه ( بابی ایلگاز) منو تو کف گذاشتن Big Grin
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

عزیزم زیاد نگران نباش...ایشالا سال دیگه که آمریکا بودیم به این روزا میخندیم Big Grin

سلام الاهه جان. خوش آمدید. بی خبر اومدید... ما رو از قبل مطالع میکردید تا براتون فرش قرمز پهن کنیم.Cool
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: babisondes ، َalikh ، bahar101
(2015-05-30 ساعت 23:24)mojgan m نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 16:26)Elahe.mn نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:57)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  دیگه داره کاسه صبرم سر ریز میشها، خدایی زوره که همتون میدونین و من نمیدونم که کی و کجا باید برمSadTongueCoolBig Grin
نمیبخشمتون Tongue
خدا لعنتشون کنه ( بابی ایلگاز) منو تو کف گذاشتن Big Grin
روز و حال مارو ببین که اصلا نمیدونیم میریم سفارت یا نه , باز خدا رو شکر کن کارنت شدی

عزیزم زیاد نگران نباش...ایشالا سال دیگه که آمریکا بودیم به این روزا میخندیم Big Grin

سلام الاهه جان. خوش آمدید. بی خبر اومدید... ما رو از قبل مطالع میکردید تا براتون فرش قرمز پهن کنیم.Cool

سلام مژگان جون...مرسی.راستش بخاطر استرسی که بهم وارد میشه زیاد اینجا نمیامCool وکالت دادم به بابی واسه کسب اطلاعات Big Grin
تشکر کنندگان: babisondes ، َalikh ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  سلام الاهه جان. خوش آمدید. بی خبر اومدید... ما رو از قبل مطالع میکردید تا براتون فرش قرمز پهن کنیم.Cool

سلام مژگان جون...مرسی.راستش بخاطر استرسی که بهم وارد میشه زیاد اینجا نمیامCool وکالت دادم به بابی واسه کسب اطلاعات Big Grin
[/quote]

الاهه جان شما کارت درسته.Wink
نامه دوم که آپلود نمیشه...
مصاحبه من تو دبی... اوج گرما و ماه رمضون
بدتر اینکه ممکنه مجبور باشم ی ده روزی اونجا بمونم. چون مصاحبه من قبل از عید فطره و سه روز تعطیلی داره...Tongue
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
تشکر کنندگان: bahar101 ، َalikh ، nimanoush
(2015-05-31 ساعت 10:38)mojgan m نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  سلام الاهه جان. خوش آمدید. بی خبر اومدید... ما رو از قبل مطالع میکردید تا براتون فرش قرمز پهن کنیم.Cool

بدتر اینکه ممکنه مجبور باشم ی ده روزی اونجا بمونم. چون مصاحبه من قبل از عید فطره و سه روز تعطیلی داره...Tongue
[/quote]
چظور میتونم روزای تعطیل امارات رو بدونم .... لطفا راهنمایی کنید
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: bahar101
دوستان ما تا کی باید منتظر این نامه دوم باشیم ...
من دیروز به سفارت ایمیل هم فرستادم ولی هنوز جواب نداده ..... میدونین چقدر طول میشکه جواب ایمیل رو بدن
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 11:02)ملايي نوشته:  دوستان ما تا کی باید منتظر این نامه دوم باشیم ...
من دیروز به سفارت ایمیل هم فرستادم ولی هنوز جواب نداده ..... میدونین چقدر طول میشکه جواب ایمیل رو بدن
سلام من که تماس گرفتن گفتن تا پایان ماه می آپلود میشه. امروز 31 می هست و نیویورک و واشنگتون از ما حدودا ده ساعت عقبتر هستن. بنابراین تا نیمه شب فردا باید آپلود بشه
(2015-05-31 ساعت 11:07)mojgan m نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 11:02)ملايي نوشته:  دوستان ما تا کی باید منتظر این نامه دوم باشیم ...
سلام من که تماس گرفتن گفتن تا پایان ماه می آپلود میشه. امروز 31 می هست و نیویورک و واشنگتون از ما حدودا ده ساعت عقبتر هستن. بنابراین تا نیمه شب فردا باید آپلود بشه

امیدوارم ... مرسی
تشکر کنندگان: bahar101 ، farshad_dg
من روزهای تعطیل امارات رو در سایت رسمی چک کردم که در قسمت سفر به امارات میتونید پیدا کنید
روزهای جمعه و شنبه تعطیل هستن. در ماه جولای هم 19 جولای عید فطرهو تعطیله
تشکر کنندگان: bahar101 ، sunnyday

نامه دوم شما ازكي سيسي مياد و ارتباطي به سفارت نداره
شما اگر ايميل چك كردن نامه دوم رو گرفتي و نامه دوم جاگزين نشده ميتوني فردا شب به شماره تلفني كه توي نامه اولت هست زنگ بزني و زمان و محل مصاحبه رو جويا بشي
(2015-05-31 ساعت 11:29)رضا2015 نوشته:  

نامه دوم شما ازكي سيسي مياد و ارتباطي به سفارت نداره
شما اگر ايميل چك كردن نامه دوم رو گرفتي و نامه دوم جاگزين نشده ميتوني فردا شب به شماره تلفني كه توي نامه اولت هست زنگ بزني و زمان و محل مصاحبه رو جويا بشي

من زنگ زدم و تاریخ و محل مصاحبه رو تلفنی بهم گفتن ... ولی آیا میتونم به صحبتهای اپراتور اعتماد کنم .. میتونه اشتباهی هم باشه ؟
راستی مگه روز مصاحبه نباید کپی نامه دوم رو داشته باشیم .... به تماس تلفنی میشه اکتفا کرد .؟
تشکر کنندگان:
(2014-08-12 ساعت 23:45)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 23:34)Vandadi نوشته:  سلام اقا بهداد عزیز
سوالی که برا من پیش اومده اینه که تا زمانی که نامه دوم نیومده ما که نمیتونیم وقت دکتر یا بلیط بگیریم که؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز،
نه، نمي توانيد، چون زمان دقيق مصاحبه و مكان آن را نمي دانيد و تا اين زمان و مكان را ندانيد نمي توانيد براي مسافرت و مديكال برنامه ريزي كنيد

سلام حالا من که زنگ زدم kcc و وقت مصاحبم مشخص شده ولی نامه دوم نیومده چی؟
هرچه خدابخواهدهمان خواهدشد
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  سلام مژگان جون...مرسی.راستش بخاطر استرسی که بهم وارد میشه زیاد اینجا نمیامCool وکالت دادم به بابی واسه کسب اطلاعات Big Grin

خوش به حالت که حداقل بهت گفتن تاریخ و مکان مصاحبتو..به من گفتن هفته بعد سایت و چک کنSad همچنان چک میکنم و خبری نی...
تو این 10 روز هم اونجا انتظار کشیدن سخته.تا ویزارو بگیریم جونمون به لبمون میرسه Rolleyes
تشکر کنندگان: mojgan m ، bahar101
(2015-05-31 ساعت 14:41)Elahe.mn نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:50)babisondes نوشته:  سلام مژگان جون...مرسی.راستش بخاطر استرسی که بهم وارد میشه زیاد اینجا نمیامCool وکالت دادم به بابی واسه کسب اطلاعات Big Grin

خوش به حالت که حداقل بهت گفتن تاریخ و مکان مصاحبتو..به من گفتن هفته بعد سایت و چک کنSad همچنان چک میکنم و خبری نی...
تو این ۱۰ روز هم اونجا انتظار کشیدن سخته.تا ویزارو بگیریم جونمون به لبمون میرسه Rolleyes
(2015-05-31 ساعت 14:41)Elahe.mn نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 10:38)mojgan m نوشته:  [quote='babisondes' pid='617393' dateline='1432822839']

تو این ۱۰ روز هم اونجا انتظار کشیدن سخته.تا ویزارو بگیریم جونمون به لبمون میرسه :rolleyes
تشکر کنندگان: babisondes ، mojgan m ، bahar101
(2015-05-31 ساعت 12:51)behzad mg نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی
آیا آماری هست که بدونم از کسایی که مصاحبه صورت میگیره حدودا چند درصد موفق به گرفتن ویزا میشن ؟
با تشکر

يه سر به آناليز فرم ceac بزن اونجا بچه ها همه اينارو بررسى كردن

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان