کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-24 ساعت 00:52)P.E نوشته:  سلام دوستان من زنگ زدم اطلاعاتمو پرسید اما جواب نداد ایا چیزی دیگه هم باید میگفتم غیر تاریخ تولد و کیس و اسمم اون سوالی دیگه نکرد خیلی عصبانی هم بود ایا چیزی دیگه هم باید میگفتم فقط همینا رو ازم خواست اخهههههههههه

نه همین سه مورد کافیه،آره یه خانم بداخلاقی بود بمنم نمیخواست بگه هی میگفت تا آخر جون نامه میاد من چندبار هی درخواستم گفتم که مجبور شد بگه!ماه پیش برای دوستم زنگ زدم خیلی برخوردش خوب بود یکی دیگه بود
به این نتیجه میرسیم تو ادارات آمریکا هم بداخلاق و دودر هست باید حواسمون باشه!!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، AliReza.Sh ، rbrb-2015 ، p00ya2001
شما تصور کن از اول صبح که میای سرکار مدام تلفنت زنگ بخوره و ازت سوال تکراری بپرسن !!
خب شاکی میشی دیگه .
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، p00ya2001
(2015-06-24 ساعت 09:09)rezasadeghi نوشته:  شما تصور کن از اول صبح که میای سرکار مدام تلفنت زنگ بخوره و ازت سوال تکراری بپرسن !!
خب شاکی میشی دیگه .

خوب بخشی از شغل طرف همینه
ماه پیش که من زنگ زدم خانم دیگه ای بود خیلی خوشرو،اونروزم میدونم ریخته بودن سرشون ملت هی زنگ میزدن
واقعیت اینه که همه جا آدم خوش اخلاق و صبور و برعکس پیدا میشه.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، rbrb-2015 ، rezasadeghi ، p00ya2001
خبر 23 جون هم دادند که اطلاعات مربوط به کلیرنس بازسازی شده و درحال آزمایش هست و 39 مرکز بیش از 3/2 از ظرفیتشان آنلاین بوده و ویزا صادر می کنند .درحال بازیابی کامل اطلاعات هستند و گفتند تا پایان هفته کاملا برطرف می شود دیروز هم 45.000 ویزا صادرکردند. پست آپدیتها هم ادامه دارد و در برنامه شان هست تا پایان هفته کلیر انجام شود.(شواهد آن در آپدیت شدن تعدادی از دوستان در تاپیک کلیرنس هست)
همه اینها یعنی: خدا را شکر همه چیز روتین شده Big Grin
http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-06-24 ساعت 11:19)ریحانا نوشته:  خبر 23 جون هم دادند که اطلاعات مربوط به کلیرنس بازسازی شده و درحال آزمایش هست و 39 مرکز بیش از ۳/۲ از ظرفیتشان آنلاین بوده و ویزا صادر می کنند .درحال بازیابی کامل اطلاعات هستند و گفتند تا پایان هفته کاملا برطرف می شود دیروز هم 45.000 ویزا صادرکردند. پست آپدیتها هم ادامه دارد و در برنامه شان هست تا پایان هفته کلیر انجام شود.(شواهد آن در آپدیت شدن تعدادی از دوستان در تاپیک کلیرنس هست)
همه اینها یعنی: خدا را شکر همه چیز روتین شده Big Grin
http://travel.state.gov/content/travel/e...issue.html
سلام
ممنون از اطلاع رساني نويد بخشتون.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، farshad_dg
Smile 
سلام
من دیروز تماس گرفتم خیلی خوش اخلاق بود و کامل جواب داد. بیچاره دیده تماسها زیاد شده قاطی کرده. مصاحبه من هفته اول آگوست
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: ican2015 ، p00ya2001 ، ebrahim1e ، Hamraaz Jng ، bahar101 ، farshad_dg
(2015-06-24 ساعت 11:37)khaleghi نوشته:  سلام
من دیروز تماس گرفتم خیلی خوش اخلاق بود و کامل جواب داد. بیچاره دیده تماسها زیاد شده قاطی کرده. مصاحبه من هفته اول آگوست

ميشه بگيد تعداد افرارد كيس و كدوم سفارت؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Hamraaz Jng ، bahar101
ما که اینجا نشستیم منتظر نامه دوم تا ببینیم کی میریم مصاحبه اونا فارسیون خیلی ضعیفه میترسم بنده خداها معذب بشن گناه دارن به لکنت بیفتن
بی زحمت هرکی نامه یا ایمیلش اومد یه خبری بده ثواب داره دل ما هم شاد میشه
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ican2015 ، p00ya2001 ، Hamraaz Jng ، ebrahim1e ، bahar101 ، farshad_dg
منم منتظر ایمیل و نامه دوم نشستم ... Rolleyes
ای ایمیل ای نامه دوم هر چه سریع تر بیااااااااااا .... Big Grin
میگم امکان داره اصلا میلی هم نیاد ؟
یا حتما اول میل میاد بعد نامه دوم جایگزین میشه ؟!
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : 3 می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / ادیت فرم و ارسال مجدد : 10 دسامبر / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر / کارنت شدن کیس: 10 جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: یکضرب Cool / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -

امید ، ایمان ، حرکت ،شهامت ، پشتکار ، صبر ________ هدف ! Rolleyes

تشکر کنندگان: مهدی هژ ، ebrahim1e ، ican2015 ، bahar101
سری قبل برا یکی دونفر ایمیل نیومده بود منظورم ماه گذشته نیستا چند ماه قبل شما همیشه مستقیم برو نامه رو چک کن
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101
سلام
من که تماس نگرفتم. چون یک نفر از سیمون پرسیده بود آیا زنگ بزنیم KCC و ازشون وقت مصاحبه را سوال کنیم ؟؟؟
سیمون جواب داده بود: نه چند روز دیگز صبر کنید و اجازه دهید KCC کارش را انجام بدهد
منم دیدم منطقی هست و تصمیم گرفتم صبر کنم
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، مهدی هژ
فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101
(2015-06-24 ساعت 13:02)ebrahim1e نوشته:  فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست

بله کیسهای آنکارا همه تبدیل به READY شدن من 20 تا کیس را چک کردم و کاتماندو (نپال) هم 23 جون READY شده
کیسهای آنکارا تا شب فکر کنم ایمیلهاشون بیاد
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015
(2015-06-24 ساعت 13:07)ebrahim1e نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:02)ebrahim1e نوشته:  فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست

بله کیسهای آنکارا همه تبدیل به READY شدن من 20 تا کیس را چک کردم و کاتماندو (نپال) هم 23 جون READY شده
کیسهای آنکارا تا شب فکر کنم ایمیلهاشون بیاد

یعنی ما که هنوز READY نشدیم مفهومش اینه که آنکارا نیستیم؟ نمی دونم من درست متوجه شدم یا نه
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: ican2015 ، ebrahim1e
شماره من هم Ready شده. آنکارا
دوستان لطفا منو راهنمایی کنین تا بتونم امضا فعال کنم برای اططلاعات تو این سایت.... بلد نیستم
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015

تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، farzad.ch

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان