موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 13:16)bahar101 نوشته: (2015-06-24 ساعت 13:07)ebrahim1e نوشته: (2015-06-24 ساعت 13:02)ebrahim1e نوشته: فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست
بله کیسهای آنکارا همه تبدیل به READY شدن من 20 تا کیس را چک کردم و کاتماندو (نپال) هم 23 جون READY شده
کیسهای آنکارا تا شب فکر کنم ایمیلهاشون بیاد
یعنی ما که هنوز READY نشدیم مفهومش اینه که آنکارا نیستیم؟ نمی دونم من درست متوجه شدم یا نه
همون جایی که فرم DS-260 رو پر میکردید توی CEAC وارد بشید، بالای صفحه Current Processing Site رو ببینید کجا زده. از اینجا میتونید ببینید سفارتتون تغییر کرده یا نه.
سفارت من از انکارا به ایروان تغییر کرده و همین نیم ساعت پیش Ready شد.
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 15:56)amirabas1 نوشته: دوستان این متن رو از سایت سفارت در آنکارا کپی میکنم، ظاهرا صدور ویزا در آنکارا دچار مشکل شده، کسی میدونه این مشکل تا چه حد جدی هست؟؟؟
من دارم از استرالیا میکوبم برم آنکارا و با هزار زحمت از سر کار مرخصی گرفتم، اگه مشکل در این حد باشه که مصاحبه بپره واقعا بیچاره میشم !!!
مصاحبه من پنجشنبه 11 تیر هست و زمان مدیکال دوشنبه ۸ تیر
اطلاعیه مهم
سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار نقص فنی شده است. این مسئله مخصوص کشور یا نوع روادید خاصی نیست. ما برای مشکلات پیش آمده پوزش میخواهیم و بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم. در حال حاضر قادر به چاپ اکثر روادید مهاجرتی و غیر مهاجرتی تائید شده پس از تاریخ ۱۸ خرداد نمیباشیم.
متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی: ما قادر نیستیم تا تقاضا نامههای غیر مهاجرتی را که در تاریخ ۱۹ خرداد یا پس از آن ارائه شده اند، به جریان بیندازیم. متقاضیان روادید غیر مهاجرتی میبایست قبل از سفر با مرکز تلفن) مربوط به قرار ملاقات( تماس گرفته و وقت ملاقات خود را بازبینی کنند. متقاضیان میتوانند زمان ملاقات خود را طبق دستورالعمل موجود در وب سایت https://usvisa-info.com تغییردهند.
متقاضیان ویزای مهاجرتی: به محض این که امکان صدور ویزا فراهم شود، از طریق وب سایتمان http://turkey.usembassy.gov/visas.html شما را مطلع خواهیم ساخت. بعد از صدور اطلاعیه (رفع نقص فنی) متقاضیان ویزای مهاجرتی میبایست همراه این نامه و گذرنامه شان در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت ۱۰:30 تا 12:00 به کنسولگری مراجعه کنند. با متقاضیان به صورت فردی تماس گرفته نمیشود مگراینکه اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشیم.
از متقاضیان پوزش میخواهیم و بر این امر واقفیم که این ممکن است متقاضیانی را که در انتظار ویزا بسر میبرند با مشکل مواجه کند.
دوست عزیز نگران نباش از امروز سیستم صدور ویزا دوباره شروع به کار کرده چون به دوستان ایرانی که به انکارا رفته بودندبرای دریافت ویزا در روزهای اخیر مجددا ایمیل زدند که برای دریافت ویزا برگردند آنکارا
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
حالا كه مكان و زمان مصاحبه هاي آگوست مشخص شده كسي هست كه آمار تعداد كيسهاي مصاحبه را در ماه آگوست به تفكيك سه سفارتخانه داشته باشه؟ آنكارا چند كيس؟يا چند نفر، ايروان و ابوظبي چگونه؟ ممنون ميشم اطلاع رساني كنين.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون
باز مانده از لاتاری 2015
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 18:07)hamed shayan نوشته: سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون
به لینک زیر برید، بعد از اینکه وارد شدید، بالای صفحه میبینیدش:
ceac.state.gov/IV/Login.aspx
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید READY بودن رو از کجا چک می کنید؟