کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-06-24 ساعت 13:16)bahar101 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:07)ebrahim1e نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:02)ebrahim1e نوشته:  فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست

بله کیسهای آنکارا همه تبدیل به READY شدن من 20 تا کیس را چک کردم و کاتماندو (نپال) هم 23 جون READY شده
کیسهای آنکارا تا شب فکر کنم ایمیلهاشون بیاد

یعنی ما که هنوز READY نشدیم مفهومش اینه که آنکارا نیستیم؟ نمی دونم من درست متوجه شدم یا نه

همون جایی که فرم DS-260 رو پر میکردید توی CEAC وارد بشید، بالای صفحه Current Processing Site رو ببینید کجا زده. از اینجا میتونید ببینید سفارتتون تغییر کرده یا نه.

سفارت من از انکارا به ایروان تغییر کرده و همین نیم ساعت پیش Ready شد.
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، parastoo23 ، areb1356
(2015-06-24 ساعت 15:41)nimanoush نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 15:33)مهدی هژ نوشته:  لطفا یکی جواب منو بده چرا جلوی اسم ما 01 زده درصورتیکه که ما سه نفریم؟
پایین سایت سیس باید سه بار کیس نامبرتون آومه باشه روی هر سه کلیک کنید در بالا جلوی شماره کیس عدد 03 ضاهر میشه

دست گلت درد نکنه درست شد.Big Grin
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورکCool
تشکر کنندگان: nimanoush ، bahar101 ، ican2015
دوستان این متن رو از سایت سفارت در آنکارا کپی میکنم، ظاهرا صدور ویزا در آنکارا دچار مشکل شده، کسی میدونه این مشکل تا چه حد جدی هست؟؟؟
من دارم از استرالیا میکوبم برم آنکارا و با هزار زحمت از سر کار مرخصی گرفتم، اگه مشکل در این حد باشه که مصاحبه بپره واقعا بیچاره میشم !!!
مصاحبه من پنجشنبه 11 تیر هست و زمان مدیکال دوشنبه ۸ تیر

اطلاعیه مهم

سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار نقص فنی شده است. این مسئله مخصوص کشور یا نوع روادید خاصی نیست. ما برای مشکلات پیش آمده پوزش می‌خواهیم و بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم. در حال حاضر قادر به چاپ اکثر روادید مهاجرتی و غیر مهاجرتی تائید شده پس از تاریخ ۱۸ خرداد نمی‌باشیم.

متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی: ما قادر نیستیم تا تقاضا نامه‌های غیر مهاجرتی را که در تاریخ ۱۹ خرداد یا پس از آن ارائه شده اند، به جریان بیندازیم. متقاضیان روادید غیر مهاجرتی می‌بایست قبل از سفر با مرکز تلفن) مربوط به قرار ملاقات( تماس گرفته و وقت ملاقات خود را بازبینی کنند. متقاضیان میتوانند زمان ملاقات خود را طبق دستورالعمل موجود در وب سایت https://usvisa-info.com تغییردهند.

متقاضیان ویزای مهاجرتی: به محض این که امکان صدور ویزا فراهم شود، از طریق وب سایتمان http://turkey.usembassy.gov/visas.html شما را مطلع خواهیم ساخت. بعد از صدور اطلاعیه (رفع نقص فنی) متقاضیان ویزای مهاجرتی میبایست همراه این نامه و گذرنامه شان در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت ۱۰:30 تا 12:00 به کنسولگری مراجعه کنند. با متقاضیان به صورت فردی تماس گرفته نمیشود مگراینکه اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشیم.

از متقاضیان پوزش می‌خواهیم و بر این امر واقفیم که این ممکن است متقاضیانی را که در انتظار ویزا بسر میبرند با مشکل مواجه کند.
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 15:56)amirabas1 نوشته:  دوستان این متن رو از سایت سفارت در آنکارا کپی میکنم، ظاهرا صدور ویزا در آنکارا دچار مشکل شده، کسی میدونه این مشکل تا چه حد جدی هست؟؟؟
من دارم از استرالیا میکوبم برم آنکارا و با هزار زحمت از سر کار مرخصی گرفتم، اگه مشکل در این حد باشه که مصاحبه بپره واقعا بیچاره میشم !!!

اطلاعیه مهم

سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار نقص فنی شده است. این مسئله مخصوص کشور یا نوع روادید خاصی نیست. ما برای مشکلات پیش آمده پوزش می‌خواهیم و بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم. در حال حاضر قادر به چاپ اکثر روادید مهاجرتی و غیر مهاجرتی تائید شده پس از تاریخ ۱۸ خرداد نمی‌باشیم.

متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی: ما قادر نیستیم تا تقاضا نامه‌های غیر مهاجرتی را که در تاریخ ۱۹ خرداد یا پس از آن ارائه شده اند، به جریان بیندازیم. متقاضیان روادید غیر مهاجرتی می‌بایست قبل از سفر با مرکز تلفن) مربوط به قرار ملاقات( تماس گرفته و وقت ملاقات خود را بازبینی کنند. متقاضیان میتوانند زمان ملاقات خود را طبق دستورالعمل موجود در وب سایت https://usvisa-info.com تغییردهند.

متقاضیان ویزای مهاجرتی: به محض این که امکان صدور ویزا فراهم شود، از طریق وب سایتمان http://turkey.usembassy.gov/visas.html شما را مطلع خواهیم ساخت. بعد از صدور اطلاعیه (رفع نقص فنی) متقاضیان ویزای مهاجرتی میبایست همراه این نامه و گذرنامه شان در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت ۱۰:30 تا 12:00 به کنسولگری مراجعه کنند. با متقاضیان به صورت فردی تماس گرفته نمیشود مگراینکه اطلاعات بیشتری نیاز داشته باشیم.

از متقاضیان پوزش می‌خواهیم و بر این امر واقفیم که این ممکن است متقاضیانی را که در انتظار ویزا بسر میبرند با مشکل مواجه کند.
دوست عزیز این مشکل کاری به مصاحبه ها نداره واسه صدور ویزا مشکل دارند اگر خبر تغییر مصاحبه را دریافت نکردید زمان مصاحبه و تاریخش همونه که قبلا بهتون اعلام شده . ضمنا خوش بحالتون تازه این پیغام رو خوندید ما این چند روزه بیچاره شدیم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: ican2015 ، ریحانا ، farzad.ch
(2015-06-24 ساعت 15:56)amirabas1 نوشته:  دوستان این متن رو از سایت سفارت در آنکارا کپی میکنم، ظاهرا صدور ویزا در آنکارا دچار مشکل شده، کسی میدونه این مشکل تا چه حد جدی هست؟؟؟

اطلاعیه مهم

دوست عزیز نگران نباش از امروز سیستم صدور ویزا دوباره شروع به کار کرده چون به دوستان ایرانی که به انکارا رفته بودندبرای دریافت ویزا در روزهای اخیر مجددا ایمیل زدند که برای دریافت ویزا برگردند آنکارا
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، ریحانا ، farzad.ch ، hamed shayan
ممنون از bahar101 و nimanoush ، خیالم نسبتا راحت شد
ولی بازهم رفت و برگشت به ترکیه برای دوستایی که از ایران میرن راحت تره ، من اگه قرار باشه برم و چند هفته بعد برگردم دیگه از شرکت اخراج میشم و میتونم با خیال راحت برگردم ایران Smile)))
امیدوارم این مشکل حل شده باشه و همگی سریع ویزامونو بگیریم ، ما ایرانیا همیشه باید کارمون به مشکل بخوره همه جا
تشکر کنندگان: ican2015 ، bahar101 ، nimanoush
(2015-06-24 ساعت 15:14)مهدی هژ نوشته:  بچه ها یه کم نگرانم اخه ایروان توی ap یه خورده کندتر از بقیه سفارتاست

اینشالا یه ضرب میگیری فکرشو نکن Wink
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: bahar101 ، ican2015 ، مهدی هژ

اطلاعیه مهم

شما که اونجایی میتونی درخواست بدی همونجا بری مصاحبه. نکوب آقا نکوب Smile من بودم نمیکوبیدم
شماره کیس: 2015AS000043xx
تعداد اعضای کیس : 1 نفر
کنسولگری: ankara
کارنت 10 جون
نامه دوم : 2 july
تاریخ مصاحبه : 4 آگوست
دریافت ویزا: Cool
تاریخ ورود:Cool
تشکر کنندگان: ican2015
(2015-06-24 ساعت 15:43)hamidrkh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:16)bahar101 نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:07)ebrahim1e نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 13:02)ebrahim1e نوشته:  فکر کنم آنکارا نامه دوم را گذاشته آخه کیس 2015AS7028 تبدیل به READY شده اما ایروان هنوز خبریش نیست. آپدیتشم 24 جون هست

بله کیسهای آنکارا همه تبدیل به READY شدن من 20 تا کیس را چک کردم و کاتماندو (نپال) هم 23 جون READY شده
کیسهای آنکارا تا شب فکر کنم ایمیلهاشون بیاد

یعنی ما که هنوز READY نشدیم مفهومش اینه که آنکارا نیستیم؟ نمی دونم من درست متوجه شدم یا نه

همون جایی که فرم DS-260 رو پر میکردید توی CEAC وارد بشید، بالای صفحه Current Processing Site رو ببینید کجا زده. از اینجا میتونید ببینید سفارتتون تغییر کرده یا نه.

سفارت من از انکارا به ایروان تغییر کرده و همین نیم ساعت پیش Ready شد.
ممنون از راهنمایی خوب شما.من هم از همین روش چک کردم. سفارتم ار آنکارا به ABU DHABI تغییر کرده. ببخشید امکان رتبه دادن ندارم چون ارسال های کمی دارم. دوستانی که نگران هستبد از همین روش چک کنید.
تشکر کنندگان: bahar101 ، farzad.ch ، ican2015 ، hamidrkh ، hamed shayan
راستی دوستان به جای رزرو هتل از این سایت برای اقامت تو هر کشوری استفاده کنید، من و کلی از دوستام تو کشورای مختلف از جمله استرالیا و مالزی از اینجا اتاق گرفتیم و کاملا راضی بودیم، خوبیش اینه که یک حداقل یک نفر هست که میتونه اطلاعات خوبی در مورد اون شهر بهتون بده

https://www.airbnb.com
تشکر کنندگان: ican2015 ، farzad.ch ، bahar101 ، nimanoush ، ed2008 ، ebrahim1e
سلام دوستان
حالا كه مكان و زمان مصاحبه هاي آگوست مشخص شده كسي هست كه آمار تعداد كيسهاي مصاحبه را در ماه آگوست به تفكيك سه سفارتخانه داشته باشه؟ آنكارا چند كيس؟يا چند نفر، ايروان و ابوظبي چگونه؟ ممنون ميشم اطلاع رساني كنين.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 18:07)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

به لینک زیر برید، بعد از اینکه وارد شدید، بالای صفحه میبینیدش:

ceac.state.gov/IV/Login.aspx
کیس: 2015AS7XXX || تعداد: 2 نفر || ارسال فرم: June 2014 || آنلاک: May 2015 || کارنت: June 2015 || محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ایروان || تاریخ مصاحبه: نیمه دوم August || دریافت ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: bahar101 ، hamed shayan ، mbsamani
(2015-06-24 ساعت 18:10)hamidrkh نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 18:07)hamed shayan نوشته:  سلام دوستان. من هم ready شدم ولی قسمت current proccessing siteرو پیدا نکردم ببینم سفارتم عوض شده یا نه.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

به لینک زیر برید، بعد از اینکه وارد شدید، بالای صفحه میبینیدش:

ceac.state.gov/IV/Login.aspx
سلام
تو این سایت تو قسمت IV application میشه اطلاعات رو ویرایش کرد بدون درخواست انلاک کردن؟
درمورد گزینه های مختلف صفحه summary informationیه توضیحی بدین، ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان ببخشید READY بودن رو از کجا چک می کنید؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان