موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 19:51)hamed shayan نوشته: (2015-07-27 ساعت 20:59)niloo_980 نوشته: کسی از بانک پارسیان تمکن گرفته؟ مهر یا مهر برجسته نداره؟ نامه یکی از دوستای من فقط امضا داره. از تهران هم گرفته. باید درخواست میکرد برای مهر یا همینجوری اشکالی نداره؟
دوست عزیز من فقط میدونم که هم بانک ملی وهم قوامین مهر برجسته میزنن جون خودم گرفتم.بهتره ریسک نکنید با مهر بهتره
دوست عزیز خواهش میکنم به دوستان استرس ندهید
من هم از ملی اصفهان گرفتم
مهر برجسته نزد و حتی تاریخ گشایش حساب هم نزد و به نظر من هیچکدام از این موارد مشکل نیست علیرغم اینکه بعضی دوستان توصیه کرده اند حتما تاریخ گشایش حساب را برو درست کن
اما من مصاحبه با همین مدرک میروم و مطمعنم هیچ مشکلی پیش نمی آید
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از دوستان من امسال برنده لاتاری شده ، خودش و همسرش در حال حاضر در امریکا برای ادامه تحصیل به سر می برند . چند تا سوال داشتن ، می خواستم بدونم در حال حاضر موزد مشابهی با شرایط اونا هست که بتونه کمکشون کنه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریل
ممنونم خدا جوووووون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-30 ساعت 09:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-30 ساعت 09:27 توسط ahmad3ptop.)
(2015-07-28 ساعت 13:31)babak 2000 نوشته: (2015-07-28 ساعت 11:45)ریحانا نوشته: (2015-07-27 ساعت 20:59)niloo_980 نوشته: کسی از بانک پارسیان تمکن گرفته؟ مهر یا مهر برجسته نداره؟ نامه یکی از دوستای من فقط امضا داره. از تهران هم گرفته. باید درخواست میکرد برای مهر یا همینجوری اشکالی نداره؟
بله باید مهر برجسته داشته باشه کاری نداره مراجعه کنید که براتون انجامش بدهند
لزوما همه بانکها مهر برجسته ندارن مثل صادرات ولی مهر انگلیسی الزامیست
من از بانك ملي گرفتم و مهر برجسته نداره فقط مهر بانك رو داره
من نمي دونم چرا بعضي از دوستان مطالبي رو اينجا مي نويسند كه نه تنها كمكي به كسي نمي كنه بلكه فقط باعث تشويش افكار بقيه مي شه لطفا مطالبي كه اطميناني از صحت اونها نداريد ننويسيد خواهشاً
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 17:26)hamed shayan نوشته: (2015-07-30 ساعت 09:26)ahmad3ptop نوشته: (2015-07-28 ساعت 13:31)babak 2000 نوشته: (2015-07-28 ساعت 11:45)ریحانا نوشته: (2015-07-27 ساعت 20:59)niloo_980 نوشته: کسی از بانک پارسیان تمکن گرفته؟ مهر یا مهر برجسته نداره؟ نامه یکی از دوستای من فقط امضا داره. از تهران هم گرفته. باید درخواست میکرد برای مهر یا همینجوری اشکالی نداره؟
بله باید مهر برجسته داشته باشه کاری نداره مراجعه کنید که براتون انجامش بدهند
لزوما همه بانکها مهر برجسته ندارن مثل صادرات ولی مهر انگلیسی الزامیست
من نمي دونم چرا بعضي از دوستان مطالبي رو اينجا مي نويسند كه نه تنها كمكي به كسي نمي كنه بلكه فقط باعث تشويش افكار بقيه مي شه لطفا مطالبي كه اطميناني از صحت اونها نداريد ننويسيد خواهشاً
آقای ahmad3ptop با عرض ادب .مهر برجسته بر روی نامه تمکن مالی لااقل برخی ازدوستان زده شده است.شما هم بهتر است روزه شک دار نگیری وبا مراجعه بهایوای بانک پارسیان از صحت وصغم موضوع اطمینان حاصل و با طنابهای فرسوده داخل چاه نروید.پوزش می طلبم
دوستان عزیز ، یک موضوع خدمت شما عرض کنم "بطور کلی به غیر آز پاسپورت که یک سند بین المللی هست..روی بقیه اوراق به میزانی که ما تصور میکنیم حساس نیستند مثل همین تمکن مالی ، تازه حتی ترجمه شناسنامه ها نیز چک نمکنند چه رسد به مهر برجسته یا غیر برجسته ، فرض انها بر صحت است و اعتماد به شما مگر خلافش ثابت شود.اگر غیر از این بود که مثل جاهای دیگه مهر دادکستری و وزارت خارجه و غیره.....هم میخواستند.تازه مطمین باشید که هر نوع خطا بعدا در مقصد یک روزی دردسر ساز میشه که د یگه عذری هم پذیرفته نیست .لذا موضوع را ساده تر بگیرید و ریلکس باشید .
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 10:35)mbsamani نوشته: (2015-07-30 ساعت 20:06)joybar نوشته: (2015-07-30 ساعت 17:26)hamed shayan نوشته: (2015-07-30 ساعت 09:26)ahmad3ptop نوشته: (2015-07-28 ساعت 13:31)babak 2000 نوشته: لزوما همه بانکها مهر برجسته ندارن مثل صادرات ولی مهر انگلیسی الزامیست
آقای ahmad3ptop با عرض ادب .مهر برجسته بر روی نامه تمکن مالی لااقل برخی ازدوستان زده شده است.شما هم بهتر است روزه شک دار نگیری وبا مراجعه بهایوای بانک پارسیان از صحت وصغم موضوع اطمینان حاصل و با طنابهای فرسوده داخل چاه نروید.پوزش می طلبم
دوستان عزیز ، یک موضوع خدمت شما عرض کنم "بطور کلی به غیر آز پاسپورت که یک سند بین المللی هست..روی بقیه اوراق به میزانی که ما تصور میکنیم حساس نیستند مثل همین تمکن مالی ، تازه حتی ترجمه شناسنامه ها نیز چک نمکنند چه رسد به مهر برجسته یا غیر برجسته ، فرض انها بر صحت است و اعتماد به شما مگر خلافش ثابت شود.اگر غیر از این بود که مثل جاهای دیگه مهر دادکستری و وزارت خارجه و غیره.....هم میخواستند.تازه مطمین باشید که هر نوع خطا بعدا در مقصد یک روزی دردسر ساز میشه که د یگه عذری هم پذیرفته نیست .لذا موضوع را ساده تر بگیرید و ریلکس باشید .
دوستان عزیز
من الان دبی هستم، یکی از هموطنانمون اینجا ویزا یکضرب گرفت ، چون بحث تمکن شد میگم، این دوستمون تمکن مالی نداشت، فقط یه وکالت داشت از یه خونه، که خودش گفت اصلا از من نگرفت که نگاهش کنه.میخوام بگم که زیاد درگیر این نشید که مهر داره یا نداره و غیره... این نمونه واقعی بود از یک مورد که چهارشنبه رفت مصاحبه یکضرب گرفت.نگران نباشید
آورين، آورين، لپ مطلب را گفتيد. در ضمن برخي از بانک ها مهرشون برجسته است (معمولاً دولتي ها و قديمي ها) و برخي ها مهر معمولي دارند. مثلاً بانک اقتصاد نوين شعبه کوي نصر تهران مهرش يک مهر معمولي است.
که یزدان کسی را که دارد نگاه نگردد ز سرما و گرما تباه (چه برسد به تمکن)
Take it easy.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 10:35)mbsamani نوشته: (2015-07-30 ساعت 20:06)joybar نوشته: (2015-07-30 ساعت 17:26)hamed shayan نوشته: (2015-07-30 ساعت 09:26)ahmad3ptop نوشته: (2015-07-28 ساعت 13:31)babak 2000 نوشته: لزوما همه بانکها مهر برجسته ندارن مثل صادرات ولی مهر انگلیسی الزامیست
دوستان عزیز
من الان دبی هستم، یکی از هموطنانمون اینجا ویزا یکضرب گرفت ، چون بحث تمکن شد میگم، این دوستمون تمکن مالی نداشت، فقط یه وکالت داشت از یه خونه، که خودش گفت اصلا از من نگرفت که نگاهش کنه.میخوام بگم که زیاد درگیر این نشید که مهر داره یا نداره و غیره... این نمونه واقعی بود از یک مورد که چهارشنبه رفت مصاحبه یکضرب گرفت.نگران نباشید
خود شما چي، انشاء اله که يک ضرب گرفتيد. من هم تا دو هفته ديگر مصاحبه دارم، اگر يک ضربي ها زياد باشند، روحيه مي گيرم.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016