2015-08-08 ساعت 07:44
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
|
2015-08-08 ساعت 09:15
(2015-08-08 ساعت 07:32)nara نوشته:من 30 اگوستم شما کیس نامبرتون چنده؟(2015-08-07 ساعت 19:01)korosh1472 نوشته: با سلام خدمت دوستان تشکر کنندگان: korosh1472
2015-08-08 ساعت 10:24
کسی سپتامبر ابوظبی مصاحبه نداره؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر خدای مهربون شکرت ، عاشقتم مقصد کالیفرنیا
2015-08-08 ساعت 21:42
(2015-08-08 ساعت 07:44)nara نوشته:(2015-08-07 ساعت 01:10)mojgan m نوشته: سلام. سفارت ابوظبی تا روز دوشنبه تعطیله. چون دارن سیستم هاشون رو آپدیت میکنن سلام. دوستانی که روز پنج شنبه مصاحبه رفته بودن بهم خبر دادن. ظاهرن دارن سیستم ها رو آپدیت میکنن و ظرفیت صدور ویزا رو بالا میبرن. نگران نباشید. احتمالش خیلی کمه که دوباره اتفاق بیوفته
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر دریافت گرین کارت: 21 نوامبر تشکر کنندگان: nara
2015-08-08 ساعت 23:22
(2015-08-08 ساعت 21:42)mojgan m نوشته:اگه ظرفیت را بالا ببرن به نفعمونه(2015-08-08 ساعت 07:44)nara نوشته:(2015-08-07 ساعت 01:10)mojgan m نوشته: سلام. سفارت ابوظبی تا روز دوشنبه تعطیله. چون دارن سیستم هاشون رو آپدیت میکنن خدا کنه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر خدای مهربون شکرت ، عاشقتم مقصد کالیفرنیا (2015-08-08 ساعت 09:15)parsa84 نوشته:من كيس نامبرم 71XX است اما اگوست سال گذشته، فرم DS260 را ارسال كردم كه فكر ميكنم دير بوده و باعث شده هفته آخر اگوست مصاحبه داشته باشم(2015-08-08 ساعت 07:32)nara نوشته:من 30 اگوستم شما کیس نامبرتون چنده؟(2015-08-07 ساعت 19:01)korosh1472 نوشته: با سلام خدمت دوستان تشکر کنندگان: arveen100
با سلام خدمت دوستان،
من ديروز براي دريافت (پيک آپ) ويزا رفتم سفارت. چند نکته که ممکنه به دردتون بخوره. براي دريافت ويزا، سفارت مي گه ساعت 2 بعد از ظهر بياين، بر همين اساس و ساعت 10 صبح من از دوبي با اتوبوس بين شهري به سمت ابوظبي حرکت کردم، که با توجه به مسافت 2 ساعته بين دو شهر انتظار داشتم که ساعت 12 برسم و تا ساعت دو يک گشتي تو ابوظبي بزنم. 1- اتوبوس در بین راه خراب شد و با توجه به نگرانيم از بابت ساعت ورود به سفارت من با هزار مکافات و در حالي که از تمامي بدنم عرق مي چکيد، به سختي خودم را ساعت 2 به سفارت رساندم. قابل توجه دوستاني که با اتوبوس مي خوان برن مصاحبه، يک همچي احتمالاتي را هم در نظر بگيرين. واقعاً اين اتفاق اگه واسه مصاحبم افتاده بود سکته کرده بودم. برا رفتن به مصاحبه حتماً از وسيله مطمئن استفاده کنيد که اگر اتفاقي هم در راه افتاد، به ساعت مصاحبه لطمه نزند. اتوبوس ما بعد خرابي با بي سيم حي با مرکزشون تماس مي گرفت، و ازشون کمک ميخواست. اونها هم گفتند که اتوبوس ديگه اي مي فرستند. حالا شما تصور کنيد، وسط بيابان با دماي بالاي 50 درجه، ماشين خاموش و 40 تا مسافر، در حالي که از همه جاي ماشين آتش مي باره!!! يک ساعت من منتظر بودم و هنوز ماشين نرسيده بود!!! که بعد خودم مسير را به سختي با تاکسي که از آسمان افتاد، ادامه دادم. 2- ساعت 2 که رسيدم ديدم نفر 46 تو صف هستم!!! لذا شما خيلي رو ساعت 2 حساس نباشين اگه زودتر برين هم مي تونيد برين داخل بشينيد. در ضمن زودتر نوبت تون مي شه که ويزا تون را بگيريد. موفق باشيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
2015-08-13 ساعت 07:30
(2015-08-12 ساعت 09:58)Azer نوشته: با سلام خدمت دوستان، ضمن تبريك و تشكر از رهنمودهاي شما، ميشه لطفا فاصله مصاحبه تا كليرنس رو بگيد چند روز طول كشيد؟
2015-08-13 ساعت 08:23
(2015-08-13 ساعت 07:30)nara نوشته:(2015-08-12 ساعت 09:58)Azer نوشته: با سلام خدمت دوستان، من کيسم دو نفره است که يک نفر يک ضرب گرفت و نفر دوم کليرنس خورد. کلير نس کمترين زماني که شنيدم 26 روز بوده و بيشترينش بيش از 8 ماه. واسه کيس ما، خدا مي دونه!!!
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: nara
2015-08-13 ساعت 19:24
سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل 4ستاره برا یکشب برا3نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که امریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم 4شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی 5ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازامریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو امریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........
2015-08-15 ساعت 11:36
(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته: سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم . لطفا در مورد زمان و مكان مديكال و نتيجه اون اينجا بنويسيد. من پرواز دبي رو يكشنبه اينده صبح گرفتم كه عصر يكشنبه ساعت 4 مديكال ابوظبي باشم .با توجه به سرچي كه تو اينترنت كردم ظاهرا سه مركز مديكال تو ابوظبي هست ... اگه اطلاعاتي در اين مورد داريد برام بنويسيسد لطفا
2015-08-15 ساعت 13:56
(2015-08-15 ساعت 11:36)nara نوشته:ما رفنیم nmc ابوظبی که دولتی هست اشتباه نرید(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته: سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم . تشکر کنندگان: nara
(2015-08-15 ساعت 11:36)nara نوشته:سلام.(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته: سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم . ما هم مدیکال رفتیم ابوظبی. صبح سه شنبه ساعت ۸ توی nmc بودیم. پذیرش شدیم. دستیار دکتر شتی فرمها رو پر کرد . در مورد ابله مرغون پرسید گفتیم هر چهارتایی گرفتیم راحت قبول کرد و توی فرم هم تیک زد. ازمایش خون. عکس رادیولوژی خودمون و معاینه نفری ۵۲۵ درهم کلن, برای بچه ها هم تست سل و معاینه نفری ۶۵۰ . بدون هیچ واکسنی. جواب ها رو هم امروز عصر (شنبه ) بهمون دادن. راستی اگه ازتون پرسید وقت دارین بگین ایمیل زدیم. همین . این مرکز اصلی nmc هست. توی گوگل مپ سرچ کنید abu dhabi nmc specialy hospital موفق باشید. در ضمن برای کسایی که بچه ندارن جواب رو ۲۴ ساعته میدن.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: nara
2015-08-16 ساعت 08:16
(2015-08-15 ساعت 22:39)areb1356 نوشته:(2015-08-15 ساعت 11:36)nara نوشته:سلام.(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته: سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم . ممنون از راهنماييتون .. تو گوگل مپ پيدا كردم ... فقط نميدونم من حدود 3 يا 4 بعد از ظهر برم مشكلي نداره؟ من اگه بخوام واقعا ايميل بزنم ...اين ادرس ايميل AbuDhabiIV@state.gov درسته؟ اميدوارم ويزاي يه ضرب بگيريد.
2015-08-16 ساعت 08:21
(2015-08-15 ساعت 13:56)aria802 نوشته:(2015-08-15 ساعت 11:36)nara نوشته:ما رفنیم nmc ابوظبی که دولتی هست اشتباه نرید(2015-08-13 ساعت 19:24)korosh1472 نوشته: سلام بچه ها ما چهارشنبه مصاحبه داریم ابوظبی من وخانومم برامون دعا کنید من بلیط هواپیما از فلای دبی گرفتم نفری 600 شد از اصفهان به سمت دبی رفت وبرگشت شب میرسیم دبی هتل ۴ستاره برا یکشب برا۳نفر گرفتیم شد 50$ ضمنا مادرم راهم باخودم بردم ضمنا بچه ها هتل از سایت booking.com بگیرید خیلی ارزونتر ازسایت berim safar.com هست تحقیق کامل البته سایت بوکینگ خیلی هتلهای خوبش آف خوردند فقط باید یک کارت اعتباری داشته باشید که من از برادرم که آمریکا هست کمک گرفتم مشخصات داد ازاینجا خودم خرید کردم ۴شب هتل تاروز فردای مصاحبه ابوظبی ۵ستاره rose hotel باصبحانه گرفتم شد سه نفر 429$ فقط یک نکته برادرم ازآمریکا میخواست هتل رزرو کنه شد 560$ که تعجب کردم بهش گفتم نه بعد مشخصات کارت را داد خودم خرید کردم که شد همون 429$ دلار فهمیدم تو آمریکا هرچی خریدی باید مالیاتشو بدید حواستون باشه یک روز بعد ازمصاحبه میریم دبی بگردیم اگه اوکی بهمون دادند وگرنه دست از پا درازتر برمیگردیم هتل دبی را بعد ازمصاحبه نگرفتم تا ببینم چی میشه چون ازسایت booking هنوز اف داره اینا را گفتم تا تواین یکسال که ازتجربه های دوستان استفاده کردیم شاید مطالب منم بدرد کسی بخوره بعد ازمصاحبه بازم مطلب میزنم ولی گفتم خدا یا هرچی قسمت باشه همون باشه اصلا استرس نداریم چون زندگی ادامه دارد ...........................................................شد شد نشد نشد..........سلام ..اميدوارم موفق باشيد و ويزاي يه ضرب بگيريد ...منم چهارشنبه بعد مصاحبه دارم . ممنون از راهنمايي تون... طبق راهنمايي دوستمون جناب areb 1356 توي گوگل مپ abu dhabi nmc specialy hospital را پيدا كردم ...فقط سوالم در مورد ساعت كاري عصر دوستان است. |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان