موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبین؟
فردا منم مصاحبه دارم دعام کنید راستی چنتا عکس ازتون میگیرن؟کپی شناسنامه و پاسپورت چطور؟عکسارو پشتنویسی باید کرد؟چیا بنویسم،
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 21:17)Ali.karimi نوشته: سلام دوستان خوبین؟
فردا منم مصاحبه دارم دعام کنید راستی چنتا عکس ازتون میگیرن؟کپی شناسنامه و پاسپورت چطور؟عکسارو پشتنویسی باید کرد؟چیا بنویسم،
ببخشید علی اقا چقدر دیر این سوال ها را میپرسی !؟ شاید شوخی میکنی ! [emoji1] بهرحال برای مصاحبه دوتا عکس پنج در پنج میگیرند ، کپی پاسپورت از صفحه اول ، و کپی شناسنامه هم که با ترجمه ان منگنه شده درضمن پشت عکست اگه دوست داشتی اسم و فامیل به انگلیسی و شماره کیست را هم بنویس
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبین ؟
من امروز مصاحبم بود و FBI check خوردم،همه مدارکم تکمیل بود از دوستان کسی دیگه هم امروز مصاحبه داشتن؟راستی یادتون باشه روز مصاحبه با خودتون کیف نبرین ، نمیزارن ببرین داخل .
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه برای ما که ابوظبی زندگی نکردیم ولی جزو مدارک برای سفارت ازمون پلیس چک امارت خواستن??� چجوری میشه گرفت این پلیس چک رو؟ همسر من بازمانده لاتاری است و فقط اون میره مصاحبه.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-03 ساعت 19:15)parsush نوشته: دوستان کسی میدونه برای ما که ابوظبی زندگی نکردیم ولی جزو مدارک برای سفارت ازمون پلیس چک امارت خواستن??� چجوری میشه گرفت این پلیس چک رو؟ همسر من بازمانده لاتاری است و فقط اون میره مصاحبه.
دوست عزیز ، اگر امارات زندگی نمی کردید چطور از شما پلیس چک انجا خواستند؟ بنظرم سعی کنید مکاتبه کنید و براشون روشن کنید احتمال اینکه اشتباه کرده باشند هست.
واما روش گرفتن پلیس چک امارات که به انگلیسی بهش میگن good conduct certificate یا همون عدم سو پیشینه خودمون هست. به این ترتیب هست که تهران به سفارت امارات مراجعه میکنید و یک معرفی نامه و فرم انگشت نگاری با پرداخت حدود سیصد هزار تومن بهتون میدن و ادرس یک مرکز که فکر کنم در پاسداران هست و باهشون طرف قرارداد هست می روید و انگشت نگاری میکنید .بعد با دو تا عکس وکپی پاسپورت برمیگردونید سفارت تایید میکنند . اونوقت باید بوسیله کسی اونرا بفرستین امارات تا با مراجعه به پلیس و پرداخت دویست درهم جواب را بگیرند که معمولا هم بعد از دو روز میدهند.
بهرحال با تلفن به سفارت در تهران همین چیزها را بهتون میگن البته ظاهرا با پست هم میفرستند ولی خیلی طول میکشد . موفق باشید
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید برای مصاحبه نیازی به ارایه پاسپورت منقضی شده سال گذشته نیست درسته؟
ممنون