کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-01-25 ساعت 16:41)laleht نوشته:  [quote='ajab1' pid='575490' dateline='1422186062']
دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟

توی متن ایمیلی که امروز به من زدن هست 475 درهم بزرگسال 350 درهم کودک البته بدون واکسن

درسته دقيقا همينطوره
350 چك آپ كامل باضافه 125 واسه عكس قفسه سينه ميشه 475Smile

(2015-01-25 ساعت 16:41)laleht نوشته:  [quote='ajab1' pid='575490' dateline='1422186062']
دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟

توی متن ایمیلی که امروز به من زدن هست 475 درهم بزرگسال 350 درهم کودک البته بدون واکسن

درسته دقيقا همينطوره
350 چك آپ كامل باضافه 125 واسه عكس قفسه سينه ميشه 475Smile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 16:41)laleht نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 16:11)ajab1 نوشته:  دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟

این قیمت ابوظبیه. اگر دبی میرید 525 درهم هست
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، laleht ، Memolk
(2015-01-25 ساعت 18:11)behdadK نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 16:41)laleht نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 16:11)ajab1 نوشته:  دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟

این قیمت ابوظبیه. اگر دبی میرید 525 درهم هست

من ٩٠٪عازم ابوظبى ميشم تا آخر اين هفته نهايى ميكنم بعد دليل و جزيئات رو واسه دوستان ميزارم تا اگه خواستن يا بدرد شون خورد استفاده كنن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: HERMES7 ، babak12 ، areb1356 ، r.bazargan
میبینم که این تاپیکم داره جون میگیره.
واللا زمان ما ..... Big Grin
سوالی داشته باشید در توانم باشه در خدمتتون هستم
کیس نامبر:2015as3xx
California
تشکر کنندگان: elmira behdad ، laleht
سلام مصاحبه ما میوفته دوشنبه اینجا نوشته بودین اگه شنبه برین کافیه زمان ولی به علت استرس همسرم ما میخواییم پنجشنبه قبلش اونجا باشیم اگه دوشنبه مصاحبه باشه ما واسه چه روزی بایدبلیط برگشت بگیریم؟
کیس نامبر:  4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنسSad/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13aprSad//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: --------
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2015-01-25 ساعت 20:05)rima4499 نوشته:  سلام مصاحبه ما میوفته دوشنبه اینجا نوشته بودین اگه شنبه برین کافیه زمان ولی به علت استرس همسرم ما میخواییم پنجشنبه قبلش اونجا باشیم اگه دوشنبه مصاحبه باشه ما واسه چه روزی بایدبلیط برگشت بگیریم؟

با توجه به وضعيت كيستون اقدام کنید
اگر فکر میکنید امکان یکضربی دارید پنج شنبه ولی اگر اعتقاد دارید که شرایط شما به کلیرنس میخوره از همان شب دوشنبه میتوانید برگردید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: laleht ، rima4499
آقا ایشالا یکضرب بگیرم ویزا رو، چند روز طول میکشه بعد از مصاحبه تا آماده بشه؟ 2-3 روز آماده میشه؟؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
(2015-01-25 ساعت 20:08)Aghaman نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 20:05)rima4499 نوشته:  سلام مصاحبه ما میوفته دوشنبه اینجا نوشته بودین اگه شنبه برین کافیه زمان ولی به علت استرس همسرم ما میخواییم پنجشنبه قبلش اونجا باشیم اگه دوشنبه مصاحبه باشه ما واسه چه روزی بایدبلیط برگشت بگیریم؟

اگر فکر میکنید امکان یکضربی دارید پنج شنبه ولی اگر اعتقاد دارید که شرایط شما به کلیرنس میخوره از همان شب دوشنبه میتوانید برگردید

پس اگر یکضرب باشه حتما تاپنج شنبه مشخص میشه؟
کیس نامبر:  4xxx //افراد کیس:2نفر// رویت قبولی: 2 may //سفارت:ابوظبی// ارسال فرم: 10jun // کارنت شدن کیس: jan9// دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: هفته اخر مارچ
دریافت ویزا: خودم یکضرب همسرم کلیرنسSad/ اپدیت هاmarch24, apr9// کلیر:12apr// پشیمانی سفارت از کلیر13aprSad//مقصد: کالیفرنیا// ورود به آمریکا: -------- // دریافت گرین کارت: --------
تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 20:58)rima4499 نوشته:  
(2015-01-25 ساعت 20:08)Aghaman نوشته:  

پس اگر یکضرب باشه حتما تاپنج شنبه مشخص میشه؟

بله اگر سفرنامه ها را مطالعه کنید دوستانی که دوشنبه مصاحبه داشتند ، پنج شنبه ساعت 2 ویزاشون رو گرفتند
تشکر کنندگان: rima4499
با توجه به مطالب دوستان بنابراين اگه ما سه شنبه وقت مصاحبه داشته باشيم با توجه به تست بچه بايد پنج شنبه بريم مديكال ؟؟؟
جالبه من فقط به همين دليل اين تست بچه ها كه چهار روز هست سفارتم رو از آنكارا به ابوظبى عوض كردم كه حالا اينم تو ابوظبى مد شد Big Grin
واى أمان از قيمت بليط ها Sad بخاطر يك روز زودتر ٣٠٠ دلار ديگه به پول بليطم أضافه شد Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
دوستان عزیز سلام،
1. کسی می دونه مدیکال ابوظبی شنبه ها باز هست یا نه؟
2. آیا پرواز مستقیم از تهران به ابوظبی وجود داره؟
3. روز دوشنبه مصاحبه داریم، پسرم هم زیر یکسال هستش، به نظر دوستان اگر شنبه صبح مدیکال ما تو ابوظبی باشه یکشنبه عصر حاضر میشه جواباش؟
4. به امید ویزای یکضرب برای همه عزیزای مهاجرسراییییییی...
شماره کیس: 2015AS000004xxx / تاریخ روئت قبولی در سایت:2May / ارسال فرم ها: 31 May / سفارت: آنکارا ____ تغییر به ____ ابوظبی / کارنت: 9 Jan / تاریخ مصاحبه: March / همسر و فرزند یکضرب / خودم: AP آپدیت 20 مارچ، 24 جولای / کلییر: 26 جولای / مقصد: هیوستون
«خوشبختی و عشق را به بها دهند و نه بهانه!»
(2015-01-25 ساعت 22:07)takin2015 نوشته:  دوستان عزیز سلام،
1. کسی می دونه مدیکال ابوظبی شنبه ها باز هست یا نه؟
2. آیا پرواز مستقیم از تهران به ابوظبی وجود داره؟
3. روز دوشنبه مصاحبه داریم، پسرم هم زیر یکسال هستش، به نظر دوستان اگر شنبه صبح مدیکال ما تو ابوظبی باشه یکشنبه عصر حاضر میشه جواباش؟
4. به امید ویزای یکضرب برای همه عزیزای مهاجرسراییییییی...

1 - بله باز است
2 - بله الاتحاد پرواز دارد
3 - چون زیر 2 سال است بله حاضر میشود
4 - به امید ویزای یکضرب برای شما
البته باز هم بهتر است با دکتر و مرکز مدیکال ابوظبی مکاتبه کنید
آدرسش را بهداد خان در اولین پست همین تاپیک قرارداده اند

New Medical Center
P. O. Box 6222 Dr. C. R. Shetty ABU DHABI Dr. A. George Joseph TEL. NO: 02-6332255 FAX NO: 02-6332256 EMAIL : nmch@emirates.net.ae FOR DR. SHETTY : newmedcr@emirates.net.ae FOR DR. JOSEPH : agjoseph@emirates.net.ae
تشکر کنندگان:
مدت اقامت در کشور امارات چند روزه خواهد بود ؟ روی چند روز باید برنامه ریزی کنم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 21:50)laleht نوشته:  با توجه به مطالب دوستان بنابراين اگه ما سه شنبه وقت مصاحبه داشته باشيم با توجه به تست بچه بايد پنج شنبه بريم مديكال ؟؟؟
جالبه من فقط به همين دليل اين تست بچه ها كه چهار روز هست سفارتم رو از آنكارا به ابوظبى عوض كردم كه حالا اينم تو ابوظبى مد شد Big Grin
واى أمان از قيمت بليط ها Sad بخاطر يك روز زودتر ٣٠٠ دلار ديگه به پول بليطم أضافه شد Big Grin

ببخشین زودتر رفتن چه ربطی به قیمت بلیط داره؟
تشکر کنندگان:
(2015-01-25 ساعت 22:19)Aquarius نوشته:  مدت اقامت در کشور امارات چند روزه خواهد بود ؟ روی چند روز باید برنامه ریزی کنم ؟

بستگی به شرایط کیستان و تاریخ مصاحبه ی خودتان دارد دوست من
اگر بچه ندارید و به تعطیلات هم نمیخورید 2 تا 3 روز قبل از مصاحبه میتوانید بروید
اگر احتمال کلیرنس میدهید که میتوانید شب مصاحبه برگردید و اگر احتمال یک ضربی میدهید که حداقل 3 روز بعد از مصاحبه باید بمانید ، حالا تعطیلات رو هم در نظر بگیرید و با توجه به آن بررسی کنید
البته اگر شرایط و تاریخ مصاحبه تان را بفرمایید بهتر میتوان نظر داد
در عین حال اگر وقت ندارید تمام این تاپیک را بخوانید حداقل پست اول مربوط به بهداد خان را حتما مطالعه کنید
تشکر کنندگان: behdadK

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان