موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-25 ساعت 09:46)khalilkhah نوشته: با سلام,
دوستان سوالی داشتم اینکه داشتن بچه بزرگ برای ابوظبی 48 ساعت زمان می بره یعنی اگر بر فرض من سه شنبه مصاحبه داشته باشم یک شنبه باید بروم معاینه یا شنبه؟
سلام دوست من
چون من خودم هم اين سؤال را داشتم در پيام خصوصي از يكي از دوستان كه مصاحبه رفته بود پرسيدم كه پاسخ ايشان بدين صورت بود كه أيشان روز شنبه تست را دادند و ساعت ١١ روز دوشنبه براي بازديد محل تست مراجعه كرده و ساعت ١٣ روز دوشنبه پاسخ را گرفته اند
به نظرم شنبه اونجا باشيد بهتر بأشد
موفق باشيد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واللا بللا نوبت نمیخواد nmc دوبی
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد جان خودتون درگیر این پروسه بودی.دیدی که جواب ایمیل رو نمیدن به سادگی.
بعضی از دوستان خیال میکنن که حتما باید وقت بگیری از دکتر در صورتی که اصلا اینجوری نیست.
دوستان شما ایمیل رو بزنید.اگه جواب دادن که خوبه ولی اگه ندادن استرس به خودتون راه ندید.nmc در مقایسه بقیه جاها میشه گفت دولتیه و دنبال پول بیشتر و مشتری بیشتر.کل کارها هم یک نفر انجام نمیده و ترتیبی به صورت صف و preemptive هست بدینصورت که پروسه ها که مشتریها باشن رو به صورت همزمان سرویس میده به صورت موازی.
اگه خیلی واقعا استرس دارین middle east هست که خصوصیه کارکنانش هم اکثرا ایرانی هستن.ولی خوب پول بیشتر میگیره.من خودم ایمیل زدم و فورا جواب دادن.
California
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یک ایمیل من از nmc گرفتم که نوشته بود اگه همون روز هم جواب رو بخواین میدن منتها با شارژ اضافه که تقریبا همون هزینه middle east در میاد منتها با استرس کمتر.اگه دوست داشتین متن ایمل رو دارم میتونم براتون بزارم.البته همون قسمتشو
California
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که قصد استفاده از NMC ابوظبی رو دارین این ایمیل همین الان واسم رسید داغ داغ داغ (ازشون خواسته بودم اطلاعات بهم بدم مخصوصا چون بچه زیر 15 سال دارم) :
Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medical. We are pleased to inform you the following :
1. The US immigrant medical examinations are done in the morning between 9am – 12 noon (applicants to be present in the clinic by 9am – 10am) and evening session between 6:30 8:30pm (applicants to be present in the clinic by 6:30pm – 7:30pm), Saturday thru’Thursday . Applicant coming after 12 noon will be scheduled for the evening session and applicants coming after 7:30pm will be scheduled for the next day morning. The medical examination takes approx. 2 hours.
2. All normal reports will be issued 24 hours after completion of the medical tests. All abnormal reports will only be available after 72 hours approx. as additional tests may have to be performed at the discretion of the panel physician.
3. Children below the age of 15 years, the reports will be given on the 4th day after the medicals are completed.
4. During the course of medical examination if any additional tests are required (as per recommendations from CDC) the applicant may have to stay back for 3 to 4 days approx. and report to the hospital daily for collection of sample. While performing such tests, the cost of the test (Dhs. 1,055/-) is additional and have to be borne by the applicant.
5. For such additional tests, the results will be available only after 6 to 8 weeks. Hence the final report will be given after receiving the results of the additional tests from the CDC approved laboratory.
6. In case you have the Embassy Intimation letter / Case no. and other papers given by the embassy, you can bring it along for the medicals. In addition, kindly carry your Original Passport + copy of passport + 5 passport size photographs + previous vaccination records, if any. In case any vaccinations are taken in your country, the records may be carried along with you for the medicals to be done here.
7. Total cost of the examination is Dhs. 475/- per adult + vaccination costs & Dhs. 350/- per child + vaccination cost. Credit cards are accepted at our facility.
We suggest that you visit our hospital at least 2 -3 days prior to the date of the interview so that the medical reports are ready well on time if the results are normal. We are located at the NMC Tower Bldg, (2nd floor) on Sh. Zayed 2nd St. Electra Road, Opp. Etisalat, Abu Dhabi about 20-30 mins away from the Embassy.
Please confirm. Trust the above clarifies your doubts. Should you require any further assistance, please feel free to contact us.
With regards,
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-25 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-25 ساعت 16:11 توسط ajab1.)
دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-25 ساعت 16:11)ajab1 نوشته: دوستان کسی میدونه هزینه مدیکال در خود ابوظبی چقدر میشود؟
توی متن ایمیلی که امروز به من زدن هست 475 درهم بزرگسال 350 درهم کودک البته بدون واکسن
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود