موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم خوشی شون به ما بیوفته. اونقدر از کلیرنس چیزای جدید شنیدیم که به یکضرب گرفتن هم امیدوار شدیم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
برای دوستانی که میخواهند مستقیم از ماهان خرید کنن الان بلیط ماهان برای یکی دو ماه آتی ارزون شده. همون بلیطی که 1200 بود رو امروز 760 تومن میفروشه. هرچند من همین بلیط رو 519 تومن گرفتم و هنوز هم با این قیمت قابل تهیه است.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
حدس می زدم ماهان ارزون تر بشه بهدا جان
ولی باز بعضی از تایماش گرون ولی همین که زیر 800 هزار تومن اومده باز جای شکرش باقی
دوستان حتما رزو کنید
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
پیشنهاد میکنم در مدتی که دوبی هستین حتما غذاهای مخصوص chew king در سیتی سنتر دیره و همینطور سینما 4 بعدی vox رو تجربه کنید.... ما رفتیم فیلم into the storm رو دیدیم و بعد از فیلم بهمون گفتن شماره بلیطمون برنده یک سفر 3 روزه به استانبول شده الان هم مشغول هماهنگی برای سفر به استانبول پیش از سفر به امریکا هستیم.....
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
منم ابوظبی رو انتخاب کردم و با توجه به ۶ هزار بودن شمارم فک کنم در گرونترین زمان ممکن یعنی فروردین و اردیبهشت بهم مصاحبه برسه [emoji30]
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-11 ساعت 17:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-11 ساعت 17:11 توسط behdadK.)
میبینم که هنوز کسی مصاحبه نرفته. اولین مصاحبه مهاجرسرایی ها فکر کنم حدودای 21-22 همین ماه باشه یعنی 10 روز دیگه. اگه کسی زودتر میره بی خبر نگذاره
دو مورد دیگه:
١-بحث عدم صدور ويزا قبل از گذراندن يك ماه خارج از إمارات صرفا واسه ويزا هاي يك ماهه است كه معمولا يك ماه هم قابل تمديد است ولى واسه ويزا هاي توريستي كه ١٤ روزه است اين قانون صدق نميكند و پس از خروج از إمارات حتى همان روز مىتونين واسه ويزاي جديد اقدام كنيد و دوباره برگرديد پس اصلا نگران نباشيد
٢-درصورتي كه نياز باشد چند روز بيشتر از مهلت ويزاتون درامارات بمونيد فقط روزي حد اكثر ٢٠٠درهم بايد در موقع خروج از امارات در فرودگاه بپردازيد وهيچ مشكلى نخواهيد داشت
در مورد معاينات پزشكي از بچه هاى بالاي ١٤سال هم عكس قفسه سينه گرفته ميشه و هزينه وزيت بزرگسالان ولي بچه هاي كوچكتر فقط ويزيت و واكسن رو ميخوان و واسه نوزاد يك ماهه ما فقط معاينه كرد و همون واكسني كه روزهاي اول تولد زده بود رو تأييد كرد
3- واکسنهایی که برای بچه های 6 ساله در ایران میزنند اونجا در 4 سالگی میزنند پس کسانی که بچه کوچک دارند روی هزینه بالای واکسن ها برنامه ریزی کنند.
4-آقای دکتر شوکلا از خانم های متاهل تعهد میگیرند که به خاطر اشعه ایکس مدیکال تا 3 ماه باردار نشن
راستی کسی میدونه علی ایرانی همچنان هست یا نه؟ مثل اینکه در کل از علی ایرانی خیلی راضی تر همه بودند نسبت به ملیکا
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-07 ساعت 20:21)ladank نوشته: منم ابوظبی رو انتخاب کردم و با توجه به ۶ هزار بودن شمارم فک کنم در گرونترین زمان ممکن یعنی فروردین و اردیبهشت بهم مصاحبه برسه [emoji30]
درود بر شما
من هم نیمه دوم فروردین امسال در ابوظبی مصاحبه داشتم (واقعاً یادش به خیر عجب حالی داشتم )
جای هیچ نگرانی نیست . نیمه دوم فروردین و اردیبهشت هیچ هم گرونترین زمان نیست تازه زمان مناسیبه .شما از قبل برنامه ریزی کنید با حوصله و آرامش می بینید که همه چیز خیلی عالی پیش خواهد رفت . فقط یادتون باشه با برنامه ریزی و به موقع بلیط بگیرید ، هتل رزرو کنید و بقیه ماجراها
موفق و پیروز باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟