موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد زمان مصاحبه چه لباسی بپوشیم ؟[emoji14] وچند روز تور بگیریم منظورم اینه پروسه مصاحبه و مدیکال چند روز وقت میگیره؟[emoji12]
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
بار اول ما لباس رسمی پوشیدیم.بار دوم پیراهن وشلوار اداری.بار سوم شلوار کتانی.... بار هشتم شلوار ودمپایی. لباس اصلا اهمیتی نداره.دشداشه عربی از همه با کلاس تره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-15 ساعت 18:02)behdadK نوشته: شما به چه قیمتی رفتید میتونید اینجا عنوان کنید؟
من با FlyDubai دو هفته قبل از پرواز بلیط رو گرفتم که در دراومد ٥٦٨ هزار تومان. همون موقع ماهان بود ٩٨٠ هزار تومان. (رفت و برگشت)
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت:ژوئن > مصاحبه : هفته سوم آگوست || تعداد اعضای کیس: یک نفر > دریافت ویزا:
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قیمتش اون موقع عالی بوده قربان. البته همون زمان شما میتونستید ماهان رو از طریق نمایندگی های اصلیش بخرید 520 هزار تومن که من هم نمیدونستم. الی گشت یک نمونه اش هست اما در هر حال اگر زمانش بخوره این قیمت شما هم عالی است.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
اولین کیس امسال مهاجرسرا از ابوظبی هم مصاحبه اش رو رفت.
به امید اینکه ایشون سریعتر کلیر بشن و همه رو خوشحال کنن دوستان میتونن دستنوشته ایشون رو در بخش سفرنامه ابوظبی ببینن البته ایشون اعلام کردن که شرایط تایپ ندارن و تا زمانی که تهران بیان اینجوریه و زمانی که آمدن ایشالا تبدیلش میکنند.
با آرزوی موفقیت ایشون و سایر دوستان
رتبه هم به ایشون فراموش نشه که چراغ سفرنامه ها رو روشن کرد:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-19 ساعت 12:52)behdadK نوشته: اولین کیس امسال مهاجرسرا از ابوظبی هم مصاحبه اش رو رفت.
به امید اینکه ایشون سریعتر کلیر بشن و همه رو خوشحال کنن دوستان میتونن دستنوشته ایشون رو در بخش سفرنامه ابوظبی ببینن البته ایشون اعلام کردن که شرایط تایپ ندارن و تا زمانی که تهران بیان اینجوریه و زمانی که آمدن ایشالا تبدیلش میکنند.
با آرزوی موفقیت ایشون و سایر دوستان
رتبه هم به ایشون فراموش نشه که چراغ سفرنامه ها رو روشن کرد:دی
سلام به همه بچه های گل مهاجر سرا من مقیم دبی هستم اگه به اطلاعاتی نیاز داشتید یا کاری داشتید در خدمتم
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
به به تاپیک جدید اومدیم مرحله بعدی [emoji6]
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
من بالاخره این رنجی رو از رو بردم
اونقدر ایمیل زدم به NMC که گفت بیاین
You can come for the medcial on XXnd November 2014 at 9am.The whole examination will take 2-3hrs.
هر چی میگفتم شر و ور خودش رو تکرار میکرد و میگفت هزینه ها اینه و اینا رو بیارین و اینقدر هم طول میکشه آخرش میگفت به ما بگین که کی میاین. منم میگفتم بابا گفتم این موقع دوباره حرف خودش رو میزد
آخرین ایمیل فقط اینو گفتم
appointment date: XX Nov
Visitors: NAME , NAME
Please confirm
یعنی یه جمله بیشتر بگین دوباره میرن شر و ور خودشون رو میگن!!!
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من یه ایمیل به یکی از دکترهای ابوظبی زدم اونا لیست واکسنایی دادن که تطابق با واکسنایی ما زدیم نداره.
یه بار توی قسمت واکسن ها مطرح کردم میخواستن بکشن مارو کسی نظری نداره دربارش؟
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
همونی که تو تاپیک واکسن گفتم کافیه بیشتر از اون لازم نیست بزنین