موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-29 ساعت 10:30)kimfar نوشته: سلام ..میخواستم بدونم این ارسال مدارک به انکارا ..ایا مدارک مربوط به شخص برنده فقط پست بشه یا همه افراد منظور در کیس باید مدارکشونو پست کنن؟..
همه افراد منظور در كيس
كاوه **case number2015as00021**
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از هتل سمن یا segmen اطلاعی داره ایا کسی رفته راضی بوده ؟لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بدويين بياين از مصاحبه ها تون تعريف كنين اكتبريا!
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینهها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آقا هتلاي ٣ ستاره از نظر گرمايش خوبن؟ كدوم هتل به نظر شما ازين نظر خوبه؟
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینهها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من همین یک ساعت پیش از ترکیه اومدم البته رفته بودم به برادرم سر بزنم و هنوز نوبت مصاحبه من نشده ولی با اتوبوس 442 رفتم و کلی ماجرای دیگه انشالله یه سفرنامه جمع و جور امشب یا فردا مینویسم و براتون میزارم تا بخونید چون خیلی چیزا یاد گرفتم حتی میدان کیزیلای هم رفتم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
آقا امروز دومه ،پس کجان دوستانی که مصاحبه دارن ؟؟؟؟
اصلا کسی آنکارا رفته ؟؟؟؟
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخوام تجربه سفرم به انکارا را بنویسم (البته برای مصاحبه نرفته بودم)
من جمعه هفته پیش با پرواز تابان رفتم انکارا وا حدود ساعت 11 از فرودگاه انکارا اومدم بیرون و دقیقا جلوی درب سالن فرودگاه دوتا اتوبوس هست که روی یکیش نوشته havas (هاواش ) و روی دومی نوشته belkoair (بلکو ایر) که من سوار بلکو ایر شدم و کرایش هم 8 لیر بود و بعد از چند ایستگاه و حدود 20 دقیقه از ایستگاه کیزیلای رد شد . نگران این نباشید که مثلا میدان کیزیلای را رد کنید چون هم کاملا مشخصه و هم با بلندگو اعلام میکنه . من در میدان کیزیلای هم فروشگاه های خوبی دیدم و هم رستوران هایی مثل مکدونالد . راستی جلوی اتوبوس هم نوشته 442 .
و تجربه شخصی اینکه پول خرد ترکیه را داشته باشید و با کمترین تعداد چمدون برید که راحت باشید و اصلا نیازی نیست با تور برید و فقط هتل را از اینجا رزرو کنید
راستی پرواز رفت من تاخیر نداشت ولی پرواز برگشت من که چهارشنبه بود 20 دیقه تاخیر داشت .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم اگر سوال دیگری هم بود در خدمتم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارک رو امروز فرستادم با TNT شد 107 تومن
دیپلم و ریز نمرات
نامه اول و دوم
2 تا عکس 5*5
ترجمه شناسنامه
ترجمه معافی
فتوکپی پاسپورت
نامه تمکن مالی
پرینت ثبت نام در سیس
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-02 ساعت 17:32)aliklz نوشته: من مدارک رو امروز فرستادم با TNT شد 107 تومن
دیپلم و ریز نمرات
نامه اول و دوم
2 تا عکس 5*5
ترجمه شناسنامه
ترجمه معافی
فتوکپی پاسپورت
نامه تمکن مالی
پرینت ثبت نام در سیس
بچه ها بوی ویزای یکضرب میاد !!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-02 ساعت 17:50)rezasadeghi نوشته: (2014-10-02 ساعت 17:32)aliklz نوشته: من مدارک رو امروز فرستادم با TNT شد 107 تومن
دیپلم و ریز نمرات
نامه اول و دوم
2 تا عکس 5*5
ترجمه شناسنامه
ترجمه معافی
فتوکپی پاسپورت
نامه تمکن مالی
پرینت ثبت نام در سیس
بچه ها بوی ویزای یکضرب میاد !!!
ایا ریز نمرات لازم است بفرستیم ؟
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)