کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-11-24 ساعت 20:04)satanicboy1 نوشته:  
(2014-11-24 ساعت 17:52)aghamilad نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم
من دیروز یکشنبه مدارکم را با پست دی اچ ال فرستادم ولی تا الان (دوشنبه) سایت اصلا بارنامه من را نمیشناسه یکم نگران شدم
کسی میدونه از کی میشه فهمید که ناممون رسیده یا نه و در سایت دی اچ ال پیگیری کرد

اگر از دفتر مرکزی dhl فرستادید بارنامه از همون روز قابل پیگیری هستش؛
نه دوست عزیز از شعب پست فرستادم Sad
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان:
با سلام

دوستان ببخشید اینجا سوال رو مطرح می کنم چون پست csc رو قفل کردن.

من در سایت CSC ثبت نام کردم طبق فایل pdf ولی هیچ کد رهگیری نداد.
باید قرار ملاقات رو پر می کردم؟ که کد دریافت کنم؟ ولی در فایل چیزی نگفته

ممنون پاسخ بدید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان با عرض پوزش من سوالمو تو csc مطرح کردم جواب نگرفتم من مصاحبم دوشنبه هست اگه احتمال ویزای یظرب رو در نظر بگیریم کدوم دفتر ptt رو تو انکارا توصیه میکنیدلازمه شنبه باز باشه؟( احتمالش هست حاظر شدن ویزا 5 روز هم طول بکشه) اخه تو یه پست دوستان نوشتند که امسال باید ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS را ایرانیها انتخاب کنند و نمیدونم اون شنبه ها باز هست یا نه؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز دفتر ulus شنبه ها بازه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: miyu
(2014-11-25 ساعت 16:23)fatan57 نوشته:  سلام دوستان با عرض پوزش من سوالمو تو csc مطرح کردم جواب نگرفتم من مصاحبم دوشنبه هست اگه احتمال ویزای یظرب رو در نظر بگیریم کدوم دفتر ptt رو تو انکارا توصیه میکنیدلازمه شنبه باز باشه؟( احتمالش هست حاظر شدن ویزا 5 روز هم طول بکشه) اخه تو یه پست دوستان نوشتند که امسال باید ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS را ایرانیها انتخاب کنند و نمیدونم اون شنبه ها باز هست یا نه؟

دوست عزیز اگر واستون مهم نیست که شنبه باز باشه سرچ کنید یک ptt نزدیک هتلتون انتخاب کنید مثلا اگر هتلتون نزدیک کیزیلای هست ulus رو باید با اتوبوس برید میتونید از همون هتلتون هم بپرسید البته اگر انتخاب کردید
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان:
(2014-11-22 ساعت 22:06)نسیم* نوشته:  سلام امروز پاسامونو گرفتیم تو پاسپورت من 2 صفحه نوشته شده که روی یک صفحه یه مهر خورده که روش اینو نوشتهcancelled without prejudice کسی میدونه ینی چی تو پاسه همسرم یه صفحه مهر هست

دوست عریر چند روز طول کشید پاستون اومد ptt
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-11-25 ساعت 02:31)visa2015 نوشته:  با سلام

ممنون پاسخ بدید

لطفا هر کسی که میدونه جواب بده تو سیس باید وقت قرار ملاقات بزاریم یا فقط ثبت نام میکردیم؟
تشکر کنندگان:
(2014-11-26 ساعت 00:08)visa2015 نوشته:  
(2014-11-25 ساعت 02:31)visa2015 نوشته:  با سلام

ممنون پاسخ بدید

لطفا هر کسی که میدونه جواب بده تو سیس باید وقت قرار ملاقات بزاریم یا فقط ثبت نام میکردیم؟

http://www.mohajersara.com/thread-7074.html
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان: visa2015
(2014-11-25 ساعت 22:22)fatan57 نوشته:  
(2014-11-22 ساعت 22:06)نسیم* نوشته:  سلام امروز پاسامونو گرفتیم تو پاسپورت من 2 صفحه نوشته شده که روی یک صفحه یه مهر خورده که روش اینو نوشتهcancelled without prejudice کسی میدونه ینی چی تو پاسه همسرم یه صفحه مهر هست

دوست عریر چند روز طول کشید پاستون اومد ptt
دوشنبه مصاحبه بود شنبه پاسا رسید پست
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان: Mahboy ، farrokh1675
سلام دوستان
من تمام ازمایشهام رو انجام دادم اما متاسفانه توی عکس از قفسه سینه یه توده دیده شده ، و به احتمال خیلی زیاد من جزو کسانی باشم که کلیرنس میخورم چون جواب مدیکال که ندارم کلی هم باید ازمایش بدم تا مشخص بشه چیه ، 2 ماه طول میکشه تا جواب ازمایشها بیاد
برام دعا کنید
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb Tongue / ورود به آمریکا : 05 MARCH
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، miyu ، kimfar ، Samia ، behjat ، R-AL ، rbrb-2015 ، hamed shayan
با سلام

ببخشید من لینک سفرنامه های ترکیه رو پیدا نکردم ممکن هست لینکش رو یکی بزاره؟

واسه اقامت در ترکیه می خوام و از دوستان می خوام بپرسم مدارک رو با چی بفرستم و آدرس سفارت ترکیه رو میتونید بدید؟

با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
خوب خدا را شکر امروز مدارکم رسید سفارت و ممت ترک امضا کرد
من با پست دی اچ ال در شعب پست فرستادم که شد 65000 و 5 روز طول کشید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، kimfar ، R-AL ، rbrb-2015
سلام دوستان ، من 14 ژانویه مصاحبه دارم، اگه کسی از دوستان در این تاریخ مصاحبه داره خوشحال میشم همسفر بشیم، پسر مجرد هستم.
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?
تشکر کنندگان:
(2014-08-18 ساعت 02:49)reza.aa نوشته:  منبع : محمد کانادایی
لینک: http://www.mohajersara.com/thread-6802-post-452962.html
درود بر همگی شما دوستان
عزیزانی که مصاحبه آنها در سفارت آمریکا در شهر آنکارا در نظر گرفته شده است می بایست 15 روز قبل از مصاحبه خود مدارکی که شامل موارد زیر می باشد را برای هر نفر از افراد کیس خود آماده و برای سفارت ارسال فرمایند.

1- فتوکپی از صفحه اول گذرنامه ها

2- عکس 5×5 (2 عدد به ازای هر نفر)

3-ترجمه کپی آخرین مدرک تحصیلی فرد برنده

4- اگر مدرک دیپلم ندارید می بایست سابقه کار ارائه کنید ، که البته باید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته در شغلی که حداقل نیازمند دو سال آموزش یا تجربه دارد را داشته باشید.

5- ترجمه شناسنامه ها

6- ترجمه کارت های ملی

7- ترجمه عقدنامه/طلاق نامه (2 سری تهیه شود در ضمن اصل این مدارک را در روز مصاحبه حتما همراه خود داشته باشید)

8- ترجمه کارت پایان خدمت

9- ترجمه پرینت موجودی حساب / تمکن مالی یا- ترجمه سند ارزش گذاری شده آپارتمان/ملک/اتومبیل.... (اصل این مدارک را در روز مصاحبه حتما همراه خود داشته باشید )

10- پرینت رسید ثبت نام در CSC

11- فرم اطلاعات تماس سفارت آمریکا در آنکارا که می بایست به ازاء هر نفر آن را تکمیل و همراه مدارکتان ارسال فرمایید -> این فرم را می توانید از اینجــا دانلود فرمایید.

-در گوشه سمت راست بالای مدارکتون کیس نامبر خود را با مداد یادداشت فرمایید.

-توصیه بنده این هست که دو نسخه از مدارک را ترجمه کرده و قبل از مصاحبه یک نسخه از آن ترجمه‌ها را ارسال و یک نسخه از آن را روز مصاحبه به همراه اصل تمام مدارک همراه داشته باشید.
اما اگر یک نسخه ترجمه از مدارک خود تهیه کرده‌اید، بد نیست که کپی برابر اصل آن ترجمه را ارسال کنید.

-چنانچه هر کدام از مدارک شما تا قبل از مصاحبه آماده نبوده اند، می‌توانید آن مدارک را ذر روز مصاحبه ارائه دهید.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سفارت جهت ارسال مدارک خود نیز به شرح زیر می باشد:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Immigrant Visa Unit
110 Ataturk Blvd.,
Kavaklidere, Ankara 06100
Turkey
---------------------------------------------------------------------------------------------------
*این نکته رو هم شاید خیلی ها نگفته باشند ولی بهتر هست که بدونید که اگر به هر دلیلی قرار ملاقاتی که برای مصاحبه به شما داده بودند را از دست دادید از طریق این لیـنــک و پر کردن فرم مربوطه می توانید تقاضای درخواست مصاحبه دیگری را بدهید.

*این نکته را هم مد نظر داشته باشید که اگر شما مدارکتان را تا قبل از روز مصاحبه خود برای سفارت ارسال نفرمایید احتمال اینکه در آن روز با شما مصاحبه ای صورت نگیرد هم هست.
-لیست (انگلیسی) مدارک مورد نیازی که قبل از مصاحبه می بایست نسبت به آماده کردن آنها اقدام فرمایید و برای سفارت ارسال کنید را می توانید از اینـجــا دانلود نمایید.(ترجمه این موارد را براتون لیست کردم که در ایتدای همین ارسال می توانید مشاهده فرمایید.)

-همچنین دستور العمل کاملی که برای قبل و بعد از مصاحبه برای متقاضیان ویزای تنوع فرهنگی (لاتاری) توسط سفارت منتشر شده است را می توانید از اینـجــا دانلود نمایید.
سعی کردم که نسبت به توضیح این مهم ، بطور کامل بپردازم ، امیدوارم که دیگه برای شما عزیزان مشکلی پیش نیاد و همه ابهامات شما دوستان رفع شده باشد. Smile

ان شاءالله همگی موفق باشید.
ببخشید یعنی اصل ترجمه هارو پست کنیم و باز یه اصل ترجمه از مدارکم روز مصاحبه ببریم یا کپی از ترجمه ها ببریم کافیه...در ضمن برای هر نفر یه برگه تمکن مالی پست کنیم...
تشکر کنندگان: بابراس
ظاهرا صفحه مربوط به CSC مشکل داره، نتونستم سوالم رو آپلود کنم ببخشید مجبورم اینجا بپرسم!
من این فایل آموزشی ثبت نام در CSC رو از هر لینک جدید و قدیم و حتی از امضای دوستان داونلود کردم مشکل داره و نمیتونم بازش کنم!! Sad میشه اگه کسی فایل رو داره برام ای-میل کنه یا مجدد آپلود کنه؟
و اینکه بعضی دوستان میگن امسال هم YENISEHIR رو انتخاب کردن با اینکه میگن تو لیست اعلام شده برای ایرانیها نبوده است؛ میشه همین شعبه رو انتخاب کرد یا نه؟
ممنون از لطفتون
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان