موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان ببخشید اینجا سوال رو مطرح می کنم چون پست csc رو قفل کردن.
من در سایت CSC ثبت نام کردم طبق فایل pdf ولی هیچ کد رهگیری نداد.
باید قرار ملاقات رو پر می کردم؟ که کد دریافت کنم؟ ولی در فایل چیزی نگفته
ممنون پاسخ بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با عرض پوزش من سوالمو تو csc مطرح کردم جواب نگرفتم من مصاحبم دوشنبه هست اگه احتمال ویزای یظرب رو در نظر بگیریم کدوم دفتر ptt رو تو انکارا توصیه میکنیدلازمه شنبه باز باشه؟( احتمالش هست حاظر شدن ویزا 5 روز هم طول بکشه) اخه تو یه پست دوستان نوشتند که امسال باید ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS را ایرانیها انتخاب کنند و نمیدونم اون شنبه ها باز هست یا نه؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز دفتر ulus شنبه ها بازه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-22 ساعت 22:06)نسیم* نوشته: سلام امروز پاسامونو گرفتیم تو پاسپورت من 2 صفحه نوشته شده که روی یک صفحه یه مهر خورده که روش اینو نوشتهcancelled without prejudice کسی میدونه ینی چی تو پاسه همسرم یه صفحه مهر هست
دوست عریر چند روز طول کشید پاستون اومد ptt
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-25 ساعت 22:22)fatan57 نوشته: (2014-11-22 ساعت 22:06)نسیم* نوشته: سلام امروز پاسامونو گرفتیم تو پاسپورت من 2 صفحه نوشته شده که روی یک صفحه یه مهر خورده که روش اینو نوشتهcancelled without prejudice کسی میدونه ینی چی تو پاسه همسرم یه صفحه مهر هست
دوست عریر چند روز طول کشید پاستون اومد ptt
دوشنبه مصاحبه بود شنبه پاسا رسید پست
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تمام ازمایشهام رو انجام دادم اما متاسفانه توی عکس از قفسه سینه یه توده دیده شده ، و به احتمال خیلی زیاد من جزو کسانی باشم که کلیرنس میخورم چون جواب مدیکال که ندارم کلی هم باید ازمایش بدم تا مشخص بشه چیه ، 2 ماه طول میکشه تا جواب ازمایشها بیاد
برام دعا کنید
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb / ورود به آمریکا : 05 MARCH
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشید من لینک سفرنامه های ترکیه رو پیدا نکردم ممکن هست لینکش رو یکی بزاره؟
واسه اقامت در ترکیه می خوام و از دوستان می خوام بپرسم مدارک رو با چی بفرستم و آدرس سفارت ترکیه رو میتونید بدید؟
با سپاس فراوان
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
خوب خدا را شکر امروز مدارکم رسید سفارت و ممت ترک امضا کرد
من با پست دی اچ ال در شعب پست فرستادم که شد 65000 و 5 روز طول کشید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من 14 ژانویه مصاحبه دارم، اگه کسی از دوستان در این تاریخ مصاحبه داره خوشحال میشم همسفر بشیم، پسر مجرد هستم.
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?