کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان واقعا ممنونم از دعاهاتون و ارزوهای قشنگتون
امیدوارم همه روزای خوبی در انتظارمون باشه
برای شمادوستای مهربونمم بهترینهارو آرزو میکنم
ممنون از دلگرمیاتون
فردا میرم با ارزوی موفقیت
کیس نامبر :**18 / تعداد افراد :فقط خودم / تاریخ رویت قبولی : 1 may / تاریخ ارسال فرم : 7 jun / تاریخ دریافت نامه دوم : 23 oct / تاریخ مصاحبه : 1 dec / محل مصاحبه : آنکارا / کلیرنس بدلیل نقصی مدارک / تاریخ کلیر : بعد از کامل کردن مدارک / تاریخ تحویل پاسپورت و برگه صورتی : 2 feb / تاریخ دریافت ویزا : 10 feb Tongue / ورود به آمریکا : 05 MARCH
تشکر کنندگان: aghamilad ، behjat ، hilda60 ، babak12 ، rbrb-2015 ، m.ghoreishi ، farrokh1675 ، goliii ، miyu ، kimfar
(2014-11-30 ساعت 22:04)neda733 نوشته:  
(2014-11-30 ساعت 22:00)nazanin_nmk نوشته:  [quote='nikoo2468' pid='565671' dateline='1417327724']
[quote='rbrb-2015' pid='565510' dateline='1417234145']
[quote='nazanin_nmk' pid='565397' dateline='1417173637']
سلام دوستان
من تمام ازمایشهام رو انجام دادم اما متاسفانه توی عکس از قفسه سینه یه توده دیده شده ، و به احتمال خیلی زیاد من جزو کسانی باشم که کلیرنس میخورم چون جواب مدیکال که ندارم کلی هم باید ازمایش بدم تا مشخص بشه چیه ، 2 ماه طول میکشه تا جواب ازمایشها بیاد
برام دعا کنید
[/دوست عزیز مطمان باش چیزی پیش نمیاد!فردا منتظر خبرای خوبت هستیم!

ا آزمایش دیگه باید بدیم تا اطمینان کامل داشته باشیم ، اما دکتر اونگان فقط داره ازمایش میکنه که

ببینه مریضی که من دارم مسری هست یا نه چون همش میگن همه ایرانیها سل دارن

و همش به من میگه ممکنه سل داشته باشی
و من هیچکدوم از علایم بیماری سل رو که ندارم هیچی حتی ازمایشهام هم اینو نشون نداده، من فقط به خاطر اینکه اینا فکر میکنن همه ایرانیها سل دارن باید کلیرنس بخورم
خیلی ناراحتم و داغووون فردام مصاحبه دارم و بدون هیچ امیدی دارم میرم

دوست عزیز مطمان باش چیزی پیش نمیاد فردا منتظر خبرای خوبت هستیم!

انشالاه فردا ویزای یک ضرب رو میگیری دوست عزیز
تشکر کنندگان: goliii
(2014-11-28 ساعت 15:50)nazanin_nmk نوشته:  سلام دوستان
من تمام ازمایشهام رو انجام دادم اما متاسفانه توی عکس از قفسه سینه یه توده دیده شده ، و به احتمال خیلی زیاد من جزو کسانی باشم که کلیرنس میخورم چون جواب مدیکال که ندارم کلی هم باید ازمایش بدم تا مشخص بشه چیه ، 2 ماه طول میکشه تا جواب ازمایشها بیاد
برام دعا کنید

انشالاه كه چيزي نيست

تشکر کنندگان:
دوستان من در پر كردن فرم سي اس سي اشتباهي كردم و اون اينكه در قسمت مشخصات همسر مكان زندگي رو ايران زدم، در حاليكه ٢ ماه هست كه دانشجو هست در كشور ژاپن، ايا راهي هست اصلاحش كنم و ايا ميتونه مشكل ساز باشه؟ با توجه به اينكه تو پرينت چيزي ذكر نشده، ممنون ميشم پاسخگو باشيد

تشکر کنندگان:
(2014-12-01 ساعت 15:06)behnazrh نوشته:  دوستان من در پر كردن فرم سي اس سي اشتباهي كردم و اون اينكه در قسمت مشخصات همسر مكان زندگي رو ايران زدم، در حاليكه ٢ ماه هست كه دانشجو هست در كشور ژاپن، ايا راهي هست اصلاحش كنم و ايا ميتونه مشكل ساز باشه؟ با توجه به اينكه تو پرينت چيزي ذكر نشده، ممنون ميشم پاسخگو باشيد

دوست عزیز، نگران نباشید.
احتمالا منظورتون فرم DS-260 ؟!
کافیه به KCC ایمیل بزنید و بخواهید که فرم رو آنلاک کنن تا اصلاحات رو انجام بدید. آدرس سکونت فعلی همسرتون رو هم به فرم اضافه کنید و اگه تا زمان مصاحبه 6 ماه از سکونت همسرتون در ژاپن میگذره ایشون باید از پلیس اون کشور عدم سوء‌پیشینه بگیرن.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
دوستان که میخوان برن ترکیه خوشحال میشم بتونم بهتون کمک کنم هر سوالی دارید بهم پیام خصوصی بدید ، چون به نت درست دسترسی ندارم نمیرسم تو تاپیک ها بخونم و جواب بدم

بعد از جواب اگه دیدید جواب بدرد بخور بود تو سایت بزارید که دیگران هم استفاده کنن

امیدوارم بتونم مفید باشم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: babak12 ، R-AL ، m.ghoreishi ، goliii ، miyu ، paradisee ، Mahboy ، kimfar
دوستان به نظرتون نازنین ویزاشو گرفت?خبری نشد!!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، kimfar
(2014-11-28 ساعت 15:50)nazanin_nmk نوشته:  سلام دوستان
برام دعا کنید

دوست عزیز امیدوارم که واقعا چیز مهمی نباشه بعضی وقتها اثار سرماخوردگی که از عفونت ریه به جا میمونه در عکس رادیولوژی باعث میشه که دکتر به چیزهایی مشکوک بشه که انشااله با چندتا ازمایش مشکل حل میشه اصلا نگران نباشید توکل به خدا کنید واسه کلیرنس هم مثل اکثر اقایون که این مرحله رو دارن یا اونهایی که کار دولتی دارن فرقی نمیکنه نگران این موضوع هم نباشید خدا بزرگه
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان:
دوستان درود لطفا شما هم نظرتونرو بگید
یه پیشنهاد واسه اونهای که میخوان برن مصاحبه میتونن چند روز قبل یا حتی یک ماه قبل از مصاحبه برن ویک عکس قفسه سینه بگیرن نهایت قیمتش 30 هزارتومن هست ولی از این بابت خیالشون راحت میشه که چیزی نیست یا اگرهم خدای نکرده داخل عکسشون چیزی دیده بشه مثل این دوستمون بنده خدا حداقل یاوقت واسه درمان هست یا برای تعویض وقت سفارت نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، behjat ، R-AL ، ریحانا ، miyu ، shahin2737
(2014-09-02 ساعت 22:47)atial نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 22:31)Mehrdad2001 نوشته:  حالا من یه سوال ازتون داشتم. شما که بلیط خریدید میدونید که ایرلاین های مختلف پروازشون چه روزهایی در هفته هست؟
تا اونجا که من فهمیدم سه تا گزینه برای بلیط گرفتن هست: ماهان ، ایران ایر و تابان
میدونید هر کدوم چه روزهایی پرواز دارند؟

ماهان روزهای یکشنبه -سه شنبه و پنج شنبه از تهران ساعت 7/30 صبح برگشت 11 صبح

ایران ایر یکشنبه- چهارشنبه ساعت 17 از تهران و برگشت 19/30 از آنکارا

هواپیمائی تابان دوشنبه-چهارشنبه و جمعه ساعت 9 صبح از تهران

ماهان براي ژانويه روزهاي جمعه هم پرواز گذاشته، گفتم شايد كمكي به برنامه ريزي دوستاني كه ژانويه مصاحبه دارند بكنه Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: kimfar
(2014-12-02 ساعت 17:01)Mahboy نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 22:47)atial نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 22:31)Mehrdad2001 نوشته:  حالا من یه سوال ازتون داشتم. شما که بلیط خریدید میدونید که ایرلاین های مختلف پروازشون چه روزهایی در هفته هست؟
تا اونجا که من فهمیدم سه تا گزینه برای بلیط گرفتن هست: ماهان ، ایران ایر و تابان
میدونید هر کدوم چه روزهایی پرواز دارند؟

ماهان روزهای یکشنبه -سه شنبه و پنج شنبه از تهران ساعت 7/30 صبح برگشت 11 صبح

ایران ایر یکشنبه- چهارشنبه ساعت 17 از تهران و برگشت 19/30 از آنکارا

هواپیمائی تابان دوشنبه-چهارشنبه و جمعه ساعت 9 صبح از تهران

ماهان براي ژانويه روزهاي جمعه هم پرواز گذاشته، گفتم شايد كمكي به برنامه ريزي دوستاني كه ژانويه مصاحبه دارند بكنه Wink
دوستان تابان پروازاشو به آنکارا لغو کرده
شماره کیس:21**
تاریخ رویت قبولی:1 may
کنسولگری:Ankara
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:5 june
کارنت شدن کیس: 12 Aug
مصاحبه:14 january
دریافت کلیرنس:یکضرب
دریافت ویزا:17 ژانویه
ورود به آمریکا:3 آپریل 2015
دریافت گرین کارت:?
تشکر کنندگان: Mahboy ، HERMES7
سلام behnazrh فکر کنم منظورتون فرم csc هست نه DS260 احتیاج به مکاتبه نیست فکرکنم باید اصلاح کنی و روز مصاحبه همرات باشه
تشکر کنندگان: rbrb-2015
سلام دوستان
ما در ماه ژانويه در آنكارا مصاحبه داريم، من تمامي مدارك لازم رو آماده كردم و با توجه به مطالعه تمامي تاپيكهاي مرتبط، مراحل بعدي كار رو هم تقريبا ميدونم، از قبيل ثبت نام توي CSC و گرفتن وقت دكتر اونگان حداقل يك ماه قبل از مراجعه و گرفتن بليط و هتل و ارز و ارسال مدارك به سفارت و ... ولي مشكلي كه دارم اينه كه ترتيب مراحل رو نميدونم. چون همگي ميدونيم كه بعضي از مراحل پيش نياز بعضي مراحل ديگه هستند، و براي ثبت نام در برخي مراحل، اطلاعات ثبت نام در برخي مراحل ديگه لازمه. ميخواستم يه نفر كه اطلاع داره راهنمايي كنه و مراحل رو به صورت گام به گام عنوان كنه.
يك دنيا سپاس
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان:
(2014-12-03 ساعت 20:16)reza-alavi نوشته:  سلام دوستان
ما در ماه ژانويه در آنكارا مصاحبه داريم، من تمامي مدارك لازم رو آماده كردم و با توجه به مطالعه تمامي تاپيكهاي مرتبط، مراحل بعدي كار رو هم تقريبا ميدونم، از قبيل ثبت نام توي CSC و گرفتن وقت دكتر اونگان حداقل يك ماه قبل از مراجعه و گرفتن بليط و هتل و ارز و ارسال مدارك به سفارت و ... ولي مشكلي كه دارم اينه كه ترتيب مراحل رو نميدونم. چون همگي ميدونيم كه بعضي از مراحل پيش نياز بعضي مراحل ديگه هستند، و براي ثبت نام در برخي مراحل، اطلاعات ثبت نام در برخي مراحل ديگه لازمه. ميخواستم يه نفر كه اطلاع داره راهنمايي كنه و مراحل رو به صورت گام به گام عنوان كنه.
يك دنيا سپاس
پیشنهاد میکنم سفرنامه ها رو بخونید دستتون میاد کار ها
1-واکسن و کارت واکسن
2-ترجمه مدارک
3-نامه تمکن مالی یک ماه قبل مصاحبه
4-ارسال مدارک 25 روز قبل از مصاحبه شامل لیست مشخص شده
5- بلیط و هتل 3 روز قبل از مصاحبه
6-وقت دکتر و عکس پرسنلی سفارت
7 -پرواز.......
تشکر کنندگان: babak12 ، R-AL ، rbrb-2015
سلام.اگر کیس جند نفره هستید CSC
کیس نامبر:2015AS0004xx افراد کیس: 3 نفر آ،نکارا، تاریخ ارسال فرم ها: 22 می کارنت: 12 آگوست 2014 نامه دوم: 23 اکتبر 2014 تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر دریافت ویزا: Cool خودم AP همسر و فرزند یک ضرب آپدیتها 24 دسامبر، 20 فوریه، 26 فوریه بعد ارسال ایمیل ، 27 مارچ، 30 مارچ، 31 مارچو کلیر 8 آپریل دریافت ویزا22 آپریل Big Grin ورود به آمریکا 6 می
تشکر کنندگان: R-AL

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان