موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مراکز خرید کیزیلای، پانورا( فاصله زیادولی از نیشانتاش ون های مخصوصی هستند که هریکساعت یکباررایگان میبرن و برمی گردونن)، نیشانتاش( با خط 413) و انکارا فوروم(فاصله زیاد ولی قیمتها مناسبتر. از خیابان مشروطیت واقع در خیابان اتاتورک اتوبوسهای 261و262و263و284و265و267و264و260 ولی حدود 45 دقیقه طول میکشه) برای خرید مناسبند.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-12 ساعت 12:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-12 ساعت 12:39 توسط mohammad.1011.)
و اما اطلاعات واقعی واقعی درمورد واکسن ها
1- مشاوره دکترای پاستور رو بریزین دور .اسماشونو نمیگم
2- دیفتری کزاز علیرغم ادعای دکترای پاستور که میگن برا آنکارا دوتا لازمه ، حتما سه تا بزنید، حتما حتما چون تو انکاراواسه ما به زور وعلیرغم اصرار من تزریق کرد سومیشو قیمت 70 دلار ناقابل برای هرنفر ولی تو ایران رایگانه. به صحبتای پاستوریها گوش ندید و حتما سه تا بزنید
3-ام ام ار اگه جدید دوتا زدید اشکال نداره ولی اگه یکیشو هفت هشت سال پیش زدید( ما اولیشو 2003 زده بودیم و دومیشو جدید. متاسفانه با مشاوره غلط پاستوریها که گفتن کافیه دونفر 100 دلار هم ازاینجا دادیم رفت ) قبول نمیکنه ومیگه اون ام ار هست و ام ام ار نیست ویکی نوش جان میکنه. قیمت برا هرنفر 50 دلار
4- علیرغم مشاوره اشتباه پاستور، اصلا هپاتیت نیاز نیست و تو انکارا توکارت واکسن جدید هم واستون وارد نمیکنه چون میگه برا امریکا نیاز نیست. ولی با اصرار من توکارت واکسن جدید وارد کرد هپاتیت هارو.
5- مننژیت برا بچه های تا 18 سال نیاز نیست. این پاستوریها 100 تومن رودست ماگذاشتن وتو انکارا اصلا توکارت واکسن پسرم وارد نکردن و گفتن برا امریکا نیاز نیست ولی بااصرار من و با اکراه وارد کردن.
6-اگه ابله مرغون گرفتید و اگه حتی نتایجشم داشته باشید دکترانکارا قبول نمیکنه ولی شما اصرار کنید تا با 71 لیر(حدود 30دلار) براتون تست انتی بادی بنویسه.قیمت این واکسن 80 دلاره. به ما میخواست به زور تزریق کنه که بهش توضیح دادیم وتست نوشت.
5- قبل از هرواکسنی بپرسید که این چه واکسنیه و اصلا نترسید اون توضیح میده بهتون. یعنی باید توضیح بده چون ممکنه حساسیت داشته باشید به اون واکسن
6- ویزیت برا هرنفر 100دلار
7- ازمایش خون و عکس قفسه سینه (برای بیماری سل) جمعا 47.5 دلار
8- کارت واکسن جدیدتونو دقت کنید همه واکسنارو ( حتی هپاتیت که برا امریکا نیاز نیست)وارد کرده باشه، چون کارت زرد رو ازتون میگیره و بر نمیگردونه واگه برا جای دیگه نیاز داشته باشید هیچ مدرکی ندارید.
9- درمورد قیمت واکسنا سووال کنید اشکالی نداره و جواب میدن و قبض رسید هم ازشون بگیرید درکل همشون خوش اخلاق و پاسخگو هستن..ازهیچی نترسید چون وقتی پولی پرداخت میکنید رسید حقتونه.
10- برا بچه های بالای دوسال بجای ازمایش خون وعکس قفسه سینه ، تست تی بی زیر پوستی میزنه که 40 دلاره و سه روز بعد اگه ورم نکرده باشه که هیچ ولی اگه متورم باشه عکس قفسه سینه و ازمایش خون مینویسه که ازبیماری سل مطمئن بشه.
11- اگه به واکسن خاصی حساسیت دارید توایران بدید دکتر انگلیسی بنویسه ، قبول میکنن. من خانومم به ام ام ار حساسیت داشت که گفت دکترش باید تافردا فکس بزنه اینجا ولی ما شمارشو نداشتیم و واکسنو زد.
12- اون دوستایی که میگن برا ما ام ام ار بارسومم تزریق کرده احتمالا شرایطشون مث ما بوده که با مشاوره اشتباه پاستوریا رفتن اونجا، چون من به دکتر اونگان توضیح دادم که بیشتر از دوتا ام اس میاره، درجواب گفت میدونم ولی شما فقط یکی تزریق کردید چون اون قدیمیه ام ار بوده و نه ام ام ار
13- پول دادن برا واکسن دیفتری کزاز که تو ایران رایگانه خیلی خیلی خیلی زور داره 140 دلار رو من هنوز فراموش نکردم که نتیجه مشاوره اشتباه پاستوریها بود.140 دلار یعنی 360 لیر میدونید چقدر پوله!!!!!؟
درضمن هزینه کل مدیکال سه نفر ما شد حدود 750 دلار.
دکتر اونگان الکی الکی به هیچکس واکسن نمیزنه ، دلیلشو بپرسید و بعدا برا دوستان اشتراک بذارید مث من
درپایان امیدوارم با توضیحات 100 درصد واقعی من وعلیرغم اینکه ما 240 دلار(دیفتری و ام ام ار) مفت رو درنتیجه مشاوره اشتباه پاستوریها هدر دادیم امیدوارم شما دوستان از این به بعد از پرداخت پول مفت در درمانگاه انکارا راحت بشید. با 240 دلار ( 620 لیر)میشد یه چمدون لباس پرکرد.
برای ماهم ارزو کنید سریع کلیر بشیم برامون کافیه.
ازسفردرانکارا لذت ببرید وحسابی خرید کنید که ارزونه لباس ها.
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-12 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-12 ساعت 13:15 توسط mohammad.1011.)
(2015-03-12 ساعت 12:12)farrokh33 نوشته: (2015-03-12 ساعت 11:26)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم بعضی اطلاعات واقعی رو براتون میگم که کلا نگرانی هاروکم کنم
1- به هیچ وجه بجز مهر رسمی دارالترجمه پول برا مهردیگه ای ندید،چون اصلا لازم نیست سعی کنید مترجمتون sworn translator باشه.
2-فقط آخرین مدک تحصیلی فرد برنده رونگاه میکنن وبه مدارک پایین تر اصلا کاری ندارن. مثلا من فوق داشتم لیسانس و دیپلم رواصلا نخواستن. البته مدارک همراتون باشه
3-مدارک تحصیلی افراد همراه رو اصلا نمیخوان ولی همراتون باشه
4- اگه دیپلم دارید دیپلمتون حتما باید 12 ساله باشه وگرنه من خودم دیدم 11 ساله رو ریجکت کردن
5-شناسنامه المثنی و توضیحات دار اصلا مشکل نداره چون ما هردوتا شناسنامه مون المثنی و توضیحات( فقط خانومم)داشت.دنبال هیچگونه نامه اضافی از ثبت احوال و... نباشید چون اولا : نمیدن دوما: همینکه شناسنامه المثنی دادن یعنی تایید کردن همه چی رو
6- بجز مدارکی که ایمیل میزنن هیچ مدرک اضافه نمیخوان> من رزومه کاری، سرتیفیکیت کاری و... داشتم ولی هیچکدوم رونخواستن
7- گردش حساب بانکی اصلا لازم نیست فقط موجودی کافیه
باتشکر
با سلام دوست عزیز سپاس از راهنمایی هایتون لطفا بفرمایید نتیجه مصاحبه تون رو و اگه ممکنه امضاتون رو فعال کنید. پرسش و پاسخ آفیسر چی بود ؟
سلام امضامو چند باره فعال کردم نمیدونم مشکل چیه
AP خوردیم. کارت صورتی ازقبل اماده بود
سووال زیادی نکرد
1- فوق لیسانس داری؟ بله
2- کجا کار میکنی؟ دولتی
3- چند سال سابقه؟
4- اگه بری امریکا کار اینجا رو ول میکنی؟ مسلما بله
5-خدمت ارتش یا سپاه: ارتش
6- اونجا بری چکار میکنی؟ کار مشابه با تجربم
7-خطاب به خانومم: شما کار میکردی قبلا؟ خیر
8- من پرسیدم : مدارک دیگری شامل رزومه، سرتیفیکیت کاری و... نیاز دارید؟ جواب افیسر: خیر
درپایان: شما به مراحل اداری بیشتری نیاز دارید و وقتی ویزا حاضر شد یکیتون بیاید کافیه.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-12 ساعت 12:41)mohammad.1011 نوشته: (2015-03-12 ساعت 12:12)farrokh33 نوشته: (2015-03-12 ساعت 11:26)mohammad.1011 نوشته: سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم بعضی اطلاعات واقعی رو براتون میگم که کلا نگرانی هاروکم کنم
1- به هیچ وجه بجز مهر رسمی دارالترجمه پول برا مهردیگه ای ندید،چون اصلا لازم نیست سعی کنید مترجمتون sworn translator باشه.
2-فقط آخرین مدک تحصیلی فرد برنده رونگاه میکنن وبه مدارک پایین تر اصلا کاری ندارن. مثلا من فوق داشتم لیسانس و دیپلم رواصلا نخواستن. البته مدارک همراتون باشه
3-مدارک تحصیلی افراد همراه رو اصلا نمیخوان ولی همراتون باشه
4- اگه دیپلم دارید دیپلمتون حتما باید 12 ساله باشه وگرنه من خودم دیدم 11 ساله رو ریجکت کردن
5-شناسنامه المثنی و توضیحات دار اصلا مشکل نداره چون ما هردوتا شناسنامه مون المثنی و توضیحات( فقط خانومم)داشت.دنبال هیچگونه نامه اضافی از ثبت احوال و... نباشید چون اولا : نمیدن دوما: همینکه شناسنامه المثنی دادن یعنی تایید کردن همه چی رو
6- بجز مدارکی که ایمیل میزنن هیچ مدرک اضافه نمیخوان> من رزومه کاری، سرتیفیکیت کاری و... داشتم ولی هیچکدوم رونخواستن
7- گردش حساب بانکی اصلا لازم نیست فقط موجودی کافیه
باتشکر
با سلام دوست عزیز سپاس از راهنمایی هایتون لطفا بفرمایید نتیجه مصاحبه تون رو و اگه ممکنه امضاتون رو فعال کنید. پرسش و پاسخ آفیسر چی بود ؟
سلام امضامو چند باره فعال کردم نمیدونم مشکل چیه
AP خوردیم. کارت صورتی ازقبل اماده بود
سووال زیادی نکرد
1- فوق لیسانس داری؟ بله
2- کجا کار میکنی؟ دولتی
3- چند سال سابقه؟
4- اگه بری آمریکا کار اینجا رو ول میکنی؟ مسلما بله
5-خدمت ارتش یا سپاه: ارتش
6- اونجا بری چکار میکنی؟ کار مشابه با تجربم
7-خطاب به خانومم: شما کار میکردی قبلا؟ خیر
8- من پرسیدم : مدارک دیگری شامل رزومه، سرتیفیکیت کاری و... نیاز دارید؟ جواب افیسر: خیر
درپایان: شما به مراحل اداری بیشتری نیاز دارید و وقتی ویزا حاضر شد یکیتون بیاید کافیه.
خانوم بنده برندس، یکی از نگرانیهای ما هم اینه که تو فرم ها مدرک خانومو دیپلم ۱۱ سال زدیم و چون معدل کاردانیش پایین بود بعد کلی التماس و درخواست تونستیم مدرکشو بگیریم ، میترسیم زمان مصاحبه ازمون قبولش نکن
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه میگن فرم ۹ سوالی یا رزومه . فرم خاصی هست؟ لطفا اطلاعاتی که توی این فرم هست رو بنویسید.
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-03-03 ساعت 16:36)babisondes نوشته: (2015-03-02 ساعت 19:00)omid_h نوشته: سلام،دوستان میشه یک راهنمایی بفرمایید..ممنون میشم.
موقع برگشت از آنکارا تو فرودگاه امام چمدونا و وسایلو چطوری چک میکنن؟ فقط دستگاه رد میشه یا بازرسیم میکنن؟
من ۴ بار وارد فرودگاه امام شدم، ساک ها اصلا از دستگاهی که جلو چشم شما باشه رد نمیشه و فقط زمانی که رو نقاله میزارن از دستگاه رد میشه . فقط یه اقایی همون وسط سالن میشینه که کارمند گمرکه و اگه هر نفری بیشتر از ۲تا چمدون داشته باشه شاید گیر بده که اگه زیاد خرید کردین جریمه کنه. یکی از دوستان از سفر تایلند با خودش تکیلا اورده بود ازش پرسیده بودن این چیه اونم گفته بود سرکه! یارو هم گفته خر خودتی بیا ببرش اما دیگه تکرار نشه منظورم اینه که زیاد گیر نیستن
به خدا اصلا ارزش نداره ادم از این کارها بکنه حتی فکرش رو هم نکن.اون آدمی که این کار رو میکنه کمبود داره میخواد خودشو نشون بده.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای یک ماه و نیم دیگه حرورا مصاحبه داریم از کجا بلیط هواپیما بگیرم البته ارزون باشه ها دی
ادرسی چیزی دارید ؟
چه هتلی بگیرم ادرس یه جایی که ارزون باشه و سرش به تنش بیارزه رو بدید دی
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ای کاش به مطالعه از اول میکردی.، حالا اشکال نداره، بلیط رو از دفتر مرکزی هواپیمایی بخر نه از آژانسها، آژانس گرونتر میده، برای هتل هم چند تا سفرنامه بخون دستت میاد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه