کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام به دوستان
بنظرتون شناسنامه اگه المثنی باشه مشکل خاصی نداره؟
و توضیحات تغییرتاریخ تولد با شماره دادنامه داشته باشه چی؟

البته ثیت احوال هم برای گرفتن متن دادنامه رفتیم که گفتن چون خیلی ازش گذشته تبدیل به خمیرکاغذ شده وموجودنیست!!
با تشکر
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-02-23 ساعت 13:30)rezasadeghi نوشته:  جا داره یه تسلیت بگیم !!
به کسایی که میخوان تو ایام نوروز برن ترکیه و قراره کمرشون زیر بار مخارج له بشه !!!
:دی

--> به امید ویزای یکضرب <--

این تسلیت به همه ما که تو عید مصاحبه داریم بر میگرده فقط ترکیه نیست دبی هم همین اشک و آه رو بدنبال داره Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، rezasadeghi ، farrokh33 ، fa15 ، p00ya2001
(2015-02-23 ساعت 15:11)mohammad.1011 نوشته:  با سلام به دوستان
بنظرتون شناسنامه اگه المثنی باشه مشکل خاصی نداره؟
و توضیحات تغییرتاریخ تولد با شماره دادنامه داشته باشه چی؟

البته ثیت احوال هم برای گرفتن متن دادنامه رفتیم که گفتن چون خیلی ازش گذشته تبدیل به خمیرکاغذ شده وموجودنیست!!
با تشکر
با سلام دوست عزیز احتمال اینکه ایراد بگیرن هست به نظر من قبل از رفتن کارتو محکم کاری کن حتما برو ثبت احوال و یک تاییدیه بگیر و ببر دارالترجمه وبعد ترجمه رو به تایید دادگستری و وزارت خارجه برسان البته دارالترجمه ها خودشون میبرن اونجا برا مهر وامضا . خودم شاهد بودم سفارت انکارا شناسنامه المثنی یک ایرانی رو گیر داده بود مجبور شد شناسنامه رو بفرسته ایران برا تایید .شاد باشید
تشکر کنندگان: armin831
به کسایی که میخوان تو ایام نوروز برن ترکیه و قراره کمرشون زیر بار مخارج له بشه !!!

سلام دوست عزیز آنکارا چون شهر توریستی نیست ایام نوروز با بقیه روزا زیاد فرقی نداره ولی با شما موافقم با تسلیت به اونایی که در دبی مصاحبه دارنSadSadSad
تشکر کنندگان: laleht ، miyu ، p00ya2001
(2015-02-23 ساعت 17:45)farrokh33 نوشته:  

سلام دوست عزیز آنکارا چون شهر توریستی نیست ایام نوروز با بقیه روزا زیاد فرقی نداره ولی با شما موافقم با تسلیت به اونایی که در دبی مصاحبه دارنSadSadSad
اتفاقا کسایی که میخوان برن آنکارا 1جورایی براشون بهتر هم هست، سفر عید و کارای سفارتشون یکی میشه. هم فاله هم تماشا. لازمم نیست مرخصی بگیرند. البته مقداری افزایش قیمت بلیط محتمله
شناسنامه من گم شده بود المثني گرفتم توضيحاتي هم نداره مشكلي داره؟
تشکر کنندگان:
شناسنامه من گم شده بود المثني گرفتم توضيحاتي هم نداره مشكلي داره؟
تشکر کنندگان:
(2015-02-23 ساعت 23:18)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-02-23 ساعت 23:12)Kia robani نوشته:  شناسنامه من گم شده بود المثني گرفتم توضيحاتي هم نداره مشكلي داره؟

معمولا مشكلى پيش نمياد ولى طبق تجربه يكى از دوستان اگر كلمه المثنى توش قيد شده يه تاييديه شناسنامه المثنى از دادگسترى بگير و ضمن ترجمه و مهر دارالترجمه مهر وزارت كشور رو هم داشته باشه و همرات باشه كه خيالت راحت باشه و نقص مدرك نخورى
سلام
بعید میدونم دادگستری نامه تاییدیه ای واسه شناسنامه المثنی بده. وقتی ثبت احوال شناسنامه داده دادگستری چرا یاید تایید کنه؟اگه کسی مورد مشابهی دیده یا انجام داده لطفا به اشتراک بذاره
باتشکر
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، farrokh33
(2015-02-24 ساعت 15:14)mohammad.1011 نوشته:  
(2015-02-23 ساعت 23:12)Kia robani نوشته:  شناسنامه من گم شده بود المثني گرفتم توضيحاتي هم نداره مشكلي داره؟

معمولا مشكلى پيش نمياد ولى طبق تجربه يكى از دوستان اگر كلمه المثنى توش قيد شده يه تاييديه شناسنامه المثنى از دادگسترى بگير و ضمن ترجمه و مهر دارالترجمه مهر وزارت كشور رو هم داشته باشه و همرات باشه كه خيالت راحت باشه و نقص مدرك نخورى
سلام
بعید میدونم دادگستری نامه تاییدیه ای واسه شناسنامه المثنی بده. وقتی ثبت احوال شناسنامه داده دادگستری چرا یاید تایید کنه؟اگه کسی مورد مشابهی دیده یا انجام داده لطفا به اشتراک بذاره
باتشکر

عذر خواهی میکنم اداره ثبت و احوال تشریف ببرید. اشتباه تایپی بوده.معذرت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:

سلام
باتشکر
باسلام دوست عزیز ثبت احوال زیر مجموعه قوه قضاییه است به نظر من برید و تاییدیه بگیرید بهتره اگه قبول نکنن و کسر مدرک بخوری مجبوری یک سفر اضافه داشته باشی ممکنه هم ایراد نگیرن ولی کار از محکم کاری آب نمیخوره و استرس شما هم تو سفر کمتره .شاد باشید
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 17:42)farrokh33 نوشته:  

سلام
بات

باسلام دوست عزیز ثبت احوال زیر مجموعه قوه قضاییه است به نظر من برید و تاییدیه بگیرید بهتره اگه قبول نکنن و کسر مدرک بخوری مجبوری یک سفر اضافه داشته باشی ممکنه هم ایراد نگیرن ولی کار از محکم کاری آب نمیخوره و استرس شما هم تو سفر کمتره .شاد باشید
دوستان من فکر میکنم وقتی ثبت احوال خودش شناسنامه المثنی صادر میکنه، خوب یعنی تایید کرده دیگه. نمیشه دوباره بریم اونجا بگیم شناسنامه ای رو که صادرکردی و مهرزدی رو تایید کن.
(2015-02-24 ساعت 19:27)mohammad.1011 نوشته:  دوستان من فکر میکنم وقتی ثبت احوال خودش شناسنامه المثنی صادر میکنه، خوب یعنی تایید کرده دیگه. نمیشه دوباره بریم اونجا بگیم شناسنامه ای رو که صادرکردی و مهرزدی رو تایید کن.

دوست عزیز مهم نظر افیسر پروندست که باید اعتمادش جلب بشه وگرنه ما ایرانیها اصلا با المثنی مشکلی نداریم Smile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
سلام دوستان
ما هم چند روزیه اومدیم آنکارا،هتل 4 ستاره دمورا رو از booking.com رزرو کرده بودیم.هتلش واقعا در حد هتل 4 ستاره است،تمیز،اتاق جادار،کارکنان خوب و مودب و صبحانه کامل .. محلشم بین میدان کیزیلای و سفارته آمریکاست که البته حاشیه بلوار آتاتورک نیست و باید یک سربالایی وحشتناک و هر دفعه بریم.به همین دلیل ما اگر ap بخوریم واسه کلیر شدن فکر نمیکنم دوباره اینجارو رزرو کنیم..
کیس:***2، رویت قبولی: می، ارسال فرم 260: 18 اگوست، نامه دوم : 25 ژانویه، مصاحبه : 2 مارچ آنکارا،
تعداد نفرات : 2 نفر، وضعیت : کلیرنس، آپدیت : 2 و 4 و 6 و 10و11و 20 مارچ، 12 می (با ایمیل)، 15 جون شبانه
(2015-03-01 ساعت 10:40)omid_h نوشته:  سلام دوستان
ما هم چند روزیه اومدیم آنکارا،هتل 4 ستاره دمورا رو از booking.com رزرو کرده بودیم.هتلش واقعا در حد هتل 4 ستاره است،تمیز،اتاق جادار،کارکنان خوب و مودب و صبحانه کامل .. محلشم بین میدان کیزیلای و سفارته آمریکاست که البته حاشیه بلوار آتاتورک نیست و باید یک سربالایی وحشتناک و هر دفعه بریم.به همین دلیل ما اگر ap بخوریم واسه کلیر شدن فکر نمیکنم دوباره اینجارو رزرو کنیم..

باسلام دوست عزیز و با آرزوی یکضربی میشه بگید قیمتش شبی چند دلاره؟
تشکر کنندگان:
(2015-02-23 ساعت 17:45)farrokh33 نوشته:  

ويزاي يكضرب بدن تسليتش مهم نيست
تازه كلي صفا داره تو عيد كلي كنسرت هستBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان