موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
به ما که ویزا ندادن حداقل میتونم اطلاعاتمو در اختیار هموطن هام بذارم تا کمک اندکی کرده باشم :
پرواز های ماهان گرنترین و پرواز های تابان ارزانترین پرواز هستند . البته تابان ممکنه کیفیت هواپیماش از لحاظ صندلیها و بعضی مسایل جزیی کمتر باشن اما اصلا نمیشه گفت امنیت نداره . مهمترین نکته در پرواز ابتدا امنیت وسپس پول است.
در مورد هتل من سه تا هتل رو در دو سفرم به انکارا تجربه کردم . نواپالاس 4ستاره با 15 دقیقه پیاده روی تا سفارت و اتپ بولوار 3 ستاره با 10 دقیقه پیاده روی.
کیفیت نواپالاس بالا و اتپ بولوار متوسطه . هتل الیت دقیقا مشابه با اتپ بولوار در مجاورت اونه و هر دو پر از ایرانی . اما در نواپالاس ایرانیهای کمتری میبینید.
دوستان من کلا پس از اینکه انکارا برجکمون زد و ویزا نداد کمتر میام مهاجرسرا اما اگه خواستید پیام خصوصی بذارید تا ببینمش و جواب بدم. اگه هم خواستید با تور مسافرت نکنید من میتوم یه آژانس خوش انصاف رو در همون انکارا بهتون معرفی کنم که البته معمولا با تور برید بهتره مگه در شرایط خاص.
راستی ، این دو سه تا هتل که گفتم همگی به میدان کیزیلای و بلوارآتاتورک نزدیکن که میتونید لباس با کیفیت بالا و قیمت بسیارمناسب تر از ایرانو برای یکسالتون تهیه کنید.
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیز دیگه . ما مدارکمونو با ارامکس ارسال کردیم و جون به لب شدیم تا رسید .البته رسیدن که بالاخره میرسونه اما تریس بسیار بدی داره و مثلا یک هفته بعد از رسیدن مدارک به شما اطلاع میده که رسید . یکی دو روز هم در عمل دیرتر از DHLمیرسونه و البته حدود 105هزار تومان میگیره و DHL چیزی حدود 120هزارتومان.
جامانده از لاتاری 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-10 ساعت 21:42)sahar63 نوشته: (2014-09-10 ساعت 12:20)reza.aa نوشته: (2014-09-02 ساعت 21:49)sahar63 نوشته: سلام دوستان
یه سوال لطفا راهنماییم کنین،من 30 سپتامبر بلیط ماهان گرفتم واسه آنکارا که 9 صبح میرسه فرودگاه آنکارا،همون روز ساعت 11.30 هم وقت دکتر گرفتم چون نمیشد زودتر پروازمو بذارم،حالا دلشوره دارم که نرسم به دکتر،ترخیص بار و... تو فرودگاه آنکارا چقد طول میکشه؟ نگرانم لطفا جوابمو بدید
میشه قیمت ها رو بنویسید ،مثلا قیمت بلیت ، هتل و غیره
سلام
1120000 بلیط ماهان و شبی 35$ هتل
Sahar jan gheymate bilito motmaeni?
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز، به عنوان یه جامانده از 2014 ازتون خواهش میکنم که به هیچ عنوان تا ویزا را توی پاستون ندیدید، و حتی تا اولین سفر را برای فعال شدن گرین کارت انجام ندادید، این موضوع را تمام شده ندونید و تا فرصت دارید و هرچی توان هست بذارین برای یادگیری زبان و از هیچ فعالیت دیگه ای که دارین، چه شغلی و چه توی زندگی به هیچ عنوان فاصله نگیرین و زندگی معمول خودتون را ادامه بدید
اینطوری اگر انشااله ویزا را بگیرین که نور علی نور، و اگر خدا نکرده به هر علتی ویزا بهتون داده نشد، از این فرصت به نحو احسن برای یادگیری ززبان استفاده کردید و یه یادگاری توپ از این مدت براتون باقی میمونه و زندگیتون هم که دست نخورده سرجاشه
برادرانه ازتون خواهش میکنم تا اولین سفر را به آمریکا انجام ندادید، این موضوع را تمام شده و قطعی ندونید.........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوال من این هستش که بست پستی من دلیور شده و رسیده اما من در ادرس بزای پست مدارک را این ادرس را نوشتم
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey
و این قسمت را
Consular Section
Immigrant Visa Unit را ننوشتم ایا مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده چندتا سوال دارم، ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:
و اما سوالات:
١- بهتر هست مدارك رو از طريق چه پستي واسه سفارت آنكارا ارسال كنيم؟
٢- اگر از تهران مدارك پست بشه حدودا چند روز طول ميكشه كه به دستشون برسه؟
٣- اگر از شيراز پست بشه چند روزه به دستشون ميرسه؟
٤- پس از ارسال مدارك از كجا ميشه پيگيري كرد كه به دستشون رسيده يا نه؟ و اگر رسيده، كي رسيده؟ آيا آدرس سايت مشخصي هست؟
٥- آيا يك سري ترجمه مدارك به ازاي هر نفر كه پست ميشه براي سفارت كافيه؟ يا اينكه لازمه يك سري ترجمه مدارك هم روز مصاحبه با خودمون به سفارت ببريم؟
ممنون از راهنماييهاتون
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سفرنامه ی بچه ها ی سال پیش رو کجا میشه پیدا کرد؟