کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-06-05 ساعت 01:50)mars1980 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 13:03)شیرین0053 نوشته:  بچه ها من ۷ جولای انکارا مصاحبه دارم میشه سه شنبه.بنظرتون برای چه تاریخی بلیط بگیرم بهتره؟ایا روز جمعه مدیکال انجام میدن که دوشنبه جواب بگیرم؟

دوست عزیز معمولا یک روزه جواب میدن فقط اول از بودن دکتر توی اون تاریخی که میخواین برین اطمینان پیدا کنید بعد بلیط بگیرید ، من همین اشتباهو کردم اول بلیط گرفتم و بعد که تو سایت دکتر برای ۲ روز قبل مصاحبه خواستم نوبت بگیرم نشد یعنی دکتر اون روز کلا بخاطر یه سمیناری که داشت نبود و مجبور شدم بلیطمو تغییر بدم و ۲ شب هم زودتر برم آنکارا
ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم اگر بدون تور بریم و فقط بلیط بگیریم برای پیداکردن جا و هتل مشکلی پیش نمیاد? کدوم هتل ها بهتر و مناسبتر هستند.
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-06-05 ساعت 16:50)s0053 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 01:50)mars1980 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 13:03)شیرین0053 نوشته:  بچه ها من ۷ جولای انکارا مصاحبه دارم میشه سه شنبه.بنظرتون برای چه تاریخی بلیط بگیرم بهتره؟ایا روز جمعه مدیکال انجام میدن که دوشنبه جواب بگیرم؟

دوست عزیز معمولا یک روزه جواب میدن فقط اول از بودن دکتر توی اون تاریخی که میخواین برین اطمینان پیدا کنید بعد بلیط بگیرید ، من همین اشتباهو کردم اول بلیط گرفتم و بعد که تو سایت دکتر برای ۲ روز قبل مصاحبه خواستم نوبت بگیرم نشد یعنی دکتر اون روز کلا بخاطر یه سمیناری که داشت نبود و مجبور شدم بلیطمو تغییر بدم و ۲ شب هم زودتر برم آنکارا
ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم اگر بدون تور بریم و فقط بلیط بگیریم برای پیداکردن جا و هتل مشکلی پیش نمیاد? کدوم هتل ها بهتر و مناسبتر هستند.
سلام دوست عزیز به نظر من روز پنج شنبه با ماهان بلیط بگیرین ساعت حدود7صبح از تهران پرواز میکنه وساعت 9صبح آنکارا هستین(به وقت اونجا)مستقیم برید مطب دکتر .حتی اگه وقت دکتر از قبل نداشته باشید باز هم شما رو ویزیت میکنه یک روزه جواب رو میده البته اگه بچه زیر 14سال داشته باشید 2ویا 3روزه به جواب میرسید که نهایتش میشه شنبه ویا دوشنبه .وشما روز سه شنبه به مصاحبه میرید.راجع به هتل سوال کرده بودید :بستگی به هزینه ای که میخواهید بکنید .اگه خانواده هستید ونمیخواهید زیاد هزینه کنید هتل آپارتمان آتروپات برای شما مناسبه .اگه هتل خوب بخواهید سعی کنید 5ستاره بگیریدویا حداقل 4ستاره .سفر شادی رو براتون آرزو میکنم
تشکر کنندگان: farshad_dg ، lighthouse
[/quote]

سلام دوست عزیز ، اگه اولین باره دارین میرین آنکارا هتل رو از این جا رزرو کنین خیالتون راحت تره ولی اگه برین اونجا هم میتونین خیلی راحت هتل پیدا کنین ، من چون با همسر و فرزندم میرفتیم هتل رو از اینجا از آژانس ... رزرو کردیم و بلیت هم از ماهان گرفتم ، اما اگه ایشالا این دفعه خدا قسمت کنه واسه ویزا بخوام برم مطمئنا میرم همون جا خودم هتل رو رزرو میکنم چون تو این شش روزه همه سوراخ سنبه های مرکز شهر آنکارا رو سرک کشیدم Big GrinBig GrinBig Grin واسه هتل مناسب هم اگه خواستی تو خصوصی پیغام بده تا بهت بگم البته اون یکم به شرایط خودت بستگی داره ، من خودم بعد از کلی تحقیق هتل آنمون آنکارا رو رزرو کرده بودم که واقعا از این انتخاب هم راضی بودم
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: lighthouse ، farrokh33 ، Ryan 2014 ، hamed shayan
سلام و شب همه بخیر.
میدونم سوال ها تکراری است ، پس پیشاپیش از همه دوستان عذرخواهی میکنم.
چه مدارکی رو باید پست کنیم به سفارت تو آنکارا ؟ وکی باید این کار رو انجام بدیم ؟
15 روز مانده به وقت مصاحبه باید بدست سفارت برسه ؟
یا 15 روز مانده به وقت مصاحبه پست کنیم ؟
مرسی.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
(2015-06-07 ساعت 00:04)farshad_dg نوشته:  سلام و شب همه بخیر.
چه مدارکی رو باید پست کنیم به سفارت تو آنکارا ؟ وکی باید این کار رو انجام بدیم ؟
مرسی.
سلام دوست عزیز
من این مدارک رو فرستادم :
1- اصل ترجمه شناسنامه همه افراد
2- اصل ترجمه کارت ملی ( که روز مصاحبه به عنوان مدارک اضافی بهم پس دادن)
3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده
4- " " " " کارت پایان خدمت
5- " " " " سند ازدواج (2 نسخه)
6- 2 قطعه عکس 5 در 5
7- نامه تمکن مالی بانک
8- فرم DS-260 رو که اونم برگردوندن
9- پرینت نامه اول و دوم رو هم بزار ضرر نداره اما من خودم یادم رفته بود بزارم
ضمنا مدارکتون باید حداقل 15 روز قبل مصاحبه به سفارت برسه پس اگه بیست روز قبلش با احتساب تعطیلات بفرستین خوبه من با dhl از دفتر پست میدون ولیعصر فرستادم بعد 4 روز رسید به سفارت
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: farrokh33 ، farshad_dg ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 12:40)mars1980 نوشته:  
مرسی.
سلام دوست عزیز
۱- اصل ترجمه شناسنامه همه افراد
۲- اصل ترجمه کارت ملی ( که روز مصاحبه به عنوان مدارک اضافی بهم پس دادن)
۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده
۴- " " " " کارت پایان خدمت
۵- " " " " سند ازدواج (۲ نسخه)
۶- ۲ قطعه عکس ۵ در ۵
۷- نامه تمکن مالی بانک
۸- فرم DS-260 رو که اونم برگردوندن
۹- پرینت نامه اول و دوم رو هم بزار ضرر نداره اما من خودم یادم رفته بود بزارم
ضمنا مدارکتون باید حداقل 15 روز قبل مصاحبه به سفارت برسه پس اگه بیست روز قبلش با احتساب تعطیلات بفرستین خوبه من با dhl از دفتر پست میدون ولیعصر فرستادم بعد ۴ روز رسید به سفارت
سلام دوست عزیز در ادامه راهنمایی دوستمون :اگه حتی یک ماه قبل از مصاحبه هم مدارک رو پست کنی بهتره چون زودتر به دستشون میرسه وبررسی میکنن.اگه تهران تشریف دارید پست منطقه14 بین فلکه اول ودوم صادقیه با DHLقرار داد داره همه روزه مامور DHLمیاد ونامه ها رو میبره حدود 65000تومان هزینه اش میشه .و4روزه میرسه سفارت درآنکارا واز طریق بار کدی که پست بهتون میده میتونید مسیر نامه تون رو دنبال کنید .شاد باشید
تشکر کنندگان: hamed shayan ، farshad_dg
دوست عزیزrbrb-2015ممنون بابت ابتکارجالبت جهت گذاشتن نمونه بلیت وراهنمای سفرقونیه.واقعا بعضی چیزها که شاید بنظرمعمولی برسه عنوان کردنش بادیگران باعث افزایش تجربمون میشه.موفق باشید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: farrokh33 ، rbrb-2015 ، hamed shayan ، ho_tasha
(2015-06-07 ساعت 14:38)farrokh33 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 12:40)mars1980 نوشته:  
مرسی.
سلام دوست عزیز
۱- اصل ترجمه شناسنامه همه افراد
۲- اصل ترجمه کارت ملی ( که روز مصاحبه به عنوان مدارک اضافی بهم پس دادن)
۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده
۴- " " " " کارت پایان خدمت
۵- " " " " سند ازدواج (۲ نسخه)
۶- ۲ قطعه عکس ۵ در ۵
۷- نامه تمکن مالی بانک
۸- فرم DS-260 رو که اونم برگردوندن
۹- پرینت نامه اول و دوم رو هم بزار ضرر نداره اما من خودم یادم رفته بود بزارم
ضمنا مدارکتون باید حداقل 15 روز قبل مصاحبه به سفارت برسه پس اگه بیست روز قبلش با احتساب تعطیلات بفرستین خوبه من با dhl از دفتر پست میدون ولیعصر فرستادم بعد ۴ روز رسید به سفارت
سلام دوست عزیز در ادامه راهنمایی دوستمون :اگه حتی یک ماه قبل از مصاحبه هم مدارک رو پست کنی بهتره چون زودتر به دستشون میرسه وبررسی میکنن.اگه تهران تشریف دارید پست منطقه14 بین فلکه اول ودوم صادقیه با DHLقرار داد داره همه روزه مامور DHLمیاد ونامه ها رو میبره حدود 65000تومان هزینه اش میشه .و۴روزه میرسه سفارت درآنکارا واز طریق بار کدی که پست بهتون میده میتونید مسیر نامه تون رو دنبال کنید .شاد باشید

مرسی و ممنون از راهنمایی خوب همه دوستان.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
سلام دوستان
نامه تمکن مالی رو الزاما باید با پست بفرستیم سفارت یا میشه دستی برد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ماه جولای مصاحبه دارم. ونمیخوام هزینه زیادی برای هتل بدم لطفا اگر کسی ادرس هتل اپارتمان یا پانسیون خوب تمیز سراغ داره به من معرفی کنه و نیاز هست از قبل رزو کنم یا حضوری موردی نداره اگه شماره تلفن هم دارن لطفا ذکر
تشکر ,
تشکر کنندگان:
(2015-06-09 ساعت 23:34)mojtaba165 نوشته:  سلام دوستان
نامه تمکن مالی رو الزاما باید با پست بفرستیم سفارت یا میشه دستی برد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

با مدارک باید پست بشه ...

ترجیحا در 2 نسخه بگیرید . 1 نسخه ارسال کنید بره یک نسخه همراهتون باشه
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من مجردم و 1 جولای مصاحبه دارم آنکارا میخوام بدونم 50 میلیون نامه تمکن بگیرم کفایت میکنه؟
درود و سپاس
تشکر کنندگان:
سلام مجدد
دوستان ی سوال اگه من ویزام یکضرب باشه وبخوام با پرواز داخلی ترکیه برم آنتالیا میتونم با اون رسیدی که سفارت بهم میده بدون پاسپورت سوار هواپیما بشم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی میتونه جواب منو بده ایا ترجمه ها مثل عقدنامه و..... باید تاریخش نزدیکه مصاحبه باشه اصلا تاریخ مهمه مثلا من کلیه مدارکمو بعد از اینکه خودم وهمسرم لاتاری برنده شدیم ترجمه کردیم
تشکر کنندگان: p00ya2001
(2015-06-12 ساعت 10:57)korosh1472 نوشته:  سلام دوستان کسی میتونه جواب منو بده ایا ترجمه ها مثل عقدنامه و..... باید تاریخش نزدیکه مصاحبه باشه اصلا تاریخ مهمه مثلا من کلیه مدارکمو بعد از اینکه خودم وهمسرم لاتاری برنده شدیم ترجمه کردیم

خير دوست عزيز خيلي مهم نيست
البته ممكنه بعضي دارالترجمه ها تاريخ اعتبار بزنن ولي خوب زير يكسال باشه ترجمه ها اشكالي ايجاد نميكنه به شرط اينكه ترجمه با اصلش تفاوت نداشته باشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان