موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و شب همه بخیر.
میدونم سوال ها تکراری است ، پس پیشاپیش از همه دوستان عذرخواهی میکنم.
چه مدارکی رو باید پست کنیم به سفارت تو آنکارا ؟ وکی باید این کار رو انجام بدیم ؟
15 روز مانده به وقت مصاحبه باید بدست سفارت برسه ؟
یا 15 روز مانده به وقت مصاحبه پست کنیم ؟
مرسی.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزrbrb-2015ممنون بابت ابتکارجالبت جهت گذاشتن نمونه بلیت وراهنمای سفرقونیه.واقعا بعضی چیزها که شاید بنظرمعمولی برسه عنوان کردنش بادیگران باعث افزایش تجربمون میشه.موفق باشید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 14:38)farrokh33 نوشته: (2015-06-07 ساعت 12:40)mars1980 نوشته: (2015-06-07 ساعت 00:04)farshad_dg نوشته: سلام و شب همه بخیر.
میدونم سوال ها تکراری است ، پس پیشاپیش از همه دوستان عذرخواهی میکنم.
چه مدارکی رو باید پست کنیم به سفارت تو آنکارا ؟ وکی باید این کار رو انجام بدیم ؟
15 روز مانده به وقت مصاحبه باید بدست سفارت برسه ؟
یا 15 روز مانده به وقت مصاحبه پست کنیم ؟
مرسی.
سلام دوست عزیز
من این مدارک رو فرستادم :
۱- اصل ترجمه شناسنامه همه افراد
۲- اصل ترجمه کارت ملی ( که روز مصاحبه به عنوان مدارک اضافی بهم پس دادن)
۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی برنده
۴- " " " " کارت پایان خدمت
۵- " " " " سند ازدواج (۲ نسخه)
۶- ۲ قطعه عکس ۵ در ۵
۷- نامه تمکن مالی بانک
۸- فرم DS-260 رو که اونم برگردوندن
۹- پرینت نامه اول و دوم رو هم بزار ضرر نداره اما من خودم یادم رفته بود بزارم
ضمنا مدارکتون باید حداقل 15 روز قبل مصاحبه به سفارت برسه پس اگه بیست روز قبلش با احتساب تعطیلات بفرستین خوبه من با dhl از دفتر پست میدون ولیعصر فرستادم بعد ۴ روز رسید به سفارت
سلام دوست عزیز در ادامه راهنمایی دوستمون :اگه حتی یک ماه قبل از مصاحبه هم مدارک رو پست کنی بهتره چون زودتر به دستشون میرسه وبررسی میکنن.اگه تهران تشریف دارید پست منطقه14 بین فلکه اول ودوم صادقیه با DHLقرار داد داره همه روزه مامور DHLمیاد ونامه ها رو میبره حدود 65000تومان هزینه اش میشه .و۴روزه میرسه سفارت درآنکارا واز طریق بار کدی که پست بهتون میده میتونید مسیر نامه تون رو دنبال کنید .شاد باشید
مرسی و ممنون از راهنمایی خوب همه دوستان.
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نامه تمکن مالی رو الزاما باید با پست بفرستیم سفارت یا میشه دستی برد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ماه جولای مصاحبه دارم. ونمیخوام هزینه زیادی برای هتل بدم لطفا اگر کسی ادرس هتل اپارتمان یا پانسیون خوب تمیز سراغ داره به من معرفی کنه و نیاز هست از قبل رزو کنم یا حضوری موردی نداره اگه شماره تلفن هم دارن لطفا ذکر
تشکر ,
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مجردم و 1 جولای مصاحبه دارم آنکارا میخوام بدونم 50 میلیون نامه تمکن بگیرم کفایت میکنه؟
درود و سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
دوستان ی سوال اگه من ویزام یکضرب باشه وبخوام با پرواز داخلی ترکیه برم آنتالیا میتونم با اون رسیدی که سفارت بهم میده بدون پاسپورت سوار هواپیما بشم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میتونه جواب منو بده ایا ترجمه ها مثل عقدنامه و..... باید تاریخش نزدیکه مصاحبه باشه اصلا تاریخ مهمه مثلا من کلیه مدارکمو بعد از اینکه خودم وهمسرم لاتاری برنده شدیم ترجمه کردیم