موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که سفارتشان ابوظبی هست و احتمالا میرن nmc اگه بچه 2تا 14 ساله دارین باید تست سل بدهو 48 ساعت زمان واسه جوابش زمان لازمه و 68 درهم هست
علاوه بر این هزینه مدیکال بدون واکسن 425 درهم هست وبا واکسن که معمولا به بچه ها 3 الی 4 تا میزنن تا 1000 درهم میشه دکتر شوکلا واسه بچه ابله مرغان انفولانزا ب و ذات الریه میزنه
اگه بچه تب میکنه واسش تب بر ببرین یا از طبقه زیرین nmc بخرین
موفق باشین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من برای 18 november مصاحبه دارم آنکارا از الان میشه وقت بگیرم؟ تو سایتش شماره پرواز می خواد کمک کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-21 ساعت 11:37)aidin2015 نوشته: من برای 18 november مصاحبه دارم آنکارا از الان میشه وقت بگیرم؟ تو سایتش شماره پرواز می خواد کمک کنید
وقت دكتر انكارا رو نهايتا يك ماه زودتر ميتونين رزرو كنين يعني براي شما از ١٩ اكتبر شماره پروازم ننويسين ميشه رزرو كرد ولي فقط ١ ماه زودتر
كاوه **case number2015as00021**
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 13:48)adriana نوشته: بچه هاییکه آنکارا تشریف می برید واسه معاینات توجه داشته باشید خانم دکتر خیلی منصفتر از همسرشون هستن .
آقای دکتر بسته به ظاهر شما تصمیم میگیره واکسن هارو براتون تکارا کنه من 3بار mmr تو کارتم زده بودم ولی بازم زد.
سلام
با مطلبی که اینجا عنوان شده دوتا سوال واسه بنده پیش اومد:
1- آیا خانم دکتر هم معتمد سفارت هست؟
2- خیلیها بر این باورند که اگر واکسن MMR بیش از حد مجاز ( دو بار در فاصله یک ماه) تزریق بشه باعث MS میشه. با این حال اگر دکتر قرار باشه مطابق میلش عمل کنه که منطقی نیست. در اینصورت چه باید کرد؟
ممنون از توضیحات عزیزان
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
يعني فقط اونگان ها معتمد سفارتن؟ هيچ دكتر ديگه اي اين همه سال معرفي نشده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دخترم 4 سالش. میخواستم بدونم معایناتش در ارمنستان چه چیزهایی است و ازمایش خون میگیرند با خیر؟ واکسن چه طور؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی...دوستان برای گرفتن نوبت دکتر در انکارا در فرمی که تو سایت هست در یه قسمتش شماره پرواز و تاریخ پرواز رو میخواد یعنی تا بلیط نگیریم نمیتونیم برای گرفتن وقت دکتر اقدام کنیم ؟؟؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ؛ آیا دکتر روز شنبه هم هست و میشه وقت گرفت ؟
من مصاحبه ام روز سه شنبه هستش به نظرتون از کی باید برم که مدیکال رو کامل کنم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که انکارا مصاحبه دارند و بچه دارند حواسشون باشه روز ۵شنبه وقت نگیرند چون روز ۵شنبه tbtرا انجام نمی دهند
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضرب