موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برای مدیکال دوبی به آدرس hospitaldxb@nmc.ae ایمیل زدم، به آدرسی که در پست های سال قبل بود هم ایمبل زدم که باز جوابی ندادن! بعدش تماس گرفتم گفتند برای هفته اول نوامبر آخر اکتبر میشه وقت گرفت که خب خیلی دیره. بعد تو سایتش درخواست دادم که الان یه ایمیل اومده که درخواستتون بررسی خواهد شد! شما آدرس ایمیل دیگه ای ندارید؟ ایمیل خود دکتر شوکلا یا هرچی. من نمیدونم چه زمانی بلیت بگیرم...
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بنده هم که نوامبر مصاحبه دارم اصلا تابحال فکر این رو نکردم که به شوکلا ایمیل بزنم. خیلی زوده برای اینچنین برنامه ریزی هایی . ضمنا در زمان پیک شوکلا نیست و یک ماه قبل ازمصاحبه یا نزدیک تر ایرادی نداره برای فیکس کردن. اگر دکتر شوکلا قرار باشه نباشه نیست و کاریش نمیشه کرد چه 1 سال قبل زنگ بزنی چه 1 هفته قبل
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كدوم بيمارستان ها توي ابوظبي مورد تاييد سفارت هست ؟ دكتر خاصي رو ميشناسه كسي
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای بهداد ناریخ مصاحبه ما 18 نوامبر انکارا و 4 نفریم . 2تا بچه 7تا 12 سال داریم .
برای وقت گرفتن باید 19 اکتبر اقدام کنیم ؟ اسم بچه ها رو تو سایت دکتر اونگان وارد کنیم و بعد اسم خودمون رو بعد باید وقت بگیریم یا خودشون وقت میدن .قسمت ویزا immigrant رو انتخاب کنم یا diversity . ضمنا" مصاحبه ما سه شنبه صبح است ما چند شنبه باید بلیط بگیریم با توجه به تست مدیکال و آیا شنبه و یک شنبه اونجا تعطیل ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-30 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-30 ساعت 15:55 توسط 1352ghazal.)
سلام دوستان جواب منو کسی نمده
سلام دوستان ناریخ مصاحبه ما 18 نوامبر انکارا و 4 نفریم . 2تا بچه 7تا 12 سال داریم .
برای وقت گرفتن باید 19 اکتبر اقدام کنیم ؟ اسم بچه ها رو تو سایت دکتر اونگان وارد کنیم و بعد اسم خودمون رو بعد باید وقت بگیریم یا خودشون وقت میدن .قسمت ویزا immigrant رو انتخاب کنم یا diversity . ضمنا" مصاحبه ما سه شنبه صبح است ما چند شنبه باید بلیط بگیریم با توجه به تست مدیکال و آیا شنبه و یک شنبه اونجا تعطیل ؟
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان بنده از پروسه آنکارا خبر ندارم که جواب شما رو بدم دوستان آنکارایی باید بگن. شاید بد نباشه در تاپیکش هم بپرسید. تنها راهنمایی که میتونم به شما بکنم این هست که به دکتر اطلاع بدید زمان مصاحبه شما کی هست و شرایط خانواده هم بهشون بزنید خودشون حداکثر زمانی که میتوانید برای مدیکال بروید بهتون اعلام میکنند.
چون بچه دارید شرایطتتون ممکنه متفاوت باشه و زمان مدیکالتون طولانی تر از حالت معمول بشه یا دکتر در تاریخی نباشه. زمان قطعی رو دکتر به شما میگه و بعد هم مسئولیتش رو میپذیره.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-30 ساعت 13:05)sunflower00 نوشته: (2014-09-30 ساعت 09:33)behdadK نوشته: یک راه دیگه هم هست که الان تست کردم ببینم جواب میدهند یا نه
در سایت NMC به قسمت دریافت وقت معاینه برید (یا از این لینک: http://www.nmc.ae/ScheduleAppointment.aspx)
برای بیمارستان بزنید: NMC Deira
برای دپارتمان بزنید Internal Medicine
برای دکتر هم دکتر شوکلا رو انتخاب کنید
نام و نام خانوادگی و تلفن و ایمیل رو هم اون بالا بزنید و در قسمت مسیج بنویسید که برای فلان تاریخ وقت برای 2 نفر میخواهید برای سفارت و کیس مهاجرتی هستید. من زدم که تاریخ مصاحبه ام این هست و حداکثر تا این تاریخ نتیجه میخواهم . حالا منتظر جوابشون هستم
ممنون، منظورم از درخواست توی سایت همینیه که شما توضیح دادین. یه ایمیل auto-generated دادن که بررسی میشه، همین
دوستان خوبم
برای ان ام سی دبی اصلا وقت گرفتن نمی خواد شما اگر هفت و نیم تا هشت صبح اونجا باشید زودتر از اونهایی ویزیت میشید که از قبل نوبت دارند
البته میتونید تلفنی مطمئن بشید که دکتر اون روز مرخصی نباشه. فقط همین.
به خدا توکل کنید
موفق باشید
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
البته به گمانم اصلا جواب هیچ کس رو با ایمیل و ثبت نام اینترنتی نمیدند. به من که ندادند و منتظریم.
میگذاریم یک ماه تا مصاحبه مون فاصله باشه اونموقع مجدد اقدام میکنیم این دفعه تلفنی دکتر شوکلا رو گیر میاریم.