موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما وقت مصاحبمون روز 13 نوامبر هستش انکارا . میخام بدونم با توجه به اینکه 2 روز هم زمان میبره که جواب ازمایشات رو بدن اونجا . بهتره که ما بلیط رو چه تاریخی بگیریم؟؟ خودمون نظرمون روز 9 نوامبر هستش که وقت دکتر رو هم روز 10 بگیریم اما میخام ببینم که 10 نوامبر وقت دکتر بگیریم ایا دکتر مطبش باز هست چون 10 نوامبر میشه دوشنبه . اگه تعطیله به نظر دوستان چه روزی باید وقت دکتر بگیرم که باز باشه ؟؟
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی (انتظار برای کلیر نفر دوم کیس ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
کیس یکنفره مصاحبه من روز پنج شنبه 13 نوامبر از ، سه شنبه11 نوامبر هم که تعطیلی سفارت ( البته با توجه به اینکه دکتر جواب ایمیل دوست عزیز را دادن و و گفتن که مطب باز هست)
چند روز ؟و چه روزی برای رفتن به آنکارا و دکتر مناسب و لازمه؟
با تشکر فراروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.مصاحبه من یکشنبه است و جمعه در دوبی تعطیل است. به نظر شما باید چه کار کنم... پنجشنبه برم یا اینکه شنبه برم جواب رو همون روز هم میتونند بدبند؟ اصلا شنبه ها انجام میدن معاینه رو حتما؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت: