موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-02 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-02 ساعت 13:52 توسط ariana80.)
(2015-07-01 ساعت 14:24)ahuraee نوشته: دوستان با كمك و راهنمايي دوستان كار مديكال ما با دكتر انوش خيلي ساده انجام شد و فردا ميريم جواب رو ميگيريم
موفق باشید
دوستان
توی ارمنستان بخواهیم هتل بگیریم حول و حوش کجا بگیریم بهتره ؟یا اصلا مهم نیست به لحاظ رفت و امد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خواهشن كساني كه تجربه دارند راهنمايي كنند
ما الان از مصاحبه امديم و يه برگه ابي به ما داد و به ما گفت مدارك بيشتر از رابطه و ازدواجتون ميخوام
من ده تا عكس بهش دادم ولي درست نگاه نكرد و گفت عكساي بيشتر و يا ايميل و چيزاي ديگه برام بياريد بندازيد دوشنبه تو صندوق
كسي تجربه داره راهنمايي كنه كه چيكار كنم واقعا گيج شدم
ازدواج ما سه ماه قبل از قبولي بود
بهمن نود و دو
مرسي از همه
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوست من ولي من يك البوم از عكس عروسي و ديگر عكسها بهش دادم كه اصلا نگاه نكرد و گفت ممكنه همه تو يه روز باشه
باز همون عكسها رو بندازم تو صندوق؟
مسيج به درد ميخوره پرينت بگيرم ببرم از دو سال قبل همه تو گوشي هست؟
ما ماه عسل تركيه رفتيم و تو پاس خروجمون خورده اين ميتونه مدرك خوبي باشه كه روز بعد عروسي رفتيم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از دوستان من يه تعداد ديگه عكس از گوشيم چاپ كردم شد پنجاه تا با قبليا و با پاي قبليم و توضيحش كه مال ماه عسل هست و فرداي ازدواج رفتيم با پاس اصليمون انداختم تو صندوق
و تا دوشنبه صبح مسيجهام و يه تعداد محدودي مكالمه در وايبر دارم كه اونم پرينت ميگيرم و ميندازم
اميدوارم بشه
فقط اگه اينا كافي نباشه ممكنه كلن ريجكن كنن و يا وقت دارم بيام ايران پرينت خط رو بگيرم؟
مرسي از راهنمايي تك تك دوستان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از همه دوستان واقعا اين بلاتكليفي حس بديه من حتي نميدونم بليط برگشت رو كي بگيرم
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هرکی هفته اول اگوست مصاحبه داره بگین با هم هماهنگ کنیم استرسمون کمتر میشه
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من درمورد پدرومادرم که ازطریق خانوادگی وقت مصاحبه توی ایروان در مرداد ماه دارند ازتون راهنمایی میخواستم. از اونجایی که سنشون بالاست ، اگه میشه یه هتل خوب که هم از سفارت وهم از بیمارستان زیاد دور نباشه معرفی کنید ، ممنون از لطف و کمکتون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم ،پدرومادرم روز 11اگوست ساعت 13:30سفارت وقت مصاحبه دارن ودکتر کریستین بهشون روز10اگوست ساعت 12ظهر وقت معاینه داده ، ایا واقعا تا قبل از مصاحبه جوابشون حاضرمیشه که بگیرن وبه سفارت ببرن. یه مقدارنگران زمانبدیشون هستم. مصاحبه خودمون ابوظبی بود ولی مال پدرومادرم ایروان هستش واز سیستم ایروان بی اطلاعم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من همچنان منتظر پیشنهاد یه هتل خوب وتمیز درمنطقه ای مناسب ازنظر فاصله به سفارت وبیمارستان و همینطور از نظر محیط اطراف هتل، هستم. ممنون از راهنمایی عزیزان