موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آیم پیام بالایی واسه من اومده بود و من عین شو واستون کپی کردم. حمل بر نظر و عقیده من نزارید و یه وقت نگید که بابا این بنده خدا هم که خرافاتی از آب در آمد..دی
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
این قضیه که هر 7 سال یکبار تکرار میشه! هر سال تکرار میشه! فوریه 28 روزه و همیشه از همه داره به جز چند سال یکبار که لیپ یر هست و میشه 29 روزه.
اگر منظورتون اینه که از یکشنبه شروع میشه و به شنبه ختم میشه، فوریه 2009 قبلیش 98 و همینجوری به قبل تکرار میشه. یا شما خیلی سنتون کمه یا من زیادی عمر میکنم:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا من 11 دقیقه بعدش نفرستادم. حالا ماه میلادی به چینی ها چه ربطی دارد بماند. افسانه ی فنگ شوییش خیلی خدا بود.
طرف خیلی خلاقیت داشته . یاد یوژوال ساسپکت افتادم که با هر اسمی کنار خودش داستان میساخت!
البته به بنده ربطی نداره خیلی وقتها خیلی افراد دنبال یه بهانه واسه امید میگردن. هر چیزی که روحیه آدم رو افزایش بده الزاما بد نیست. شاید برای من بد باشه یا برای یک نفر دیگه ولی واسه همه بد نیست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
این پیام وایبری بود من هم چون نقد بود و برای روحیه سازی به کارمون میومد گفتم تا تنور داغه بچسبونیم که انرژیهای مثبت ویزا رو دودستی بیان تقدیم کنند
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-31 ساعت 13:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-31 ساعت 13:14 توسط farrokh1675.)
با سلام خدمت همگی دوستان و با تبریک صمیمانه از ته قلبم وآرزوی هر چه سریع تر کلیر شدن سایر دوستان منتظر .همون طوری که در پست های قبلی نوشتم که دوستانی که در اکتبر مصاحبه رفتید در ژانویه منتظر خبر های خوب و شاد باشید باید عرض کنم دوستانی که در نوامبر مصاحبه رفتند در فوریه منتظر خبر های شاد باشند و همین طور دسامبری ها در مارچ این برای کسایی که تو سال ۲۰۱۴ مصاحبه رفتن (مدت انتظار حدود چهار ماه) پیش بینی میکنم کسایی که تو ۲۰۱۵ مصاحبه میرن مدت کلیرشدنشون کوتاه تر باشه و کسایی که تو ماه جون و جولای و اگست مصاحبه میرن دو تا یک ماه بیشتر نباشه باور کنیم که تا آخر سپتامبر صدور ویزاشون برا ایرانیا ن فعاله .به احتمال زیاد بیشتر از ۹۵ در صد ایرانیان ویزا میگیرن و سهمیه ۳۵۰۰ تایی ما کامل میشه . برنامه سفری خاطره انگیز رو تدارک ببینید و برای دنیای زیبایی که در انتظارتون هست آماده باشید . همگی شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ولی این یکی حقیقتا چون صحبت از پول میکرد، خیلی حساس بود و منم که عاشق پولم، به چهار نفر که نه به چهل نفر فرستادم. بعد چهار روز هم نتیجه گرفتم. یه کت قدیمی که سه چهار سال نپوشیده بودم رو خواستم امتحان کنم دیدم تو جیبش دو تا پنج هزار تومنی، و سه تا دو هزار تومنی هست. باور کنید در حد شنیدن خبر کلیر شدنم ذوق کردم.... دی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا بهداد مطمعنین که تعداد قبول شدگان ایران در سال ۲۰۱۳ ،۶۰۰۰ نفر بوده یعنی ۱۰۰۰ تا از امسال بیشتر؟؟؟؟ من احساس میکنم که تعداد قبولی های ۲۰۱۵ فقط از ۲۰۱۴ کمتر بوده اما از ۲۰۱۳ بیشتر بوده ؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بخصوص آقا بهداد گل
من یکی دو صفحه قبل رو خوندم اما چون خیلی با اصطلاحات آشنایی ندارم کمی گیج شدم...چند تا سوال واسم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین
1- بچه ها اینجا آپدیت شدن جدیدا یا کلیر شدن ؟؟؟
2-چند تا از دوستان و با مصاحبه تو چه ماهی آپدیت یا کلیر شدن؟؟؟
3-نظرتون تا اینجای کار در مورد کلیرنس 2015 نسبت به سالهای قبل چیه ؟؟؟
چون پدرم احتمالا AP خواهد خورد این سوالارو پرسیدم تا یکم دید پیدا کنم....ممنونم از همتون...
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه