موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دوتا سوال، اول اينكه ظهر كه اومدم هتل سايت ceac رو چك كردم همين امروز آپديت خورده پروندم اول بگين اين خوبه يا نه،
دوم اينكه پاكت مديكال رو نگه داشتن فقط مدارك اضافي رو بهم پس داده، درسته؟
شد ٣ تا، سوم اينكه من يه واكسن هپاتيتم تاريخش فروردين هستش اونو بزنم كجا وارد كنم كارت واكسن دست من نيست
شد ٤ تا ?? چهارم اينكه به اميد خدا ويزام بياد چيا بايد با خودم ببرم برا گرفتن ويزا
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun
كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10
ورود به امريكا: July 06
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم حتما دیده باشین ، اما برای اونایی که هنوز نرفتن سایت رو چک کنن، سایت به تاریخ 13 فوریه اپدیت شده
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریل
ممنونم خدا جوووووون
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
منم 11 فوریه مصاحبه داشتم ولی امروز صبح 17 فوریه آپدیت شدم.
کسانی که مثل من یک یا چند نوبت از واکسن هپاتیتشون مانده تو اون کارت باریکه مخصوص واکسن هپاتیت براشون وارد میشه، همونو نگه دارند.
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
شرایتتون درسته
نیازی به وارد کردن واکسن ندارین مگر دلتون خواست زمانی که برای تمدید مدیکال رفتید به دکتر نشون بدین
برای گرفتن ویزا شما برگه سفارت و پاستون که حداقل 1 سال اعتبار داشته باشه رو ببرین اگر بیشتر از سه ماه طول کشید کلیرنستون بهتره یه میدکال جدید بگیرید.
موفق می شید!
[/quote]
ممنونم دوست عزيز، اينكه من ٢،٣ ساعت بعد از مصاحبم آپديت خوردم خوبه يا بد؟
[/quote]
دوست عزیز این آپدیتهای نزدیک مصاحبه مهم نیستند هردفعه که پرونده را بازبینی بکنند و مدارک شما را چک بکنند، آپدیت میزنند. اصلا به این آپدیتها فکر نکنید. آپدیتها اگر هم اهمیت داشته باشند آنهایی مهمند که حداقل 2 تا سه ماه بعد از مصاحبه هستند، البته همان هم قطعی نیست. بیشتر به لیست کلیرها در سایت سفارت باید توجه کرد و قبل از کلیر شدن هم که ایمیل داده میشود
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اين سايت انكارا قصد كلير كردن جديد واسه دوستان نداره ايا؟
کیس نامبر:*** 7تعداد اعضای کیس : فقط خودم رویت قبولی : 21 may سفارت : فعلا آنکارا کارنت شدن :؟؟؟؟ دریافت نامه دوم : ؟؟؟؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
شادی نمادی از زیستن آگاهانه است و نمایشی از سپاسگزاری در برابریزدان پاک
ما وارث این تفکریم............
شاد باش و شاد زندگی کن ، که شاد زیستن انتخــــــــاب است نه اتفـــــــــــاق
صبحتون بخیر امیدورارم همه دوستان مهاجر سرائی با انرژی مثبت و قبراق امروز رو شروع کرده باشند
این انرژی مثبتو بهم انتقال بدیم که تلخی انتظارمون رو کمتر کنه
به امید روزای مالامال از شادی و خوشی برای خودتون و خانوادتون..............
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چرا كيس نامبر هايي كه در جدول انكارا تا ٢٦ فوريه وقت دارن چرا نميرم ويزاهاشونو بگيرن تعدادشونم زياده يعني مدت چكشون تا اون موقع است يا اينكه تا اون موقع وقت دارن براي گرفتن ويزا ممنون از راهنمايتون
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
كيس ايشون تا اپريل وقت داره منتظره نفر دوم هم كلير بشه بعد بره اگه تا اول مارچ نشه ميره ميگيره