موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک تبریک تبریک امیدوارم در ادامه مسیر مهاجرت موفق و پیروز باشید
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-27 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-27 ساعت 21:18 توسط ليلا ١٣٩٤.)
بچه ها سلام،
من الان دارم از ابوظبي بر ميگردم دبي، همسرم امروز لاس تحويل داد گفتن ٣ اكتبر حاضره، ولي شلوغ نبود.با كمال پررويي پرسيدم، دوستام اگوست بودن، چرا هنوز جوا نيومده، يك لبخند زد، همين. ديگه منم بيشتر تكرار نكردم
پاس را تحويل داد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-27 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-28 ساعت 00:38 توسط areb1356.)
(2015-09-27 ساعت 21:17)ليلا ١٣٩٤ نوشته: بچه ها سلام،
من الان دارم از ابوظبي بر ميگردم دبي، همسرم امروز لاس تحويل داد گفتن ٣ اكتبر حاضره، ولي شلوغ نبود.با كمال پررويي پرسيدم، دوستام اگوست بودن، چرا هنوز جوا نيومده، يك لبخند زد، همين. ديگه منم بيشتر تكرار نكردم
پاس را تحويل داد
سلام
ممنون كه به فكرمون بودي
اين سفارت هم كارش درسته ها، به يكسري از دوستان گفته فردا برن براي پاسهاشون، به شما گفته 3 اكتبر ( ديده راهتون نزديكه گفته عجله ندارين)
جالبه كه ويزاها ايشود هم شده، يكهفته زمان خواستن برگه رو بزنن تو پاسهاتون خخخخخخ
شيريني كو ؟؟؟
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه های ایروان کسی نیست ؟ :-)
احساس غربت می کنیم :-)
از دوستان کسی از آنکارا یا ایروان سوال نپرسیده ؟!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
منظور از حساس بودن.........> ما ١٣ سپتامبر مصاحبمون بود و بعد يك هفته اپ شبانه خورديم. يعني ١٣ مصحبه بود. همون ١٣ اپ هم تو سفارت خورديم هم تو سيس.ديگه فقط تو سيس اپ شديم. البته به اين ترتيب.... نفر اول ١٣،١٤،١٥،١٦ سپتامبرو بعد ٢٣ شبانه و بعد ٢٦ و تمام.نفر دوم كه من بودم١٣و ١٤ و ديگه نه or شدم نه هيچي تا همون ٢٦ كه دوتايي ايميل گرفتيم. هم من هم همسرم دو ايميل جداگانه.و امروز تازه سفارت اپ كرد.لازم به ذكره هشت تا تماس بي پاسخ رو مبايل ازشون داشتيم كه همسرم خواب بود، بعد زنگ زدن به خونه.خلاصه حساس بودن.... دير اقدام كردن، كيس ما سال قبل اعلام شده بود ما تازه فهميديم تازه فكر ميكرديم تا سي سپتامبر وقت داريم دي اس ٢٦٠ بفرستيم. خيلي دير رفتيم مصاحبه. شغل همسرم از نظر اونها شغل حساسي بود،،، و اينكه محل كار قبليش در شركت نفت ملي بود. خدا را شكر به خير گذشت.هر سوال ديگه اي بود جواب ميدم. بع اميد خبراي خوب...براي همه...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
جناب yesoryes عزیز سلام شبتون بخیر.از سفارتها اگه خبری داشتی ترا خدا مارو بی خبر نذار،این شبها شبیه شبهای قدر هستش که مقدرات ما رقم میخوره و امیدوارم برا هممون ویزا مقدر شده باشه الهی آمین
لطفا بفرما آپدیت امروز همسرم که ویزاشو گرفته بحال من هم سودی داره در صورتی که همچنان روی 10 اگست قفل شده ام؟؟البته من جمعه ئی میل یهشون زده بودم ولی جالبه دفعه قبلی که 2 هفته پیش ئی میلشون زدم هیچ آپدیتی نداشتیم!!!
عزیزانی که ویزاهاتونو بسلامتی و دل خوش خواهید گرفت برا دلشکستگان هر سه سفارت دعا بفرمائید از صمیم قلب دعا بفرمائید بخدا همه ما مظلومترین برنده های لاتاری هستیم ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دلمون از دعاهای دوستانمان که با قلبهای پاکشون برامون دعا میکنن شاد بفرما آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز و ارجمند.امیذوارم هرکجا که هستین سلامت و تندرست باشین و لبتون خندون.
من اسماعیل بابادی از اهواز هستم از قبولی های جا مانده از سال 2014 به شماره کیس نامبر 4791 در تاریخ 7 نوامبر یا بهتر بگم فروردین 93 در ابوظبی مصاحبه داشتم با خانم سارا گرو.
از شما تقاضا دارم که بیخود به سفارت مراجعه نکنین.من یکی از دوستام پارسال 7 روز رو در دبی موند ولی به هیچ وجه کلیر نشد.لطفا پولتون و وقتتون رو هدر ندید.من نمیخوام باعث ناراحتی شما و دوستان گلم بشم.این فقط یه تجربه هست.
به امید خدا همینروزای آخر اگه خدا بخوتد اوکی میشین.اگر هم نشدین خودتون رو ناراحت نکنین چون شما لیاقت بیشتر از اینارو دارین.
قربان شما اسماعیل
کیس نامبر:47xx
مصاحبه:7 آبریل
محل مصاحبه:ابوظبی
تاریخ قبولی:2 می
برگه کلیرانس آبی
مقصد :اگه خدا بخواد لس آنجلس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
هيچ كس نيست بگه اين يعني چي؟؟؟
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-09-27 ساعت 19:17)m.ghoreishi نوشته: خدايا خودت كمك كن، فقط تويى كه ميتونى،
سفارت ايروانو يا راه بنداز يا ابابيل رو بفرست بالا سرشون،
لعنت الله اليه افيسر
بد اخلاق (ريش قشنگ)
خدایا از صمیم قلب دعا میکنم تو همین امروز و فردا شما و بقیه دوستان، همتون کلیر بشید الهی آمین
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام