موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
جناب پارسا نه من نرفتم ابوظبي پاسپورتمويكماه پيش فرستادم پيش دوستم و منتظره خبره منه كه از دوبي بره بسمت سفارت.
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
الان کدومتون دم در سفارت هستین؟ میشه بپرسين ویزای همسر من آماده هس یا نه؟ اصلا میشه پرسيد؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
داغ داغ از سفارت ابوظبی
آقا من رفتم ، داخل رفتن هم هیچ کاری نداره، برگه کلیرنس رو که ببینن راتون میدن داخل
شماره می گیرین و به نوبت میرین پشت باجه
اگه به پست اون هموطن خوش اخلاق بخورین که با دعوا پاستون رو نمیگیره (یعنی اگه کلیر نشده باشین پاس رو نمیگیرن)
و اگه به پست اون خانم افیسر جوون هم بخورین با خنده پاستون رو نمیگیره
یعنی در هر دو حالت پاستون رو نمیگیرن
اما من از آفیسر پرسیدم امیدی هست : گفت که بله هنوز 3 روز مونده و ما سعیمونو میکنیم
بفرستین انرژی مثبتها رو که کلی نیازمندشم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پارسا جان امیدوارم جوابتو گرفته باشی دوست عزیز
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 15:51)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها
الان کدومتون دم در سفارت هستین؟ میشه بپرسين ویزای همسر من آماده هس یا نه؟ اصلا میشه پرسيد؟
سلام.
من سفارت بودم
کسی میتونه بپرسه که رسید دستش باشه
به بعضی ها می گفت فردا برن و به چند تایی (که تمدید مدیکال داشتن) گفت سعی میکنه پنجشنبه
بچه های کلیر شده 26 آگوست رو البته 1 روزه بهشون پاس رو برمیگردونن
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتن آنکارا به نظرتون من هم بلند شم بیام
آخه بدون مدیکال و کلیری چجوری میشه؟؟؟؟؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پس با اين اوصاف فردا پاسها را بدون كليرنس نفرستيم بذاريم برا روز اخر ايا چهارشنبه هم پاسها را ابوظبي قبول ميكنه؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
خدايا يه نظر كن ببين چند نفر منتظرن و سرگردان،خودت به حق كرمت و بزرگيت رحم كن و معجزه ايي كن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 13ehrooz، amir piri، arash2014، areb1356، behjan، farrokh33، farsan، hamidh، khalilkhah، kone، maryam2020، Memolkhan، s.zare، satan، منصوری، بابراس*، داود یو.اس، 4 مهمان
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ماجرا این بود که مارفتیم دم سفارت چند تا از دوستان دیگر رو هم دیدیم ، انها از چند روز قبل اینجا بوده اند و خوشبختانه مدیکال شون رو تمدی کردند ، به پیشنهاد دوستان ما (توی مطب دیدم دو خانوادده دیگر از 2015) برای تمدید مدیکال رفتیم ، خانم منشی گفت چون دو روز دیگر پروسه لاتاری 2015تموم میشه باید از سفارا بپرسم هر چه زنگ زد جواب ندادند و در اخر خود سفارت با توجه به پبغامی که گذاشته بود زنگ زد ، گفتن با ایمیل برلمون بفرست که خانم منشی با ایمیل برای سفارت هر سه کی رو فرستاد
البته دوتا کیس که یکی من بودم و یای دیگر از دوستان زود تر جواب اومد(چون شماره کیشها رو جدا جدا به ترتیب مراجعه فرستاده بود) و گفتن نه اجازه تمدید مدیکال ندارند و باید تا اطلاع سفارت صبر کنند کیس سوم که ما اومدیم و دوستان نشسته بودند ، ندانستم چی شد ، این تا اینجا ، دعا کنید دوستان دعا کنید چون دیگه کاری زمون بر نمیاد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ابراهیم آمار بچه های ایروان مهاجر سرای AP رو دارید؟