موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
براي ما نوامبري و اكتبري ها هم دعا كنيد دوستان [emoji120][emoji56][emoji5]️[emoji173]️
Case# : 2015AS2XX
Interview: 10th Nov
Status: waiting for AP
مصاحبه : Nov 014
تعداد نفرات : 3
وضعیت : کلرینس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اوایل دسامبر مصاحبه داشتم الان کلیر شدم جا داره از تمام کسایی تو مهاجر سرا زحمت میکشند تشکر کنم به امید کلیر شدن تمام بچه های مهاجر سرا
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بنفــــــــــــــــــــــــــــــش
مبارکه همتون دوستان گل
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااا، كلير شديم، مصاحبه ١٢ نوامبر، كيس دو نفره، سربازي ارتش بدون كار دولتي
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که کلیر شدین
با تبریک دوباره
لطف می کنین تو منتظر سرا عضو بشین
حالا که دیگه کلیر شدین و ویزاتون رو هم میگیرین
با این کار حداقل آمار ها رو می تونیم واقعی تر بدست بیاریم و به هم قطاری هی منتظرتون کمک کنین
پیشاپیش ممنون از لطفی که می کنین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااميدوارم همه همه ي اپديت شده هاي اين چن روزه ، كلير شده و بسلامتي ويزاشونو بگيرن. بعدشم آنكاراي تنبل بقيه ما اكتبر و نوامبري هاي جامونده رو يه نيم نگاه بندازه. يه ماه ديگه ويزاي من و دخترم اكسپاير ميشه، همسرم هنوز اندر خم همون اولين كوچه هس :/
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
به به نیم ساعت میری یه چیزی بخوری بر میگردی میبینی غلعله برپاست چه میکنن ای بچه های تیم ملی انشالله تا اخر هفته بعد دیگه کسی نمیمونه ههههههه تبریک به همه به خصوص رادوین خان که خعلی خسته شده بود.یه اقا رضا هم داشتیم که پسر سبیلیه رو تو پروفایلش گذاشته بود خدا کنه مال اونم اوکی شده باشه تتتتتتتبریک
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 19:43)Samia نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااميدوارم همه همه ي اپديت شده هاي اين چن روزه ، كلير شده و بسلامتي ويزاشونو بگيرن. بعدشم آنكاراي تنبل بقيه ما اكتبر و نوامبري هاي جامونده رو يه نيم نگاه بندازه. يه ماه ديگه ويزاي من و دخترم اكسپاير ميشه، همسرم هنوز اندر خم همون اولين كوچه هس :/
باید به همین زودی ها هم ویزای همسرتون بیاد براش همگی دعا می کنیم
فقط انرژی مثبت به کائنات بدین تا بازخور مثبت هم داشته باشین
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 19:38)Hagh81 نوشته: هورااااااا، كلير شديم، مصاحبه ١٢ نوامبر، كيس دو نفره، سربازي ارتش بدون كار دولتي
خیلی مبارک باشه
از صمیم قلب براتون خوشحال
برای دوستان منتظر دیگه هم دعا کنین
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 19:46)varchandi نوشته: (2015-04-03 ساعت 19:43)Samia نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااميدوارم همه همه ي اپديت شده هاي اين چن روزه ، كلير شده و بسلامتي ويزاشونو بگيرن. بعدشم آنكاراي تنبل بقيه ما اكتبر و نوامبري هاي جامونده رو يه نيم نگاه بندازه. يه ماه ديگه ويزاي من و دخترم اكسپاير ميشه، همسرم هنوز اندر خم همون اولين كوچه هس :/
باید به همین زودی ها هم ویزای همسرتون بیاد براش همگی دعا می کنیم
فقط انرژی مثبت به کائنات بدین تا بازخور مثبت هم داشته باشین
مرسي. لطف شماس
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-04-03 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-03 ساعت 19:53 توسط varchandi.)
(2015-04-03 ساعت 18:59)hamid66 نوشته: دوستان يه خبر خوب، همين الان يكي از دوستانم كلير شد، سرباز سپاه بوده و رو شغلشم آفيسر يكم گير داده با اين كه خصوصي بوده، ايشون ٢ فوريه مصاحبه شده و ٦٠ روزه با ايميل كلير شد همين الان
خیلی مبارکشون باشه دوست من
ایشون خودشون مگه تو مهاجرسرا نیستن اگه اینطوره پس لطفاً کمی اطلاعات بیشتر از کیسشون بدین
(2015-04-03 ساعت 19:00)Radwin نوشته: دوستان عزیز من هم بعد از 137 روز کلیر شدم. هوراااااااااااااااااااااااااااا
رادوین عزیز
خیلی خوشحالم برات و بهترین ها را برات تو زندگی جدیدت آرزو می کنم