موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
مخلصیم...حاجی اشکان میگم قضیه چیه امسال تایپیک شمارش معکوس هم راه افتاده...الان آخه؟؟!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان
من و همسرم سه سال هست که ثبت نام میکنیم ولی اسممون در نمیاد. امسال هم برای چهارمین بار ثبت نام میکنیم و خیلی امید داریم. آخه قراره نیمه آبان امسال خدا یه کوچولو بهمون بده و مطمئن هستم خوش قدم هست.
برای تمام شما عزیزان هم آرزوی موفقیت دارم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت همه دوستان عزیزم
یه سوالی از ریش سفیدان مجلس داشتم
پسر من 18 سالش تموم شده امسال میتونم براش جداگانه ثبت نام کنم؟
و یکبار هم تو گروه خودم و همسرم جاش بدم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
شاید بعضی وقتها که
انتخابی وجود ندارد ،
اعتماد
بهترین راه باشد.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-28 ساعت 18:41)King Eagle نوشته: دوستان یه سر برید به این لینک اختلاف ساعت EST رو با ساعت خودمون ببینید متوجه میشید که شروع ثبت نام کی هستش
Eastern Standard Time
درود بر دوست عزیزم 'King Eagle'
ممنون از راهنمایی عالی شما . من برای راحتی دوستان یه سر رفتم و دیدم :
شرق آمریکا = بالتیمور ( نزدیک واشینگتون DC ) در نظر گرفته شده و همانطور که مشخصه اختلاف ساعت ما با وقت استاندارد شرق آمریکا هفت ساعت و نیم می باشد . که البته در نوامبر این اختلاف به 8.5 ساعت تبدیل می شود . بقیه ش هم با خود دوستان (منظورم حساب و کتابه )
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-29 ساعت 14:12)MEHR52 نوشته: با درود فراوان خدمت همه دوستان عزیزم
یه سوالی از ریش سفیدان مجلس داشتم
پسر من 18 سالش تموم شده امسال میتونم براش جداگانه ثبت نام کنم؟
و یکبار هم تو گروه خودم و همسرم جاش بدم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر شما
دیگه نشد دیگه . هر خانواده 2 تا شانس داره . یکی آقا و یکی خانم .
هرچند شرطی برای سن شرکت کننده ها نیست ولی بنا بر دستور العمل ثبت نام DV افرادی که یا 12 سال تحصیلات عمومی (دیپلم 12 ساله) یا سابقه کار 2 سال در یک رشته که امتیازش بالای 7 باشه می تونن شرکت کنند و این به این معنی که بطور نرمال افراد 18 سال تمام کمتر نمی تونند این شرایط رو داشته باشند مگر موارد خاص .( مثلاً دو کلاس یکی یا بچه نخبه باشه که 12 سال رو مثلاً تو 10 سال تموم کرده باشه )
پس شما اگر فرزندتان که 18 سال تمام داره و شرط دیپلم هم داره می تواند جدا از شما بشه و شرکت کنه ولی دیگه زیر مجموعه شما نیست . (در واقع تا سن 21 سال به شرطی که مجرد باشه می تونه زیر مجموعه خانواده باشه ) اگر موقع ثبت نام فرزند شما جداگانه شرکت کنه و در زیر مجموعه شما و همسرتون هم بیاد فرزندتون کلاً از پروسه حذف می شه .
خواهشمندم دوستان و افراد با تجربه راهنمایی و در صورت لزوم اصلاح بفرمایند .
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي هست كه بدونه در صورت قبولي و حتي اكسپت شدن براي گرين كارت چقد هزينه نياز ميشه ؟؟؟
فرومي هست كه من بخوام بدونم هزينه ها رو ؟
يا كسي هست كه تجربه داشته باشه و بتونه راهنمايي كنه ؟
شايد خيليا هزينه هاش رو بدونن منصرف شن و حق كسي كه ميتونه از پس هزينه هاش بر بياد رو ضايع نكنن !
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم به این تاپیک نقل مکان کردیم اصلا فکرشم نمیکردم سر از اینجا در بیارم امیدوارم همه مهاجرسرایی ها قبول بشن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم