موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که میگن لینک ثبت نام هنوز نیومده بهتره از یک مرورگر دیگه استفاده کنید بهترین گزینه اینترنت اکسپلورر هست .همانطور که بابک عزیز گفتند ثبت نام از دیروز 9 مهر ساعت 7:30 بعدظهر شروع شده است .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-02 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-02 ساعت 17:15 توسط سعید پ.)
فولدر 2016 Lottery هم در لپ تاپ من ساخته شد...هه...طنز روزگاااار...
ای 2014 لعنتی...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آدرسو باید اینطوری بنویسی؟
line1:city ghasrershirin,province kermanshah
line2:no16,khaneghah alley ,pirozi st, moalem sq
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با اوارگی محض ثبت نام کردم...
5 ,may,2015 هم باشد انروزی که شاد باشیم...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوشحالم که امسال هم یک فرصت دیگه از طرف دولت آمریکا داده شده تا بعضی ها بتونن به سمت رویای آمریکاییشون قدم بردارند. ما هم بعد از گرفتن عکس جدید شنبه ثبت نام میکنیم
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان گل خودم
من امروز برای خودم ثبت نام کردم و برای همسرم هم اواسط این ماه ثبت نام میکنم شاید امسال قسمت ما هم شد برنده بشیم و بریم بلاد کفر .
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
فرم باید دانلود کنیم؟؟؟ دیگه انلاین نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و پیش کسوتان محترم
من دو تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین البته میدونم در جاهای مختلف صحبت شده اما به دلیل کمبود وقت دوباره میپرسم
1)من مدرک کاردانی فنی و حرفه ای دارم که دیپلم هنرستان آن 11 ساله است الان از نظر dv من شرط اول یعنی دیپلم 12ساله رو ندارم (البته بالای 10 سال سابقه دارم ) و میدونم که با سابقه حله اما میخوام بدونم که از نظر تحصیلی من به مشکل میخورم بعد اینکه من تو ثبت نام چی بزنم کاردانی رو پارسال و دو سال پیش some univercity degree زدم آیا درست میباشد
2) دو ساله که شرکت میکنم و قبول نمیشم امسال یکی از دوستام که فتوشاپ کاره عکسایه منو دید که با اون تو لاتاری ثبت نام کرده بودم گفت هر دوش روتوش داشته آقا دود از سر ما رفت بالا چون التماس عکاسیه رو کرده بودم بدون هرگونه روتوش و ادیت نگو پدر بیامرز یه ذره روتوشو زده بوده تنگش حالا منم که دو ساله دنباله مقصر قبول نشدن میگردم میگم حتما از گردونه خارج شده بودم (البته تو فتو ولیدیتور اوکی داده بودا) ولی یکی از دوستان میگفت اون لینک ایرداته سایز و حجم رو بررسی میکنه حالا موندم چی کار کنم با عکس 2016 کدوم عکاسی برم خودم بگیرم میترسم خراب شه