موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یکی از اعضای این فروم با آی دی crysis توکنتاکی کار میکنه البته درست متوجه شدید در مرغ کنتاکی اصغر کثیف و برای من پیغام خصوصی گذاشته که عینا نقل میکنم
ایشششششش
فکر میکنم تو برنده نمیشی.
از اونجا که من ایشونو نمیشناسم و ایشونم منو نمیشناسه شما رو به چالش شناخت شخصیت crysis دعوت میکنم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
خیلی داغون داغونم
یکی یه چیزی بگه یکمی آروم بشم
بریدم بریدم. اگه اینجا هم چیزی نمینوشتم منفجر میشدم
دیگه ازاون بالاسری هم چیزی نمیخوام چون کلا برام ثابت شده که دیگه بیخیالم شده و کاری برام نمیکنه
روز به روز به سیاهبختی خودم بیشتر پی میبرم
ای بر پدر این دنیا لعنت که از وقتی که چشاتو باز میکنی تا زمانی که افقی میشی چیزی جز بدبختی نداره. نمیدونم دنیا رو خودشو فقط به من نشون نمیده!!!!!!
خسته ام خسته دوستان عزیز
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
الهییی فرزاد عزیزم استخان جووون حدود دو ماه صبر کن همه چی درست میشه قبول میشیم میریم ازینجا
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
زمانی رو میبینم که با فریاد از این مملکت بیصاحاب میرم ..
اون روز به خودم افتخار میکنم که این جهنم ترک میکنم ....
تا اون روز صبر میکنم ...
بقول سقراط که میگه :::
صبر تلخه ولی رویای شیرینی داره....
ولی اگه برنده نشدم ناامید نمیشم از فوق به دکتری اقدام میکنم بالاخره از این جهنم داعشی فرار میکنم از این همه تحجر و فقر فرهنگی ..
از ۳۷ سال عقب افتادگی این ملت که عده ای میهن پرستی رو درش کفر میدونند !
تا اون لحظه که این ننگ با ماست ما اینیم ....
اگه این ملت روی گنج نخابیده بود به خدایی که خاطرش خیلی برام عزیزه اصلا ناراحت نبودم ...ولی حیف...چه سرنوشت تلخی چه روزگار ی..... از این سرنوشت بد که منو شکارم کرد [/size][/color]
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-03-05 ساعت 15:29)crysis نوشته: من برا 8 نفر دیگه الکی ثبت نام کردم مال اونا رو قلت ثبت نام کردم که برنده شیم . نازی
حتما باجناقها و مادر زن و پدر زن و کلا قوم زن بودن.!!!
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015