موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-15 ساعت 22:42)hashemi_83 نوشته: سلام .
شاید این سوال من جایش اینجا نباشد و خیلی زود باشه،ولی میپرسم تا قبل از هرچیزی اطلاعات کسب کنم.
دوستان با تجربه ، داشتن اسپانسر خوبه یا خوب نیست؟.کسی که حدود 40 سال در آمریکا ساکن هست و وضعیت مالی خوبی داره اسپانسر خوبی هست؟بعضی جاها خوندم اگر اسپانسر داشته باشی خوب نیست اگر نداشتن باشی بهتره و ویزا یک ضرب میدن.حالا اگر کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم.
متشکر
از چند لحاظ داشتن اسپانسر خوب نیست
۱. از لحاظ گرفتن فاندهای مختلف در آینده ، حقوق بیکاری ، بیمه و کمک هزینه های دولتی
۲. ایجاد دردسر برای اسپانسر ( ممکنه که اسپانسرتون هم بکگراند چک بخوره )
۳. منت نذاشتن احتمالی اسپانسر و جلوگیری از خاله زنک بازیای آینده ( از اونجایی که روابط ما ایرانیها تعریف نشدست و یه روز دوستیم یه روز کمی دوست و یه روز دیگه هم دشمن )
۴.وقتی با نشون دادن ۱۲۰۰۰ دلار در حساب میشه این مورد رو حل کرد چرا آدم رو بندازه به دوست و فامیل
توصیه من به شما ---> سعی کنید در همه مراحل روی پای خودتون بایستید و مستقل عمل کنید بخصوص برای زندگی در امریکا این مورد رو خیلی روش حساس باشید
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-15 ساعت 23:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-15 ساعت 23:59 توسط DELPHI5.)
نقل قول:امیدوارم از من ناراحت نشین..
وقتی همه مردم یه نفر رو انتخاب میکنن از طرف دیگه یکی که نه کسی انتخابش کرده و نه صلاحیت داره میاد بالا، بنظرتون دیگه ادم دل و دماغ غیرت داشتن و بیتفاوت نبودن داره؟
منم البته از همون دسته ادمم که بی تفاوت و مثل مجسمه میمونم چون فرقی نمیکنه حرص بخورم یا نه، در اخر اون اتفاقی میوفته که نباید بیوفته..
دوست من اصلا از حرف شما ناراحت نمیشم و به عقیده شما هم احترام میذارم .
اما در صورتی که همگی غیرت داشته باشند و بی تفاوت نباشند مطمئن باشید که کسی جرات نمیکنه تا حق سایرین رو پایمال کنه . بی تفاوتی بدترین نوع رفتار شهروندی در تمام جوامع است . چون این کرختی باعث میشه تا یه عده از بی تفاوتی سایرین سوء استفاده کنند .
چند سال پیش توی اخبار یک خبرگزاری ملحد {ب ی بی س ی} خوندم که یک خانم که کاندیدای نمایندگی مجلس سوئد بودند ، یکنفر ازشون شکایت میکنه که چندین سال پیش ایشون رو بعنوان خدمتکار خونشون استخدام کردند و حق و حقوقشون رو کامل پرداخت نکردند و حتی بیمه هم نشده بودند و بابت ایشون فرار مالیاتی داشتند .
باورتون نمیشه اگه بگم بعدا خوندم که اون خانم کاندیدا از کشور سوئد فرار کردند .
نمونه رفتار هر شهروند باعث بوجود اومدن رفتار سیا س ت مدار های اون کشور میشوند . شما ببیندی همگی دچار همون بی تفاوتی شدیم . میلیارد میلیارد ا خ ت ل ا س میشه و همه مثل جغد فقط نظاره میکنیم و الان دیگه اون فعل بد نیست و خیلی ها دارن سعی میکنن دزدی کنن . چون جامعه بی تفاوت بدنبال پس گرفتن حقش نبوده و برایند این رفتار میشه فرصت طلبی و منفعت طلبی .
یعنی اینکه من بخورم و بدزدم و زرنگی بکنم بقیش به من هیچ ارتباطی نداره
دوست من . هموطن عزیزم با زبانی ساده خواستم بهتون بگم که چه به سر نژاد آریایی پر ادعا آورندند . هر چند باز هم اعتقاد دارم که ما ادعا نداریم و تنها ادا داریم
این بحث تنها به این چند خط محدود نمیشه و یک دنیا حرف هست که در اینجا مجالی نیست و نمیخوام حوصله دوستان رو سر ببرم
اگر بقیه هم مایل باشند میتونیم بصورت دست جمعی و بدور از هیاهو این بحث رو بشکافیم و یک نتیجه گیری شیرین از این بحث بکنیم
سرور ما هستی . اعتقاداتت را هر چه باشد میشنوم و به آن احترام میگذارم
پیروز باشی و سربلند
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
يه جوان پس از سال ها زندگی در امریکا و تحمل دورى از وطن به وطنش بازگشت... از هواپيما كه پياده شد، ساكشو زمين گذاشت و سجده كرد و خاك وطنش را بوسيد... سرشو كه بلند كرد ديد ساكش نيست...
به ايران خوش آمديد D:
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-15 ساعت 00:01)fatima96 نوشته: من میخوام برم اونجا و آزاد باشم نه حجاب آزاد توی زندگی کردن توی انتخاب میخوام مستقل باشم حتما تحصیل میکنم پژوهش میکنم و هدفم این که روزی انقدر قوی بشم هم از نظر معلومات و... که بتونم روزی شهردار یکی از شهر های آمریکا بشم مطمئنم هنر ادامه میدم و توی مسابقات رقص و خوانندگی شرکت میکنم و بزرگترین آرزو و هدفم این که روزی زندگینامه ام رو به عنوان یک فرد موفق بنویسن. همیشه وقتی از همه جا دلخور میشم این جمله رو میگم: ای انسان روزی شبیه رویاهایت میشوی
ایشالا ایشالا
یادت باشه از کارهایی که قراره اونجا بکنی این باشه که به ما سر بزنی، ما اونجا پدر خوندت حساب میشم، هوای ما پیرمرد پیر زنو داشته باش
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-16 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-16 ساعت 01:41 توسط tenardie2bai.)
دوستان در اولین فرصت فیلم Jimmy Vestvood: Amerikan Hero رو دانلود و تماشا کنید ... من تا الان لینکی نتونستم پیدا کنم ، به محض اینکه گیر آوردم براتون لینکشو میذارم ... جریان این فیلم بی ربط به قرعه کشی گرین کارد نیست ---> داستان یک ایرانی ( نقشش رو مز جبرانی کمدین ایرانی-امریکایی بازی می کنه ) که برنده لاتاری گرین کارد میشه و میره امریکا و بقیه ماجراها ... ژانر فیلم هم کمدیه
این لینک تریلرش : https://www.youtube.com/watch?v=sRmSxO9JIGU
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-16 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-16 ساعت 02:32 توسط babak_m.)
من یک زامبی هستم..........
یک چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده میکند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی میخواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی میگوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب میکند و یکی هم میخواهد صاحب یک سایت مانند فیسبوک باشد و شاید کسی هم میخواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است.
حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد میخواهد، آن یکی پول فراوان میخواهد، یکی دیگر پول هنگفت میخواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب میکند و یکی دیگر میگوید میخواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود.
بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها میخواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایهگذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانوادهشان را میخواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی میکنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن میگذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمیکند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که میتواند دروغگویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد. آنها برای ادای نذر خود گوسفند میکشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم میکنند و کلهپاچهاش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل میکنند.
اگر میخواهند بقیه دوستشان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه میدهند و اتومبیلهای مدل بالا سوار میشوند تا دیگران عاشقشان شوند. آنها میدانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضعشان مناسب نیست، طردشان میکنند؛ پس وانمود میکنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی مینشینند، درباره قیمت جدید خودروها میپرسند و میگویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشموهمچشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را میفروشد و به اجارهنشینی روی میآورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار میشوند.
بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریدهاند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری میکنند و با شنیدن آن سوت میکشند و نچنچ میکنند، چون نگران سرمایه خود هستند.
مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت میدانستند و سپس به تلویزیونهای تخت روی آوردند.
بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را میپردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گرانقیمت میخرند و نیمهشب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب میپرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره میرسانند و پایین را نگاه میکنند.
مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است.
مردم ایران مانند زامبیها زندگی میکنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب میرساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند میزند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمیفهمد. همان زامبیها پشت میز مینشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند.
چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کردهاند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبیها، پولپرستهایی هستند که روی هر چیزی قیمت میگذارند و زندگی را فقط از زیر گلو تا سر زانوهایشان میبینند.
فقط زامبیها هستند که در استادیوم و پارک به تماشای اعدام مینشینند. زامبیها هستند که وقتی پشت فرمان اتومبیل مینشینند وحشی میشوند و با خوی حیوانی خود رانندگی میکنند. تنها زامبیها هستند که کارخانه تاسیس میکنند و آب کاه را داخل شیشه میریزند و به جای آبلیمو روانه بازار میکنند. زامبیها هستند که پراید را تولید میکنند و میخرند و سوار میشوند و خودشان و دیگران را میکشند. زامبیها، کودکان را نمیبینند و نمیخواهند به این اهمیت بدهند که فکر و شعور و استعداد فرزندانشان چطور رشد خواهد کرد..
ایشلا از شنبه...
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-16 ساعت 00:46)babisondes نوشته: (2015-03-15 ساعت 00:01)fatima96 نوشته: من میخوام برم اونجا و آزاد باشم نه حجاب آزاد توی زندگی کردن توی انتخاب میخوام مستقل باشم حتما تحصیل میکنم پژوهش میکنم و هدفم این که روزی انقدر قوی بشم هم از نظر معلومات و... که بتونم روزی شهردار یکی از شهر های آمریکا بشم مطمئنم هنر ادامه میدم و توی مسابقات رقص و خوانندگی شرکت میکنم و بزرگترین آرزو و هدفم این که روزی زندگینامه ام رو به عنوان یک فرد موفق بنویسن. همیشه وقتی از همه جا دلخور میشم این جمله رو میگم: ای انسان روزی شبیه رویاهایت میشوی
ایشالا ایشالا
یادت باشه از کارهایی که قراره اونجا بکنی این باشه که به ما سر بزنی، ما اونجا پدر خوندت حساب میشم، هوای ما پیرمرد پیر زنو داشته باش
واااااااااااااااااااااااااایییییی الهی من فدای شما و مادر خوندم بشم که انقدر مهربونییییییین قول میدم حتما وقتی رسیدم اونجا حتما حتما حتما مزاحمتون میشم شبتون خوش پدر جانم به مادر هم سلام برسونید
A man with dreams needs a woman with vision