موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-19 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-19 ساعت 18:17 توسط faryas.)
زبان هم تا جونت در نیاد یاد نمیگیری ....
دارم اینو میگم ک حساب کار دستت بیاد چقدر سخته البته اگه اصولی و اکادمکیک بخوای یاد بگیری ...میتونی از برنامه هایی مثل english for you و ی سری سریال خاص امریک که اگهدخاستی لیست بهت میدم ......روزی ۴ ساعت بمدت ۶ ماه مسلط به زبان هستی....
کلاس زبان نرو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
در اینجا ما در حال ورود به ماه ژوئن و ژولای هستیم! به این دو همه میگن باربیکیو Months. دلیلشم اینه که هرچی که گیر میرندو میندازند رو گریلو بعدشم میخورند!تو ایالت ما هرکی در آمدش از ۱ عددی کمتر باشه میره ۱ دفتر داریم اونجا میگه اینو اونم SSN رو چک میکنند و بعدش تا سقف ۳۰۰ دلار بهش کمک هزینه غذا میدند! ۳۰۰$ ماهیانه میشه باهاش ۱ تن گوشت خورد! بعدشم اینجا بری کلیسا بگی من فقیرو بیچارم کلی بهت حال میدند! من اینجا که اومدم اون هفته اول هیچکیو نداشتم و نمیشناختم تا خونه بگیرم خوب طول میکشید. ۱ ایرانیم اینجا بود که من ۲ شب رفتم پیشش رو زمین خوابیدم ۲ ماه بعدش اینقدر پشت سر ما حرف زد که ایکاش پام میشکستو آسان نمیرفتم اونجا! آسان دلیل تنفره من از ایرانیا اینجا اینه! حتا بچههای ایرانیم اینجا ۱ کیشون گفت برم خونشون گفتم نه نمیام میخوابم تو دانشگاه! خلاصه نرفتم و نخاهمم رفت!هتلم شعبی ۸۵ $ بود! خلاصه ۱ کی از این آمریکایی یا به ما گفت اینجا ۱ جای هستش که مال اقامت موقت بیخانه منست! برو اونجا بهت کمک میکنند! ۲-۳ روزی اونجا بمون تا خونت آماده بشه! منم رفتم از دور ساختمونو دیدم خیلی ترو تمیز بود. رفتم تو که با مسئولش صحبت کنم که دیدم دارند غذا میخورند تو سالن غذا خوری گفتم بذار ۱ نگاهی بندازم ببینم میشه موند! یعنی امنه و تمیزه یا نه! به جون مادرم سیاه پست ۱ جفت کفش NIKE پاش بود اندازه ۴۰۰$ میارزید! انطرف ۱ خانواده بودند ک ۲-۳ تا بچه داشتند که سرو وضعشون خیلی بهتر از من بود! تازه همه اینم هم موبیل داشتند هم ماشین! اونم ماشینای خوب! اول فککردم که اشتباه اومدم! خلاصه اومدم بیرون ۱ ذره به خودم فک کردم و گفتم: یعنی اینا بیخنمنند! اگه اینا بیخانمان پس منچیم؟؟؟ بیخانمان اینا سرو وزش از خیلی از عدم حسابیهای ایران بهتر بود! تا اینکه ۱ سیاهه اومد بهم گفتش که اسمش MIKE هستس و من چی کار دارم. خلاصه بهش گفتم که داستان چیه و این خونه من کی آماده میشه. اونم گفت که بیع برو بشین ۱ چیزی بخور بعدشم ۱ اتاق با همچی داد بهم گفت حالشو ببر!
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل
میگم کسی از شرایط عوض کردن پاسپورتی که هنوز 2.5 سال از اعتبارش مونده چیزی میدونه؟ آخه من اسمی که باهاش لاتاری ثبت نام کردم با اسمی که تو پاسپورتم هست اسپلش فرق میکنه البته این عمدی بوده بنا به دلایلی که مفصله و من میخواستم اگه اسمم در اومد پاسپورتم رو عوض کنم اما امروز یکی از دوستام بهم گفت عوض کردن پاسپورتی که هنوز اعتبار داره غیر ممکنه و این خیلی داره منو میترسونه