موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-19 ساعت 23:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-19 ساعت 23:10 توسط someonelikeyou.)
(2015-03-19 ساعت 19:00)aminb نوشته: سلام به همه دوستان گل
میگم کسی از شرایط عوض کردن پاسپورتی که هنوز 2.5 سال از اعتبارش مونده چیزی میدونه؟ آخه من اسمی که باهاش لاتاری ثبت نام کردم با اسمی که تو پاسپورتم هست اسپلش فرق میکنه البته این عمدی بوده بنا به دلایلی که مفصله و من میخواستم اگه اسمم در اومد پاسپورتم رو عوض کنم اما امروز یکی از دوستام بهم گفت عوض کردن پاسپورتی که هنوز اعتبار داره غیر ممکنه و این خیلی داره منو میترسونه
چایی بریز روش بگو یه دونه نو بهم بدین یا بگو گم شده
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-19 ساعت 19:00)aminb نوشته: سلام به همه دوستان گل
میگم کسی از شرایط عوض کردن پاسپورتی که هنوز 2.5 سال از اعتبارش مونده چیزی میدونه؟ آخه من اسمی که باهاش لاتاری ثبت نام کردم با اسمی که تو پاسپورتم هست اسپلش فرق میکنه البته این عمدی بوده بنا به دلایلی که مفصله و من میخواستم اگه اسمم در اومد پاسپورتم رو عوض کنم اما امروز یکی از دوستام بهم گفت عوض کردن پاسپورتی که هنوز اعتبار داره غیر ممکنه و این خیلی داره منو میترسونه
دوست عزیزم اجازه بده زمانیکه نیاز شد اونوقت اقدام کن .
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال در امریکا درآمد کاملا متوسطیه و با چنین درآمدی میشه یک زندگی خیلی معمول داشت. گفته میشه که در امریکا برای این که شما دغدغه مالی نداشته باشید باید حدود ۵۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشید که این رقم احتمالا در بعضی از ایالتها مثل کالیفورنیا شاید یک کم بیشتر هم باشه. در نتیجه با درآمد حدود ۶۰ هزار دلار در سال شما احتمالا مشکل مالی نخواهید داشت، اما اصلا این طور فکر نکنید که با این درآمد میتونید زندگی کاملا مرفهی داشته باشید.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-19 ساعت 23:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-19 ساعت 23:30 توسط DELPHI5.)
دوستان عزیزم
داشتم لیست منتظران 2015 رو نگاه میکردم .
کسی اطلاع داره که از این لیست چند نفر برنده شدند . منظورم از کسانی است که توی لیست ثبت نام کردند و قبل از اعلام نتایج به اینجا سر میزدند
در پناه خداوند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
جواب سوالت من یه دوستی دارم آمریکا داره مستر میخونه یه بار راجع به شرایط اونجا بهش ایمیل زدم اینم جواب ایملش و شرایط اونجا:
والا در مورد آمریکا واقعا آمریکا کشور خوبیه برای کار. من هنوز برای کار اقدام نکردم . امیدوارم بتونم کار پیدا کنم...
همکلاسیم که ژاپنیه کار پیدا کرد تو پی دابلیو سی. و تقریبا میشه گفت امید خیلی زیادی دارم که بتونم کار پیدا کنم.
ولی متاسفانه دانشگاه ها خیلی فاند دادنشون تو رشته ی ما در به داغونه. یعنی خیلی تعداد دانشگاه هایی که فول فاند بدن کمه. دانشگاهی هم که من الان توش هستم یک سال به من فاند داد و بعد دوباره یک ترم دیگه بهم داد یعنی نهایت 3 ترم به من فاند دادن.من هم 3 ترمه تموم میکنم انشاالله.
ترمی نزدیک 10000 دلار خرج دانشگاه و شهریه و فی و اینا میشه. حدود ماهی 700 دلار توی شهر ما خرج زندگی میشه.
تو شهرهای بزرگ تر، از شهرهای کالیفرنیا گرفته تا نیویورک، حدود نهایتا تا 1500 دلار خرج زندکی میشه. در نهایت بین 700 تا 1500 دلار خرج زندگی میشه. بعضی جاها بیشتر و بعضی جا کمتر... آره خلاصه
بگردی پروگرم های خوبی پیدا میکنی که بهت فاند هم بدن، نظر من در مورد کار تو آمریکا مساعده. با توجه به اینکه حسابداری هستی و میتونی سی پی ای هم بشی، تقریبا میشه گفت خیلی وسوسه کننده است که آمریکا کار کنی.
درآمد تقریبی حسابدارها واسه شروع تقریبا 60-70 هزار دلاره بعضی شهرها حدود 80-85 و بعضی جاها هم 50-55. البته این واسه شروعه و بعد از 3 سال تقریبا 20 درصد اضافه میشه.
در مورد استرالیا واقعا اطلاعاتی ندارم ولی در شرایط برابر واقعا آمریکا رو در الویت قرار میدم. یعنی اگر یه دانشگاه بدون فاند از امریکا و یه دانشگاه بدون فاند از استرالیا پذیرش گرفتی بیا آمریکا.
البته در مورد رفاه زندگی حرفی نمیزنم چون اصلا از استرالیا خبری ندارم.آمریکا که خوبه. از نظر حرفه ای ولی بخوایم بحث کنیم معتبرترین انجمن حسابداری دنیا رو آمریکا داره.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اقا لینک مستقیم مستند ایرانی در امریکا چیزی کسی پیدا کرده؟؟؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دلفی جان من هنوز هستم خودت میدونی کی هستم ........دیگه بحث ادامه نده ....مطلب بالا هم چون رشتم حسابداری گفتم شاید بدردتون خورد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
كسي كه عزم رفتن ميكنه عملا به همه چيز پشت پا ميزنه و پشت ميكنه و هر چي پيش روش باشه با آغوش باز ميپذيره
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
آیا شخصی اطلاع داره چطور میتونم یه عکس رو از درون کامپیوترم اینجا upload کنم و یا تنها راهش اینه که توی یک سایت آپلودش کنم و بعد یو آر ال اش رو اینجا ضمیمه کنم
ممنون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر فرزندان پارس و میراث داران کورش بزرگ
آغاز سال ۷۰۴۰ آریایی
سال ۳۷۵۳ زرتشتی
۲۵۷۴ هخامنشی