کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
پارسال منم بودم دوستان، وقتی برنده نشدم خیلی عادی به زندگیم ادامه دادم، البته امسال سال چهارممه ، ولی با برنامه ریزی هم میشه رفت، البته اگه پارسال برنده میشدم مجبور بودیم با جیب خالی بریم، بخاطر هدفمند شدن ارزوهامون تصمیم گرفتیم بیشتر پس انداز کنیم، خب الان اگه برنده بشم انشالا بدون دغدغه میرم، اگه برنده هم نشم تحصیلی اقدام میکنم، هرچی خدا بخواد انشالا
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، msr839 ، aminb ، DELPHI5
(2015-03-20 ساعت 21:42)puryapurya نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:39)ostokhan نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:34)puryapurya نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: farzad parsa، kaptan، puryapurya، rezijon، 1 مهمان

چقدر کمه بچه های فعال!!!!!

انقدر من پست دام بعد از ظهر که خسته شدم.

ولی واقعا فروم شور و شوق شمارش معکوس سالهای پیش رو نداره. حالا علتش چیه نمیدونم.
بچه های سالهای پیش خیلی پر شور و نشاط بودن بطوریکه فروم پارسال به 600 صفحه رسید و حتی صفحه های ابتدایی توسط مدیران آرشیو شد.
اما امسال 45 روز مونده به نتایج و هنوز 200 صفحه هم نشدیم
آره واقعا پارسال قبول دارم خیلی پرشور بود آنقدر پرشور بود که من خودم به شخصه بسیار استرس گرفتم و بعدش که برنده نشدم چندین هفته تو شوک بودم....
ولی امسال اصلا خبری از اون شور و هیچان نیست......
چرا؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم؟؟!؟!؟!!؟!؟Cool

خب سالهای پیش قدیمیها بیشتر شرکت میکردن و بحث ها داغ میشد ولی امسال فقط من میام و عباس کاشان. از بچه های دیگه کسی نمیاد
البته حق هم دارن دیگه لاتاری برای ما که چند سال شرکت میکنیم شور و هیجان سال اول رو نداره ومن هم حقیقتا نمیخوام چراغ فروم خاموش بمونه و برای همین مشارکت میکنم.
البته فکر میکنم که روزهای آخر مشارکت بچه های قدیمی بیشتر میشه
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya ، farzad parsa ، msr839 ، aminb
شاید کمتر برای دوستان پیش بیاد. من حتی توی خانوادمون یک نفر خارج از کشور زندگی نمیکنن، جالبهمن اینقدر علاقمندم به رفتن،
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: puryapurya ، ostokhan ، msr839 ، aminb
(2015-03-19 ساعت 00:22)King Eagle نوشته:  سلامی گرم خدمت دوستان قدیمی و جدیدSmile
King Eagle برگشته بعد از یه دوره طولانی غیبتCool
میبینم که تن و تاب و سرسره لاتاری در وجودتون جریان دارهBig Grin
به به king eagle(شهریار) خان.....
چه عجب ؟ خوش اومدی...
نه به شوری یه پارسال نه به بی نمکی یه امسال....
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، DG-AMIR ، msr839 ، aminb
دوستانی که برنامه رفتن از هر روشی رو دارن بیان بگن، اگه کلاس زبان هم میرین بیاین همو راهنمایی کنیم، تو چه مرحله ای هستین، کجا میخاین برین؟
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839 ، aminb
(2015-03-20 ساعت 18:47)ostokhan نوشته:  [font=Courier]

یک فایل همه چیز در مورد آمریکا که بصورت پی دی اف توسط آقای فریدون نژاد تهیه شده است رو از لینک زیر ببینید::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

food.lums.ac.ir/reza/files/utility--38-.pdf
[/font]

فایل خوبی بود .......
ممنون از فعال بودنتون آرزوی قبولی برای شما....
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، aminb
(2015-03-20 ساعت 21:54)rezijon نوشته:  دوستانی که برنامه رفتن از هر روشی رو دارن بیان بگن، اگه کلاس زبان هم میرین بیاین همو راهنمایی کنیم، تو چه مرحله ای هستین، کجا میخاین برین؟
شما همیشه لاتاری باید هدف دوم بزاری ...چون شانسه!!!

من هدف اولمو گذاشتم ۳ ترم دیگه ارشد تموم کنم برا دکتری اقدام کنم هر جهنمی جز اینجا البته که البته راه سختی ولی ممکنه ....

به کلاس زبان مخصوصا تو جهنمی مثل شیراز هیچ‌اعتقادی ندارم زیرا فقط کلک پول هست و ۲سال رفتم چیزی توش نبود ...فقط سریال امریک و سیستم خودکفایی ....همین
تشکر کنندگان: farzad parsa ، msr839
فاریاس اتفاقا همسر من شیرازی هست و معلمش هم شیرازی هست و کلاس انلاین میره و خیلی خیلی راضیه

البته شکی نیست که اگه فرصت داشته باشی و هزینه نکنی خیلی به نفعتونه. روش خودکفایی شما به چه صورته؟
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: faryas ، ostokhan ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-20 ساعت 22:10)rezijon نوشته:  فاریاس اتفاقا همسر من شیرازی هست و معلمش هم شیرازی هست و کلاس انلاین میره و خیلی خیلی راضیه

البته شکی نیست که اگه فرصت داشته باشی و هزینه نکنی خیلی به نفعتونه. روش خودکفایی شما به چه صورته؟
اول سلام عرض میکنم ....این اسم کاربری فریاس ...میدونی چیه ؟؟؟ تو گوگل ی سرچی بزن از اهنگای یاس .....
شما میگی راضیه ...خوب مساله اینه راضی از چه لحاظ ؟!
من میخوام اکادمیک‌یاد بگیرم ولی منتها جامع نیستن و لهجه شون خیلی ضایست و فقط بدرد کسایی میخوره که میخوان همینطوری مکالمه عادی یاد بگیرند این معضلی شده ...

سیستم‌خود کفایی من ۳ چیز ...؛::::سریال ۲ کتاب ۳ نرم افزار

اکادمیک منظورم مهارتهای ۴ گانه زبان با هم ببری بالا ....دوستان که با تجربه تر هستند در مورد رفتن کلاس زیاد توصیه نمیکنند

البته دوباره میگم بستگی به هدف شما داره اگه قصدت ادامه تحصیل نباشه اونور شاید با کلاس مهارت speak کفایت کنه ...ولی باید معلم یا استادت دورگه باشه ....وبحث خیلی مفصل در این محفل نمیگنجه
تشکر کنندگان: farzad parsa ، rezijon ، msr839
(2015-03-20 ساعت 21:58)faryas نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:54)rezijon نوشته:  دوستانی که برنامه رفتن از هر روشی رو دارن بیان بگن، اگه کلاس زبان هم میرین بیاین همو راهنمایی کنیم، تو چه مرحله ای هستین، کجا میخاین برین؟
شما همیشه لاتاری باید هدف دوم بزاری ...چون شانسه!!!

من هدف اولمو گذاشتم ۳ ترم دیگه ارشد تموم کنم برا دکتری اقدام کنم هر جهنمی جز اینجا البته که البته راه سختی ولی ممکنه ....

به کلاس زبان مخصوصا تو جهنمی مثل شیراز هیچ‌اعتقادی ندارم زیرا فقط کلک پول هست و ۲سال رفتم چیزی توش نبود ...فقط سریال امریک و سیستم خودکفایی ....همین
کاملا حرفت درسته

توی اراک هم تمام کلاسهای زبان فکر جیبشون هستن و همشون شارلاتان و کلاهبردار.
به نظرم سلف استادی با استفاده از منابع خوب چیز ردیفیه و خیلی بازدهی بیشتر از کلاس داره. من فکر میکنم برای اسپیکینگ بهتر در آخر بهتره یه کلاس تاک شو بری که روون شی و همون.

من تا ده ماه درگیر کاریم و باید ببینم برای دکترا میتونم از استرالیا و نیوزلند یا اروپا پذیرش بگیرم یانه
تشکر کنندگان: faryas ، farzad parsa ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
در سال جدید خورشیدی
سبزی ، شادی ، کامیابی ، بهره وری ، اثربخشی فعالیتها و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم . .
تشکر کنندگان: we are one ، nima2016 ، ostokhan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، azadeh.mohamad ، 2taha
تبریک عید به زبون مشهدی :
خواهر بِرارای گولوم،امیدواروم امسال یَک سال خوب و قِشَنگ براتا بشه و از زندگیتا لذت بوبورن.
دداش نِمدِنی حرم امام رضا ع چِقَد شولوغَ.تِمام خیابونای منتهی به حرم مملو از جمعیت.هَمَ واستِدَن دعا موکونن.
مو هم دعا موکونوم که امسال هَمَما لاتاری قِبول رِم.
چاکر دوستان Big Grin
حامد از مشهد Cool
تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، DELPHI5 ، 2taha ، hedyhoney
(2015-03-20 ساعت 21:44)ostokhan نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:08)puryapurya نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 20:36)nima2016 نوشته:  به به
سلام به هم زبونا
امار بدین بابا
farzad parsa و bestgmx و nima2016 و moxtar88

چاومان روشنه و بوه و
به خیر بین

ایشلا ام سال تازه پر بیت له خوشی و سلامتی و کامه رانی بو خوتان و بنه ماله تان
هه ر بژن به سه ر به رزی

هیوادارم ام سال ناو گشکمان ده ربیت و به یه که و بروین
سپاس
نیما جان ترجمش کن بفهمیم....
ممنون.

دایی قومیت گرایی راه نندازین وگرنه ما هم هستیم/ کجایید اراکیها بیایید که تنها موندم. این کینگ ایگلم که اراکیه و دوست خودم هست که نمیادش مهاجرسرا سرش یه جای دیگه بنده. بیا کینگ ایگل شهریار شاعر پیشه Tongue
والا قومیت بازی نیست
یه تبریک عید بود دایی
تشکر کنندگان: ostokhan ، someonelikeyou ، bestgmx ، farzad parsa ، asher ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb
Smile 
سلام دوستان عیدتون مبارک!
هرچند سال رسماً هنوز تحویل نشده و دوست داشتم این پست رو موقع تحویل سال و موقع آرزو کردن ارسال کنم!
ولی چیکار کنم ما یه رسمی داریم موقع سال تحویل دیگه کلا از فناوری دور میشیم و کنار خانواده ( البته شما هم خانواده من هستینBig Grin ) هستیم

[عکس: ki7wcd0wnep3.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: we are one ، faryas ، nima2016 ، ostokhan ، HERMES7 ، farzad parsa ، DG-AMIR ، asher ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، DELPHI5 ، 2taha
(2015-03-20 ساعت 23:14)pouya007 نوشته:  سلام دوستان عیدتون مبارک!
هرچند سال رسماً هنوز تحویل نشده و دوست داشتم این پست رو موقع تحویل سال و موقع آرزو کردن ارسال کنم!
ولی چیکار کنم ما یه رسمی داریم موقع سال تحویل دیگه کلا از فناوری دور میشیم و کنار خانواده ( البته شما هم خانواده من هستینBig Grin ) هستیم

[عکس: ki7wcd0wnep3.jpg]
ممنون دوست عزیز
ایشلا این سال هم برای شما هم ما پر از موفقیت باشه
همچنین ایشلا سال 2015 سال خاطره بشه برا همه
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، HERMES7 ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، 2taha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان