کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-20 ساعت 23:09)nima2016 نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:44)ostokhan نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:08)puryapurya نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 20:36)nima2016 نوشته:  به به
سلام به هم زبونا
امار بدین بابا
farzad parsa و bestgmx و nima2016 و moxtar88

چاومان روشنه و بوه و
به خیر بین

ایشلا ام سال تازه پر بیت له خوشی و سلامتی و کامه رانی بو خوتان و بنه ماله تان
هه ر بژن به سه ر به رزی

هیوادارم ام سال ناو گشکمان ده ربیت و به یه که و بروین
سپاس
نیما جان ترجمش کن بفهمیم....
ممنون.

دایی قومیت گرایی راه نندازین وگرنه ما هم هستیم/ کجایید اراکیها بیایید که تنها موندم. این کینگ ایگلم که اراکیه و دوست خودم هست که نمیادش مهاجرسرا سرش یه جای دیگه بنده. بیا کینگ ایگل شهریار شاعر پیشه Tongue
والا قومیت بازی نیست
یه تبریک عید بود دایی

نیما من همش میگم چرا پست هاس تو رو میبینم خونم بجوش میاد نگو همزبونیم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: nima2016 ، bestgmx ، ostokhan ، farzad parsa ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-20 ساعت 23:40)someonelikeyou نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 23:09)nima2016 نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:44)ostokhan نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 21:08)puryapurya نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 20:36)nima2016 نوشته:  به به
سلام به هم زبونا
امار بدین بابا
farzad parsa و bestgmx و nima2016 و moxtar88

چاومان روشنه و بوه و
به خیر بین

ایشلا ام سال تازه پر بیت له خوشی و سلامتی و کامه رانی بو خوتان و بنه ماله تان
هه ر بژن به سه ر به رزی

هیوادارم ام سال ناو گشکمان ده ربیت و به یه که و بروین
سپاس
نیما جان ترجمش کن بفهمیم....
ممنون.

دایی قومیت گرایی راه نندازین وگرنه ما هم هستیم/ کجایید اراکیها بیایید که تنها موندم. این کینگ ایگلم که اراکیه و دوست خودم هست که نمیادش مهاجرسرا سرش یه جای دیگه بنده. بیا کینگ ایگل شهریار شاعر پیشه Tongue
والا قومیت بازی نیست
یه تبریک عید بود دایی

نیما من همش میگم چرا پست هاس تو رو میبینم خونم بجوش میاد نگو همزبونیم

عه
ده بو ده نگ نا که ی؟
خوش اومدی داداش
سال ماچ نو ماچ مبارک ماچ
حلالمون ماچ کن ماچ
ایشلا باهم میریم
شدیم 5 نفر
تشکر کنندگان: bestgmx ، farzad parsa ، rezijon ، msr839 ، someonelikeyou
موزیک ویدیو فصل بهار
http://www.aparat.com/v/93Is4
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، msr839 ، aminb
خداییش من خیلی عاشق این اهنگ و این صدام

بوی عیدی...
http://www.aparat.com/v/4CBwf
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، DELPHI5
هر سال که از عمر لاتاری میگذره و ایام نزدیک روز نتیجه میشه علامت سوال های بزرگ من دوباره وجودم میگیره که آیا من در کشوری دیگر موفق میشوم؟! ایا کار پیدا میکنم؟ و....

آنقدر بی محبتی دیدم که تصویر سازی از صحبت و امار دوستان برایم بمثال گذشت از هفت خان سختی شده

چطور میشود جایی از دنیا به یک کم زبان کار دهد؟!

چطور میشود مایی که به نزدیکترین های خود بها نمیدهیم آنها به مای غریبه بها بدهد

چطور میشود قشر ضعیف با سرمایه ی شش ماه بتواند ریشه کند در خاک آنجا؟!

اگر روزی به جواب های سوالم رسیدم بدانید در همین سایت میگوییم که آنجا بهشت و اینجا جهنم است

در ساعت های نزدیک شروع سال جدید آنقدر خسته ام که میخواهم برای همیشه بخوابم
تشکر کنندگان: nima2016 ، ostokhan ، Msns ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، 2taha
پیام نوروزی باراك اوباما

http://www.aparat.com/v/ySGgJ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، farzad parsa ، ostokhan ، asher ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، azadeh.mohamad ، 2taha
(2015-03-20 ساعت 23:58)abas_kashan نوشته:  هر سال که از عمر لاتاری میگذره و ایام نزدیک روز نتیجه میشه علامت سوال های بزرگ من دوباره وجودم میگیره که آیا من در کشوری دیگر موفق میشوم؟! ایا کار پیدا میکنم؟ و....

آنقدر بی محبتی دیدم که تصویر سازی از صحبت و امار دوستان برایم بمثال گذشت از هفت خان سختی شده

اگر روزی به جواب های سوالم رسیدم بدانید در همین سایت میگوییم که آنجا بهشت و اینجا جهنم است

دوست عزیز من هم همین دغدغه ها رو داشتم
تا اینکه دوستم که به سوئد رفته بود (مهاجرت) کرده بود برگشت
نه زبان میدونست نه تخصص
بهش گفتم من زبان همیشه کار میکنم ولی بازم مشکل دارم و نمی تونم حرف بزنم
یه حرف جالب زد
گفت تو اینجا تفننی حرف میزنی و نیازی بهش نداری ولی وقتی بری مجبوری.چون همه چیز زندگیت با اون برطرف میشه. اگه حرف نزنی یه جورایی خودتو تلف میکنی پس به همین دلیله زود یاد میگری مطمن باش ظرف شش ماه بی مشکل میشی

حالا شمام نگران نباشید
از زمان قبولی تا رفتن حداقل شش ماه وقت هست که میشه خیلی کارا کرد
تشکر کنندگان: abas_kashan ، faryas ، bestgmx ، ostokhan ، farzad parsa ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، kuwait
[عکس: US11.jpg]
تشکر کنندگان: nima2016 ، faryas ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-21 ساعت 00:10)nima2016 نوشته:  
(2015-03-20 ساعت 23:58)abas_kashan نوشته:  هر سال که از عمر لاتاری میگذره و ایام نزدیک روز نتیجه میشه علامت سوال های بزرگ من دوباره وجودم میگیره که آیا من در کشوری دیگر موفق میشوم؟! ایا کار پیدا میکنم؟ و....

نه زبان میدونست نه تخصص
یه حرف جالب زد
گفت تو اینجا تفننی حرف میزنی و نیازی بهش نداری ولی وقتی بری مجبوری.چون همه چیز زندگیت با اون برطرف میشه. اگه حرف نزنی یه جورایی خودتو تلف میکنی پس به همین دلیله زود یاد میگری مطمن باش ظرف شش ماه بی مشکل میشی

حالا شمام نگران نباشید
باید ی موقع هایی تو زندگی ریسک کنی ...دل بزن دریا ...نترس از اینده ...فوقش اونجا پولات تمام شد میری دو روز کلیسا میخابی

والله ....بالاخره تا ریسک نکنی و امید نداشته باشی یعنی هیچی...پلهای پشت سرتو خراب نکن ....یا میشه اگه نشد مهم نیست .....مهم هدف وتلاش ...

ولی مطمن باش جایی که نظم وقانون هست حقوقت پایمال نمیشه
تشکر کنندگان: abas_kashan ، ostokhan ، nima2016 ، farzad parsa ، rezijon ، msr839

نه زبان میدونست نه تخصص
یه حرف جالب زد

حالا شمام نگران نباشید

به نظرم در حد الف ب قواعد رو بدونی خوبه مابقیش چون چیزی هست بهش نیاز داری مجبوری بری دمبالش با یک یا دو بار اشتباه ریشه کار دستت میاد
بهار سال نود یه موقعیت شغلی عالی تو چین واسم پیش اومد ک به خاطر مشکل نام اشنا سربازی کلا ب فنا رفت و بجای من یکی ازدوستام قبول کرد بره! الانم ک بهش فکر میکنم و همچین موقعیتی رو به خاطر هیچی از دست دادم اونجام وحشتناک میسوزه :/
زبان انگلیسی صفر زبان چینی صفر مطلق این بنده خدا ریسش دوماه بهش وقت داد تا زبانش رو درست کنه تو این دوماه تونست الفباش رو یاد بگیره و ریسش چون ادم منطقی بود و کارمند مثل اون گیرش نمیومد شرایط طرف رو قبول کرد و رفت اونجا الانم زبان انگلیسی رو یه لیول بالاتر از الفباش میدونه ولی چینی رو بدون لهجه صحبت میکنه حتی یادمه اون چند ماه اول ک باهم صحبت میکردم در هم و قاطی چینی با مشتریا صحبت میکرد.!.....
چیزی بود که بهش نیاز داشته اونجا و تا ب چیزی هم واقعا نیاز نداشته باشی با جون دل نمیری دمبالش
پس زیاد خودتونودر گیر کلاس و یادگیری قواعد و اصول نکنید
تشکر کنندگان: ostokhan ، nima2016 ، faryas ، farzad parsa ، rezijon ، pouya007 ، msr839
(2015-03-21 ساعت 00:35)bestgmx نوشته:  

نه زبان میدونست نه تخصص
یه حرف جالب زد

حالا شمام نگران نباشید

به نظرم در حد الف ب قواعد رو بدونی خوبه مابقیش چون چیزی هست بهش نیاز داری مجبوری بری دمبالش با یک یا دو بار اشتباه ریشه کار دستت میاد
بهار سال نود یه موقعیت شغلی عالی تو چین واسم پیش اومد ک به خاطر مشکل نام اشنا سربازی کلا ب فنا رفت و بجای من یکی ازدوستام قبول کرد بره! الانم ک بهش فکر میکنم و همچین موقعیتی رو به خاطر هیچی از دست دادم اونجام وحشتناک میسوزه :/
زبان انگلیسی صفر زبان چینی صفر مطلق این بنده خدا ریسش دوماه بهش وقت داد تا زبانش رو درست کنه تو این دوماه تونست الفباش رو یاد بگیره و ریسش چون ادم منطقی بود و کارمند مثل اون گیرش نمیومد شرایط طرف رو قبول کرد و رفت اونجا الانم زبان انگلیسی رو یه لیول بالاتر از الفباش میدونه ولی چینی رو بدون لهجه صحبت میکنه حتی یادمه اون چند ماه اول ک باهم صحبت میکردم در هم و قاطی چینی با مشتریا صحبت میکرد.!.....
چیزی بود که بهش نیاز داشته اونجا و تا ب چیزی هم واقعا نیاز نداشته باشی با جون دل نمیری دمبالش
پس زیاد خودتونودر گیر کلاس و یادگیری قواعد و اصول نکنید
والله ما از خدا مون ی اینطور شغلایی بهمون پیشنهاد بشه !!!
هرجا میرم حقوق هم تا دوماه نمیدن بعدشم میگن برجی ۵۰۰
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839
دیگه نزدیکای تحویل سال هستش و همه تو این لحظات یه حس غریبی پیدا میکنند.
چرا که یه سال از عمرمون رفته و نامعلومه که سال دیگه هستیم یا نه و اینکه چه اتفاقاتی برامون میفته/ از اینکه انقدر سال از عمرمون مفت مفت رفت ناراحتم.
تو این لحظات میخوام امسال یه راه جدیدی بروم باز بشه و تغییرات مهمی برام ایجاد شه حال یا لاتری یا هر چیز دیگه

امیدوارم فرجی در زندگی تمام دوستان بشه و به رضایتمندی که تو زندگی مد نطر دارند برسند

یا حق
تشکر کنندگان: faryas ، nima2016 ، farzad parsa ، mona_ir ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، DELPHI5
(2015-03-21 ساعت 00:19)abas_kashan نوشته:  [عکس: US11.jpg]

این عکست خیلی حرف سنگینی بود ..دمت گرم
تشکر کنندگان: abbas41 ، abas_kashan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
تمام تلاشتون بکنید واز اعماق قلبتون به خدا توکل کنید ...
دوستان میخام ی داستانی تعریف کنم براتون شاید بدردتون خورد ...

چند سال پیش یروز تو مسیر دانشگاه چون راهش یخورده دور بود و ما مجبور بودیم فقط با یک اتوبوس خاص مسیر رو تا بالا بریم و منم دیرم شده بود ۲ تا خیابون رو مجبور شدم دنبال ی اتوبوس بدوم ولی تا به اون اتوبوس رسیدم در کمال ناباوری نگه نداشت و اتوبوسه گازشو گرفت ....منو میگی کارد میزدی خونم نمی اومد تو دلم کلی ب اون راننده بدوبیراه گفتم ....منتظر اتوبوس بعدی شدم و سوار اون اتوبوس بودم که ی حادثه عجیب دیدم و اون اتوبوس جلویی که‌منو سوار نکرده بود در کمال ناباوری چپ کرده بود !!!!!من درس بزرگی گرفتم اونم اینکه بعضی وقتا نرسیدن به هدف اوج رسیدن به هدف ! خدا رو شکر کردم که تو اون اتوبوس نبودم ....اینو فهمیدم که فقط قسمت و سرنوشت رو جدی گرفت که همه تلاش کرد و بقیرو به خدا واگذار کرد ....

دوستانی که ناامید هستنداز اینده میترسن ... پیشنهاد میکنم این فیلمارو ببینید .....

http://www.aparat.com/v/nfw2X
http://www.aparat.com/v/vw6Xu

http://www.aparat.com/v/EhLWd

http://www.aparat.com/v/EhLWd
http://www.aparat.com/v/zXkw1
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، bestgmx ، puryapurya ، ziba62ka
[عکس: nd1au.png]
تشکر کنندگان: mona_ir ، faryas ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، aminb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان