کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سلام .
دوستان فرم ds260 برای پر کردنش چه اطلاعاتی نیاز داره؟
منظورم اینه میشه بعد از اعلام نتایج بلافاصله تکمیل کرد؟
یا اینکه اطلاعات زیادی میخواهد، که لازمه اش اینه که زمان زیادی صرف کنی.نمونه کامل فرم را کسی داره.؟هرچه زودتر تکمیل بشه فکر کنم بهتر باشه.
تشکر کنندگان: aminb ، puryapurya ، msr839
دوست گرامی اقای فریاس، گفتم نمیخام اونجا کار حسابداری کنم خب اطلاعاتی هم در موردش نمیدونم، در ضمن من اونجا باید برای دکترا اقدام کنم .
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: faryas ، aminb ، puryapurya ، msr839
با سلام مجدد خدمت همگی
بچه ها از چه سایتی میشه در رابطه با شهر ها اطلاعات به دست آورد من میخوام درباره Laguna Niguel بدونم اما نمیدونم از کجا میتونم اطلاعات بگیرم لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه Smile ممنون
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، 2taha
(2015-03-22 ساعت 00:10)hashemi_83 نوشته:  سلام .
دوستان فرم ds260 برای پر کردنش چه اطلاعاتی نیاز داره؟
منظورم اینه میشه بعد از اعلام نتایج بلافاصله تکمیل کرد؟
یا اینکه اطلاعات زیادی میخواهد، که لازمه اش اینه که زمان زیادی صرف کنی.نمونه کامل فرم را کسی داره.؟هرچه زودتر تکمیل بشه فکرم بهتر باشه.
با سلام
فرم DS260 ایشالا بعد از رویت قبولی و دیدن اون نامه خوشکل قبولی بعد از چند روز که حدودا یک هفته طول میکشه خودش روی پنل شما قرار میگیره که باید اونو پر کنید و سابمیت کنید که قوانین خاص خودشو داره پر کردنش اینم نمونه این فرم travel.state.gov/.../DS-260%20Exemplar.pdf

موفق باشید

(2015-03-21 ساعت 22:36)abas_kashan نوشته:  تازه دارم برنامه نویسی میخونم، نه که بلد نباشم بلدم. ولی تنبلم بعد یک ساعت چشام خواب میگیره اصلا یک وضعی

میرم هاوس کیپری آسونتره کارشم زیاده تهش بو ع. میاد Smile

آقا بازار کار برنامه نویسی اونجا چطوره ؟‌من ویژوال بیسیک مبتدی هستم C++ هم دارم میخونم اونجا اینا به درد میخوره یا اندروید و اینا ؟
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: rezijon ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، hashemi_83 ، msr839 ، pouya007
(2015-03-21 ساعت 21:36)nima2016 نوشته:  اقا من خونم گرفتم
بفرماییید
-- Check out this rental home I found using Trulia's Rental app:
http://www.trulia.com/rental/3035397904-...e-TX-75056

Download the Trulia Mobile App Now!
http://on.trulia.com/app_e

ماهیانه 3200 دلار یکم زیاد نیس ؟؟ :/
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، aminb ، puryapurya ، msr839 ، bijan9
(2015-03-22 ساعت 00:11)rezijon نوشته:  دوست گرامی اقای فریاس، گفتم نمیخام اونجا کار حسابداری کنم خب اطلاعاتی هم در موردش نمیدونم، در ضمن من اونجا باید برای دکترا اقدام کنم .
فضولی ها ....میدونم ...ولی میشه بگی چرا نمیخوای حسابداری ادامه بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناقلا کار بهتری سراغ داری ...!!!Big Grin
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-03-22 ساعت 00:19)Ali.ghz نوشته:  
(2015-03-21 ساعت 21:36)nima2016 نوشته:  اقا من خونم گرفتم
بفرماییید
-- Check out this rental home I found using Trulia's Rental app:
http://www.trulia.com/rental/3035397904-...e-TX-75056

Download the Trulia Mobile App Now!
http://on.trulia.com/app_e

ماهیانه 3200 دلار یکم زیاد نیس ؟؟ :/

درسته
ولی قیمت کمترشم هست
تشکر کنندگان: rezijon ، Ali.ghz ، pichak333 ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-03-22 ساعت 00:22)faryas نوشته:  
(2015-03-22 ساعت 00:11)rezijon نوشته:  دوست گرامی اقای فریاس، گفتم نمیخام اونجا کار حسابداری کنم خب اطلاعاتی هم در موردش نمیدونم، در ضمن من اونجا باید برای دکترا اقدام کنم .
فضولی ها ....میدونم ...ولی میشه بگی چرا نمیخوای حسابداری ادامه بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب از هون اول علاقم نبوده، الان هم بدم نمیاد ولی خوب اگه میدونش باشه ترجیع میدم برم توی زمینه علاقمندیم پیشرفت کنم، انشالا
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: abas_kashan ، pichak333 ، aminb ، puryapurya ، msr839
(2015-03-21 ساعت 22:36)abas_kashan نوشته:  تازه دارم برنامه نویسی میخونم، نه که بلد نباشم بلدم. ولی تنبلم بعد یک ساعت چشام خواب میگیره اصلا یک وضعی

میرم هاوس کیپری آسونتره کارشم زیاده تهش بو ع. میاد Smile

آقا بازار کار برنامه نویسی اونجا چطوره ؟‌من ویژوال بیسیک مبتدی هستم C++ هم دارم میخونم اونجا اینا به درد میخوره یا اندروید و اینا ؟
[/quote]
کار خوبه اونجا شما همینارو ادامه بده بعد VB.net بخون و Ms Sql .

البته بنظر من ما تجربه کار تیمی نداریم دوم برنامه نویسی ضعیف هستیم الان یک هندی تو سال اول برنامه چهار وزیرو به هفته نکشیده مینویسه

ما تو دانشگاه قواعد پاس کردیم و تو محیط کار ماست مالی

کلا نباید رفت آمریکا هرچی دو دوتا میکنم (من شخص بسیار بدبینیم به پروسه مهاجرت هر چند اینجام موفق نبودمو نمیشم)
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، aminb ، msr839
اخرین سالی که میتونم به dream فکر کنم یعنی رفتن به MLS
میدونم اینا همش خاطره میشه ولی اگه امسال نشه دیگه سنم اجازه نمیده به سطح اول برسم باید درس رو ادامه بدم .....

ولی خوشی و زیباییش اینه که حداقل ۴۰ روز دیگه تا اعلام نتایج میتونم این امید رو تو خودم زنده نگه دارم برا چیزی که ۱۲ سال تلاش کردم اینجا بی فایده بود ,حالا ۴۰ روز حیاتی میتونه سرنوشت ساز باشه

هیشکه منظورمو نمیفهمه میدوم فقط خودمم ...فقط ۴۵ روز دیگه با واژه not been selected

به dream ها پایان میده و شروع دوباره رو تو...ی مسیر دیگه ادامه پیدا میکنه و تا شقایق هست زنده مانی باید کرد

الان دیگه باید مهاجر سرا با تمام اخراج شدناش بزارم برا یکماه کنار ....

وعده ما یکماه دیگه .....ما که رفتیم ی خداحافظی تلخ ....
..شاعر میگه اخه بابا از کی بگم از چی بگم
به این سرنوشت بد ک منو دچارم کرد

(2015-03-22 ساعت 00:36)rezijon نوشته:  
(2015-03-22 ساعت 00:22)faryas نوشته:  

خوب از هون اول علاقم نبوده، الان هم بدم نمیاد ولی خوب اگه میدونش باشه ترجیع میدم برم توی زمینه علاقمندیم پیشرفت کنم، انشالا

بابا به خدا عجوبه هستی !!!تا فوق لیسانس حسابداری رفتی الان میگی برم دنبال علاقم !!!!!بابا دسخوش
تشکر کنندگان: abas_kashan ، pichak333 ، rezijon ، aminb ، puryapurya ، msr839
گفتم حسابدارم، نگفتم که فوق لیسانسم هم حسابداری برادر...
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: aminb ، pichak333 ، msr839
(2015-03-21 ساعت 21:08)rezijon نوشته:  اق پوریا لطفا بگین زمینه کاریتون چی هست تا بتونن بهتر راهنمایی کنن
روانشناسی بیشتر علاقه مندم و احتمالا تو این زمینه فعالیت خواهم کرد.....
روانشناسی یه اقتصاد ها.....
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، msr839 ، aminb
(2015-03-22 ساعت 00:09)ostokhan نوشته:  رتبه عیدی من به 5 کاربر امروز به حسابشون واریز شد. عیدی فردا من برای 5 نفر دیگر در راه است...........

البته فرزاد خان رسم خوبی مرسوم کردی دیروز منم به 5 نفر عیدی دادم امروز هم به 5 نفردیگه رتبه دادم و فردا هم ادامه داره......
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، msr839 ، ostokhan ، aminb ، 2taha
(2015-03-21 ساعت 22:40)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-21 ساعت 12:13)faryas نوشته:  http://uupload.ir/files/tqhy_movie_poste...mption.jpg

http://uupload.ir/files/vyno_inception-a...z.org_.jpg

http://uupload.ir/files/ivga_the-intouch...ters-1.jpg

این سه تا فیلم واقعا نشون میده که فیلم یعنی چی !!!
من یکی از فانتزیام اینه که برم آمریکا دست کریستف نولان ماچ کنم با این فیلمهایی که میسازه
[عکس: 4.jpeg]
دیدن intouchables رو به تمام دوستان پیشنهاد میکنمSmile

این فیلم انقدر زیباست که اگه بار ها ببینید خسته نمیشید...در ضمن داستان واقعیهSmile
منم پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، DELPHI5 ، rezijon ، msr839 ، aminb ، puryapurya ، alirz ، babak_m ، bijan9 ، 2taha
به به
رضا جان مدیر شدنتو تبریک میگم
ایشالا خودتو گم نکنی
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، msr839 ، aminb ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان