کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
شاید همه فکر کنند که کلمه انگلیسی News که به معنی اخبار است،ازواژه ی newگرفته شده.ویا شاید بگند که: اخبار،اتفاقات جدید و تازه را به اطلاع ما می رساند و درنتیجه با واژه ی new برابری می کند.اما دلیل نام گذاری روی این اسم علت دیگری دارد.در زبان انگلیسی،NORTH به معنای شمال و EAST به معنای شرق وWEST به معنای غرب وSOUTH به معنای جنوب می باشد که اگر به ترتیب حرف اول هر کدام از کلمات را کنار هم قرار دهیم،واژه ی جدیدی به نامNEWS به دست می آید.

پیروز باشید Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: pichak333 ، bestgmx ، rezijon ، msr839 ، ostokhan ، Msns ، aminb ، nima2016 ، puryapurya ، babak_m ، remarya ، bijan9 ، Ali.ghz ، farzad parsa ، 2taha
حروف انگليسي A,B,C,Dدراملاي انگليسي هيچ يكاز اعداد ۱ تا ۹۹ ديده نمي شود.
حرفDبراي او لين بار در عدد ۱۰۰ به كار مي رود.(HUNDRED)

حروف A,B,C دراملاي انگليسي هيچ يك ازاعداد ۱ تا۹۹۹ ديده نمي شود.

حرف A براي اولين بار در املاي عدد ۱۰۰۰ ديده مي شود.(THOUSAND

حروف B,C دراملاي انگليسي هيچ يك از اعداد ۱ تا ۹۹۹۹۹۹۹۹۹ ديده نمي شود.

حرف B براي اولين باردراملاي عدد بيليون به كار مي رود.(BILLION)

و حرف C هيچ وقت در املاي اعداد انگليسي به كار نمي رود.

پیروز باشید Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: pichak333 ، bestgmx ، rezijon ، msr839 ، aminb ، nima2016 ، babak_m ، remarya ، bijan9 ، puryapurya ، farzad parsa ، ziba62ka
39 روز به اعلام نتایج مونده

امیدوارم هر کدام از شما که تصمیم جدی برای زندگی در امریکا دارید اسمتون جزو برندگان 2016 باشه

انشاالله
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: rezijon ، bestgmx ، msr839 ، ostokhan ، aminb ، we are one ، nima2016 ، pichak333 ، pouya007 ، bijan9 ، puryapurya ، 2taha ، ziba62ka
(2015-03-22 ساعت 00:14)Ali.ghz نوشته:  
(2015-03-22 ساعت 00:10)hashemi_83 نوشته:  سلام .
دوستان فرم ds260 برای پر کردنش چه اطلاعاتی نیاز داره؟
منظورم اینه میشه بعد از اعلام نتایج بلافاصله تکمیل کرد؟
یا اینکه اطلاعات زیادی میخواهد، که لازمه اش اینه که زمان زیادی صرف کنی.نمونه کامل فرم را کسی داره.؟هرچه زودتر تکمیل بشه فکرم بهتر باشه.
با سلام
فرم DS260 ایشالا بعد از رویت قبولی و دیدن اون نامه خوشکل قبولی بعد از چند روز که حدودا یک هفته طول میکشه خودش روی پنل شما قرار میگیره که باید اونو پر کنید و سابمیت کنید که قوانین خاص خودشو داره پر کردنش اینم نمونه این فرم travel.state.gov/.../DS-260%20Exemplar.pdf

موفق باشید

(2015-03-21 ساعت 22:36)abas_kashan نوشته:  تازه دارم برنامه نویسی میخونم، نه که بلد نباشم بلدم. ولی تنبلم بعد یک ساعت چشام خواب میگیره اصلا یک وضعی

میرم هاوس کیپری آسونتره کارشم زیاده تهش بو ع. میاد Smile

آقا بازار کار برنامه نویسی اونجا چطوره ؟‌من ویژوال بیسیک مبتدی هستم C++ هم دارم میخونم اونجا اینا به درد میخوره یا اندروید و اینا ؟

متشکرم از لینک که گذاشتید.ولی کیس نامبر نیاز داره.لینکی دارید که به صورت پی دی اف فرم را داشته باشه و بدونیم دقیقا چه اطلاعاتی نیاز داره.بازم تشکر میکنم.
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pichak333 ، puryapurya
(2015-03-22 ساعت 04:49)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-22 ساعت 00:11)Ali.ghz نوشته:  با سلام مجدد خدمت همگی
بچه ها از چه سایتی میشه در رابطه با شهر ها اطلاعات به دست آورد من میخوام درباره Laguna Niguel بدونم اما نمیدونم از کجا میتونم اطلاعات بگیرم لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه Smile ممنون

سلام

هر سال در دومين شنبه‌ي ماه جولاي ، عده‌اي از مردم آمريکا در ايستگاه شهر "Laguna Niguel" در کاليفرنيا دور هم جمع مي‌شوند و شلوارشان را پايين کشيده و باسن خود را به نمايش مسافران قطاري كه از اين شهر عبور مي‌كند ، در مي‌آورند. اين شيوه‌اي از اعتراض مي‌باشد که به "Mooning" معروف است. آمريکايي‌هاي مقيم کاليفرنيا بر اين باورند که ساخت اين خط آهن ، بي‌مورد بوده و ماليات‌هاي آن‌ها بيهوده تلف شده است. آن‌ها اين شيوه را برگزيدند تا با اين کار اعتراض خود را نشان دهند.

معمولا واگن‌هاي قطار در موقع اين نمايش پر از مسافر مي‌باشد و راننده‌هاي قطار سرعت خود را کم مي‌کنند تا مسافران از اين مناظر بديع لذت کافي را ببرند
Big GrinBig Grin

http://www.chillisauce.co.uk/blog/full-m...-festival/

پیروز باشیدSmile

ربطی به موضوع تایپک نداره
زاپنیها هم یه فستیوال دارن که برعکس این فستیوال که نشانه اعتراض هست فستیوال اونها نشانه از خیر و برکت هست به تعبیر خودشون !!! :/
مخصوصا دقیقه ی سه و چل به بعد این ویدیو ! :/ :/ :/
https://www.youtube.com/watch?v=eXh3UUwn...eabreakman
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb ، pichak333 ، puryapurya
(2015-03-22 ساعت 10:49)hashemi_83 نوشته:  
یا اینکه اطلاعات زیادی میخواهد، که لازمه اش اینه که زمان زیادی صرف کنی.نمونه کامل فرم را کسی داره.؟هرچه زودتر تکمیل بشه فکرم بهتر باشه.
با سلام
فرم DS260 ایشالا بعد از رویت قبولی و دیدن اون نامه خوشکل قبولی بعد از چند روز که حدودا یک هفته طول میکشه خودش روی پنل شما قرار میگیره که باید اونو پر کنید و سابمیت کنید که قوانین خاص خودشو داره پر کردنش اینم نمونه این فرم travel.state.gov/.../DS-260%20Exemplar.pdf

موفق باشید

(2015-03-21 ساعت 22:36)abas_kashan نوشته:  تازه دارم برنامه نویسی میخونم، نه که بلد نباشم بلدم. ولی تنبلم بعد یک ساعت چشام خواب میگیره اصلا یک وضعی

آقا بازار کار برنامه نویسی اونجا چطوره ؟‌من ویژوال بیسیک مبتدی هستم C++ هم دارم میخونم اونجا اینا به درد میخوره یا اندروید و اینا ؟

متشکرم از لینک که گذاشتید.ولی کیس نامبر نیاز داره.لینکی دارید که به صورت پی دی اف فرم را داشته باشه و بدونیم دقیقا چه اطلاعاتی نیاز داره.بازم تشکر میکنم.
دایی من چند صفحه قبل لینکی که یه اسکرین شات از DS-260 هست گذاشتم. برو ببین. برای کاملش باید قبول شده باشی و کیس نامبر داشته باشی
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، hashemi_83 ، pichak333
(2015-03-22 ساعت 00:45)abas_kashan نوشته:  

کار خوبه اونجا شما همینارو ادامه بده بعد VB.net بخون و Ms Sql .

البته بنظر من ما تجربه کار تیمی نداریم دوم برنامه نویسی ضعیف هستیم الان یک هندی تو سال اول برنامه چهار وزیرو به هفته نکشیده مینویسه

ما تو دانشگاه قواعد پاس کردیم و تو محیط کار ماست مالی

کلا نباید رفت آمریکا هرچی دو دوتا میکنم (من شخص بسیار بدبینیم به پروسه مهاجرت هر چند اینجام موفق نبودمو نمیشم)
[/quote]

عباس اولا که همه تو محیط دانشگاه قواعد و تئوری رو کار کردن ولی تو محیط بیرون همون ماست مالی رو

ثانیا اینو به تمام دوستان بگم طبق تجربه افرادی که به اونجا مهاجرت کردند باید مدرک تحصیلی ایرانتون رو بزارید در کوزه و آبشو بخورید. برای اینکه کار متناسب با تخصص رشته تحصیلی گیرتون بیاد باید حتما از اونجا مدرک بگیرید در غیر اینصورت پیشرفتی حاصل نمیشه.
من اگه به اونور برسم ابتدا یک شغلی که خرج زندگیمو بده پیدا میکنم و بعد برای دکترا یا اگه نشد دوباره برای مستر اقدام میکنم. اگه با مستری که از اینجا برای دکترا پذیرش بدن بهم خیلی خوب میشه البته ناگفته نمونه SALARY FEE اونجا غوغا میکنه ولی خوب با IN-STATE شدن خیلی شهریه کمتر میشه
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، pichak333 ، puryapurya ، pouya007 ، DELPHI5
(2015-03-22 ساعت 10:49)hashemi_83 نوشته:  
با سلام

موفق باشید

سلام
هست و من دارم ولی الان نمیدونم کجاست
حجمشم زیاده
چه عجله ایه
برنده بشین تو سایت میزارم
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333 ، puryapurya
(2015-03-22 ساعت 11:58)ostokhan نوشته:  
(2015-03-22 ساعت 00:45)abas_kashan نوشته:  

کار خوبه اونجا شما همینارو ادامه بده بعد VB.net بخون و Ms Sql .

البته بنظر من ما تجربه کار تیمی نداریم دوم برنامه نویسی ضعیف هستیم الان یک هندی تو سال اول برنامه چهار وزیرو به هفته نکشیده مینویسه

ما تو دانشگاه قواعد پاس کردیم و تو محیط کار ماست مالی

کلا نباید رفت آمریکا هرچی دو دوتا میکنم (من شخص بسیار بدبینیم به پروسه مهاجرت هر چند اینجام موفق نبودمو نمیشم)

عباس اولا که همه تو محیط دانشگاه قواعد و تئوری رو کار کردن ولی تو محیط بیرون همون ماست مالی رو

ثانیا اینو به تمام دوستان بگم طبق تجربه افرادی که به اونجا مهاجرت کردند باید مدرک تحصیلی ایرانتون رو بزارید در کوزه و آبشو بخورید. برای اینکه کار متناسب با تخصص رشته تحصیلی گیرتون بیاد باید حتما از اونجا مدرک بگیرید در غیر اینصورت پیشرفتی حاصل نمیشه.
من اگه به اونور برسم ابتدا یک شغلی که خرج زندگیمو بده پیدا میکنم و بعد برای دکترا یا اگه نشد دوباره برای مستر اقدام میکنم. اگه با مستری که از اینجا برای دکترا پذیرش بدن بهم خیلی خوب میشه البته ناگفته نمونه SALARY FEE اونجا غوغا میکنه ولی خوب با IN-STATE شدن خیلی شهریه کمتر میشه
[/quote]
کورس برنامه نویسی خیلی عالیه مثل ایران نیست کتاب حفظ کنن بیان تکرار کنن میشینن برنامه مینویسن و تحلیل میکنن
کتاب زبان اصلی میخونی روحت شاد میشه Smile

درباره درسم فکر نکنم اینده ساز بشه برامون
تشکر کنندگان: msr839 ، pichak333
سلام دوستان
سال نو همه مبارک
لطفا فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت بشه
اگر قرار به سلام و احوالپرسی هست می تونید از پیام خصوصی استفاده کنید
موفق باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ostokhan ، nima2016 ، asher ، azadeh.mohamad ، we are one ، bijan9 ، puryapurya ، msr839 ، 2taha
(2015-03-22 ساعت 10:26)ali3875 نوشته:  39 روز به اعلام نتایج مونده

امیدوارم هر کدام از شما که تصمیم جدی برای زندگی در آمریکا دارید اسمتون جزو برندگان 2016 باشه

انشاالله

بابا 44 روز مونده

امسال 5 می اعلام میشه
تشکر کنندگان: bestgmx ، ostokhan ، Fifi2015 ، puryapurya ، msr839 ، 2taha
این متن مال یکی از دوستانه
ببینم خاطرش مونده
راستی یه ضرب شدی یه نه؟

من گفتم کلیرنس میخوری ولی ایشون گفت:
ممنون خخخخخخخخخخ ولی یه ضرب گرفتم چی؟
من روابط عمومی خوبی دارم و همچنین جذبه Smile
شرط می بندی؟
تشکر کنندگان: msr839
@@@@@@@@@@@@@@@@@@چنانچه تاپیک بسته شه باید سماق مک بزنیم تا روز نتایج@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& نمیدونم چی پیش اومده تاپیک از دسترس خارج شده بوده&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

*************************خواهشا بحث های فرسایشی نکنید برو بچ************************

این 44 روزم طی شه بریم پی کارمون تا سال بعد دوباره has not been selected شیم.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

زمین رو گاز میزنم اگه امسال ببینم اون بارکد خوشکله رو
تشکر کنندگان: nima2016 ، azadeh.mohamad ، puryapurya ، farzad parsa ، msr839 ، 2taha
میخوام بگم تو این 26 سال زندگی که کردم تنهایی جایی که تو قرعه کشی برنده شدم و شانس داشتم 20000 تومان جایزه بانک بود که یه روز اتفاقی که تو حسابم پشه بکس و باد میکرد دیدم یهو پول زیاد شده توش که جویا شدم دیدم 20 تومان برنده شدم.

حالا منم که تو این چند سال تو لاتری ناکام بودم. من هر سال شرکت میکنم و کنتاکی هم مارو کنف. ولی انقدر من شرکت میکنم تا کنسولار کنتاکی از رو بره چون من پررو تر از اونم تا روزی که ادامه داشته باشه.

یا تمام شانس ها یهو جمع میشه یه حای بهمون میده یا اینکه کلا تا آخر عمرمون باید بادمجون با نمک مک بزنیم
تشکر کنندگان: nima2016 ، azadeh.mohamad ، babak_m ، bestgmx ، puryapurya ، farzad parsa ، msr839 ، DELPHI5 ، roadhog
(2015-03-22 ساعت 17:52)ostokhan نوشته:  میخوام بگم تو این 26 سال زندگی که کردم تنهایی جایی که تو قرعه کشی برنده شدم و شانس داشتم 20000 تومان جایزه بانک بود که یه روز اتفاقی که تو حسابم پشه بکس و باد میکرد دیدم یهو پول زیاد شده توش که جویا شدم دیدم 20 تومان برنده شدم.

حالا منم که تو این چند سال تو لاتری ناکام بودم. من هر سال شرکت میکنم و کنتاکی هم مارو کنف. ولی انقدر من شرکت میکنم تا کنسولار کنتاکی از رو بره چون من پررو تر از اونم تا روزی که ادامه داشته باشه.

یا تمام شانس ها یهو جمع میشه یه حای بهمون میده یا اینکه کلا تا آخر عمرمون باید بادمجون با نمک مک بزنیم

استخان
خوبه تو اون رو داشتی
من که هیچی نداشتم
خخخخخخخخخخخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، bestgmx ، puryapurya ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان