موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-30 ساعت 09:51)aminb نوشته: (2015-03-30 ساعت 02:26)asher نوشته: (2015-03-30 ساعت 01:53)aminb نوشته: هر شخصی بتونه حدس بزنه این عکس از کجای آمریکا گرفته شده یه جایزه تپل پیش من داره. جوابشم خیلی خیلی سادست و قابل حدس سرکاری هم نیست
راهنمایی: دنبال جوابای سخت و پیچیده و فیلسوفانه براش نباشید
با تکیه بر دانش بومی و تلاش محققین ایرانی فکر کنم بلاد کفر شهرستان لس آنجلس سفلی باشه 
ممکنه لس آنجلس باشه اما خب جواب مورد نظر من نیست 
از آسمان آمریکا گرفته شده ....
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-29 ساعت 18:33)fatima96 نوشته: (2015-03-29 ساعت 18:15)someonelikeyou نوشته: (2015-03-29 ساعت 00:28)ostokhan نوشته: someonelikeyou کجا هستش بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
از وقتی که تصادف کرد و اربگ ماشینش بیرون زد و خسارت دید کم پیدا شده
دلمون برای سفرنامه هاش تنگیده
سلام جیگرم مسافرت بودم همین امروز برگشتم تا پنج می جبران میکنم واستون
با کیییییی؟ نگو که اون دختره مو بلنده هم باهات بودا 
ها ها ها نه گفتم قبل پنج می یه مسافرت خانوادگی برم بعدا غصشو نخورم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کجای این سایت مراحل بعد از قبولی رو که باید انجام بدیم میشه پیدا کرد ؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
چند روز پیش اینجا جشن عید شکر گذاری بود و چیزی که باعث دل تنگی من برای ایران شد این بود که جشن روز پنج شنبه است و اینجا هیچ احمدی نژادی نیستکه جمعه رو بعلت بین التعطیلی تعطیل کنه تا ما بتونیم بریم شمال البته شمال ما میشه ونکوور کانادا
به هر حال آرزو میکنم فرهنگ تعطیل کردن روزای بین تعطیلی اینجا هم رواج پیدا کنه
ولی اتفاق جالب شب قبلش وقتی بود که منو استخان رفته بودیم یه سوپرمارکت که به رسم این خارجیا بوقلمون بخریم این شد که وارد مغازه شدیم
من هنوز با اینکه انگلیسیم خیلی خوبه اما حوصلم نمیشه جمله ها رو کامل بگم مثلن توی بار که میرم میگم هی جانی واکر دیگه خود بار من میفهمه و یه گیلاس جانی واکر میده
حالا تو این مغازه منو استخان هی داشتیم فارسی حرف میزدیم و شلوغ بازی در میاوردیم و جنسارو زیر و رو میکردیم یهو یکی ازین فروشنده هاش اومد سراغمون که کمکمون کنه حالا من: هی ! ترکی turkey? فروشندهه یه پسر هم سن و سال خودمون بود یه لبخند زد و گفت : نه من لرم ! باور کنید هف هشت دقیقه رو زمین داشتیم میخندیدیم
بعدش دیگه با هم دوس شدیم اسمش شاهین بود و بیشتر از یه سال بود که رسیده بود امریکا خیلی خوب بود که دیدیمش میشد از تجربیاتش استفاده کنیم و هم اینکه یه دوست خوب پیدا کرده بودیم
حالا برگردیم سر جریان بوقلمون شاهین پرسید فرتون چه اندازس؟ فر؟ و اینجا بود که تصمیم گرفتیم جشن شکر گزاری امریکایی رو با چلو گوشت برگزار کنیم چون فر لازم نداشت
اتفاق بعدی که افتاد و توی پست بعدی تعریف میکنم مربوط به شب جشن شکر گزاریه و هدیه الهی برای من و استخان ،.. پنی با دوس پسرش بهم زده بود و با یکی از دوستای دخترش اومدن خونه ما.،،،،
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-30 ساعت 11:38)someonelikeyou نوشته: چند روز پیش اینجا جشن عید شکر گذاری بود و چیزی که باعث دل تنگی من برای ایران شد این بود که جشن روز پنج شنبه است و اینجا هیچ رییس جمهورسابقی نیستکه جمعه رو بعلت بین التعطیلی تعطیل کنه تا ما بتونیم بریم شمال البته شمال ما میشه ونکوور کانادا
به هر حال آرزو میکنم فرهنگ تعطیل کردن روزای بین تعطیلی اینجا هم رواج پیدا کنه
ولی اتفاق جالب شب قبلش وقتی بود که منو استخان رفته بودیم یه سوپرمارکت که به رسم این خارجیا بوقلمون بخریم این شد که وارد مغازه شدیم
من هنوز با اینکه انگلیسیم خیلی خوبه اما حوصلم نمیشه جمله ها رو کامل بگم مثلن توی بار که میرم میگم هی جانی واکر دیگه خود بار من میفهمه و یه گیلاس جانی واکر میده
حالا تو این مغازه منو استخان هی داشتیم فارسی حرف میزدیم و شلوغ بازی در میاوردیم و جنسارو زیر و رو میکردیم یهو یکی ازین فروشنده هاش اومد سراغمون که کمکمون کنه حالا من: هی ! ترکی turkey? فروشندهه یه پسر هم سن و سال خودمون بود یه لبخند زد و گفت : نه من لرم ! باور کنید هف هشت دقیقه رو زمین داشتیم میخندیدیم
بعدش دیگه با هم دوس شدیم اسمش شاهین بود و بیشتر از یه سال بود که رسیده بود آمریکا خیلی خوب بود که دیدیمش میشد از تجربیاتش استفاده کنیم و هم اینکه یه دوست خوب پیدا کرده بودیم
حالا برگردیم سر جریان بوقلمون شاهین پرسید فرتون چه اندازس؟ فر؟ و اینجا بود که تصمیم گرفتیم جشن شکر گزاری آمریکایی رو با چلو گوشت برگزار کنیم چون فر لازم نداشت
اتفاق بعدی که افتاد و توی پست بعدی تعریف میکنم مربوط به شب جشن شکر گزاریه و هدیه الهی برای من و استخان ،.. پنی با دوس پسرش بهم زده بود و با یکی از دوستای دخترش اومدن خونه ما.،،،،
استغفرالله خخخخخخخخخ
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی مهمه برای من که امسال قبول بشم و برم . برام دعا کنید
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل