کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
***********سلام به همه**********
از بحث های پلتیکال میام بیرون. The end
بریم سر بحث زبان
یه نکته ای هست درمورد یادگیری زبان که خودم ناخواسته داشتم بهش عمل میکردم.
امروز تو یوتوب از یه استاد زبان شنیدم.
ببینین من تو این یک ماهه پیشرفتی تو زبان داشتم که ظرف چندسال نتونستم بهش برسم، دلایل مختلفی داره که قبلن بهشون اشاره کردم. اما یکی از اونا که جدیدن بهش پی بردم اینه: موقع مطالعه زبان راه برین!!!! آره جز موقع تمرین رایتینگ که نمیشه موقع راه رفتن انجام داد Big Grin بقیشو حتمن راه برین بالا پایین بپرین، اینو امروز تو یکی از آموزش های یوتوب از یه استاد شنیدم، که خودم ندونسته داشتم بهش عمل میکردم دلیلشم شاید انگیزه و استرس بالام برای یادگیری هرچه سریعتر بود.
پس تا میتونین راه برین و بالاپایین بپرین و زبان بخونین، اینکار اجازه نمیده از خوندن خسته بشین.
موفق باشین.
تشکر کنندگان: asher ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb ، kuwait ، 2taha ، DELPHI5
(2015-03-30 ساعت 11:38)someonelikeyou نوشته:  چند روز پیش اینجا جشن عید شکر گذاری بود و چیزی که باعث دل تنگی من برای ایران شد این بود که جشن روز پنج شنبه است و اینجا هیچ رییس جمهورسابقی نیستکه جمعه رو بعلت بین التعطیلی تعطیل کنه تا ما بتونیم بریم شمال البته شمال ما میشه ونکوور کانادا
به هر حال آرزو میکنم فرهنگ تعطیل کردن روزای بین تعطیلی اینجا هم رواج پیدا کنه
...

تا اونجایی که من میدونم تعطیلات رسمی قانونی آمریکا رو جوری گذاشتن که به جای اینکه تو تاریخ تقویمی خاصی باشه تو روزهای دوشنبه باشه که مردم بتونن تعطیلات آخر هفته طولانی تری داشته باشن.
مگر چندتا استثنا مثل همین روز شکرگذاری که حتما پنجشنبه برگذار میشه، اول ژانویه، 4 جولای، 11 نوامبر، 25 دسامبر.

خودشون عمدا حوری تعطیلاتو گذاشتن که بین التعطیلینی وجود نداشته باشه. Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: asher ، puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb ، King Eagle ، hameddjj ، DELPHI5 ، ziba62ka
سلام دوستان. اگر فرض کنیم که امسال برنده میشیم انتخاب ایالت واسه من یک مشکل جدیه هنوز بعد از چند سال نتونستم ایالت رو انتخاب میکنم. اولویت هام هم اجاره خونه دربست مناسب (زیاد با خونه اشتراکی موافق نیستم مگر اینکه هم خونه ام ایرانی باشه) و کار و ادامه تحصیل در رشته خودم یا شایدMBA چون اصلا قصد ندارم قید مدرک ایرانو بزنم. راستی اب هوا ترجیحا معتدل و طبیعت سر سبز چون اصلا نمیتونم سرمای شدید ویا دمای بالا رو تحمل کنم. لابد میگیدکه چه پرتوقع بگو خدا همچین ایالتی واست خلق کنه !!!!! واقعیت اینه که اگر خدا بخاد و هر کدوممون قبول بشیم بالاخره ایالتی رو که انتخاب خواهیم کرد احتمالا ایالتی هست که حداقل 3 تا 4سال اونجا زندگی خواهیم کرد پس بهتره از همون اول یک ایالت مناسب رو انتخاب کنیم. که بعد پشیمونی هیچ سودی نداره
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، aminb
تعطیلات رسمی آمریکا:

اول ژانویه: روز اول سال نوی میلادی (New year's day)

سومین دوشنبه ماه ژانویه: به یاد سالروز تولد مارتین لوتر کینگ رهبر جنبش حقوق مدنی (Birthday of Martin Luther King)

سومین دوشنبه ماه فوریه: بزرگداشت جرج واشنگتن اولین رییس جمهور آمریکا (Washington's Birthday)

آخرین دوشنبه ماه می: روز یادبود از دست رفتگان جنگهای داخلی (Memorial Day)

چهارم جولای: روز استقلال (Independence Day)

اولین دوشنبه ماه سپتامبر: روز کارگر (Labor Day)

دومین دوشنبه ماه اکتبر: سالروز اولین ورود کریستوف کلمب (Columbus Day)

یازدهم نوامبر: روز قدردانی از سربازان بازنشسته (Veterans Day)

آخرین پنجشنبه ماه نوامبر: روز شکرگزاری (Thanksgiving Day)

بیست و پنجم دسامبر: تولد حضرت عیسی مسیح (Christmas)
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: pouya007 ، puryapurya ، asher ، babak_m ، msr839 ، aminb ، King Eagle ، DELPHI5
کاربران در حال بازدید این موضوع: asher، bijan9، puryapurya، reyhaneh_h، Sam2014، 2 مهمان
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb
راستی دوستان میدونید دوره های فنی حرفه ای در عمه ریکا توسط چه موسسه ای ارایه میشه .برای استرالیا تیف رو که سرچ میکنی کلی اطلاعات بدرد بخور میاد ولی برای عمه ریکا سازمان مشخصی داره عایا؟
تشکر کنندگان: msr839 ، aminb
(2015-03-30 ساعت 10:37)mosavi_69 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 09:48)pouya007 نوشته:  ممنون دوست عزیز بابت توصیه هاتون
اگه میشه راههای دیگه ای که میشه رفت آمریکا رو بگین!؟
البته با توجه به نوشته تون پرسیدم!

شیک ترین و با کلاس ترین راه مهاجرت به آمریکا و یا هر نقطه ای دیگه از دنیا، از روش درسی هست... نه تنها شما آینده ی خودتو تضمین میکنی تو هر جایی از دنیا(حالا چه ایران چه خارج از کشور) بلکه یه کاری می کنی منتتم بکشن تا بری به کشورشون

به طور مثال، اگر نگاه کنید گرین کارت از طریق EB1 یا EB2 حدود 6 ماه الی یک سال طول میکشه تا صادر بشه؛ در صورتی که در EB5(گرین کارت سرمایه گذاری 500 هزار دلاری) حدود 3 سال طول میکشه که برات صاد بشه
درود بر دوستان و با آرزوی موفقیت
ظاهراً دوست عزیزمون mosavi_69 انواع ویزا ها را باهم قاطی کردند و کلاً اطلاعات ارائه شده غلط بوده و باعث تعجب است !
1- ویزای های نوع EB یا ٍهمان Employment-Based Immigrant Visa که در پنج رده تقسیم بندی شدند اصلاً ربطی به تحصیل و اینها ندارند . ضمناً فقط ویزای EB-5 پس از طی مراحل به گرین کارت دائمی تبدیل می شود و EB-1 و EB-2 ممکنه اصلاً به گرین کارت ختم نشود . این موضوع مهم اول
2- ویزای تحصیلی یا به قول دوستمون درسی Student Visa ویزای غیر مهاجرتی است و اصلاً منجر به گرین کارت نمی شود . برای این نوع ویزا اصلاً هم منت نمی کشند تا پذیرش نداشته باشی و البته ساپورت مالی کافی جواب سلامت را هم نمی دهند .پس :
لطفاً خواهشاً تا مطمئن نشدید و خوب تحقیق نکردید اقدامی نکنید .
از این لینک اطلاعات خوبی به دست می آید
http://travel.state.gov/content/visas/english.html
یاد آوری می نماید گل سر سبد ویزاهای مهاجرتی با توجه به نوع و امکانات آن وهمچنین زمان دریافت گرین کارت " لاتاری " هست و بس .
غیر از لاتاری ، مهاجرت سرمایه گذاری EB-5 و یا از طریق خانوادگی ( با شرایط سخت و مدت انتظارهای بعضاً بالای 10 سال ) و یک مورد خاص ، برای عمه ریکا از طریق تحصیلی اقامت دائم صادر نمی گردد .
سلامت و سربلند باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، nima2016 ، puryapurya ، Msns ، mosavi_69 ، msr839 ، bijan9 ، aminb ، lottory ، kuwait ، asher
(2015-03-30 ساعت 17:41)asher نوشته:  راستی دوستان میدونید دوره های فنی حرفه ای در عمه ریکا توسط چه موسسه ای ارایه میشه .برای استرالیا تیف رو که سرچ میکنی کلی اطلاعات بدرد بخور میاد ولی برای عمه ریکا سازمان مشخصی داره عایا؟
درود بر شما
من در ایالت تگزاس یک مقداری جستجو کردم مرجع برگزارکننده امتحان مهارت و صدور مجوز کار یا همون لایسنس اینجاست :
Texas Department of Licensing and Regulation
این هم لینکش : http://www.tdlr.texas.gov/index.htm
در این وب سایت آدرس مدارس و موسساتی که با توجه به رشته مورد نظر شما را تدریس می کنند میشه پیدا کرد . حتماً بقیه ایالت ها هم یک همچین تشکیلاتی دارند .شما یک کنکاشی کنید حتماً به نتیجه می رسید .
امیدوارم مفید واقع بشه .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: tabim4 ، puryapurya ، msr839 ، bijan9 ، aminb ، mrlzdh ، asher
(2015-03-30 ساعت 17:18)asher نوشته:  سلام دوستان. اگر فرض کنیم که امسال برنده میشیم انتخاب ایالت واسه من یک مشکل جدیه هنوز بعد از چند سال نتونستم ایالت رو انتخاب میکنم. اولویت هام هم اجاره خونه دربست مناسب (زیاد با خونه اشتراکی موافق نیستم مگر اینکه هم خونه ام ایرانی باشه) و کار و ادامه تحصیل در رشته خودم یا شایدMBA چون اصلا قصد ندارم قید مدرک ایرانو بزنم. راستی اب هوا ترجیحا معتدل و طبیعت سر سبز چون اصلا نمیتونم سرمای شدید ویا دمای بالا رو تحمل کنم. لابد میگیدکه چه پرتوقع بگو خدا همچین ایالتی واست خلق کنه !!!!! واقعیت اینه که اگر خدا بخاد و هر کدوممون قبول بشیم بالاخره ایالتی رو که انتخاب خواهیم کرد احتمالا ایالتی هست که حداقل 3 تا 4سال اونجا زندگی خواهیم کرد پس بهتره از همون اول یک ایالت مناسب رو انتخاب کنیم. که بعد پشیمونی هیچ سودی نداره
شهر های غربی ایالات واشنگتن , اورگان و کمی شرجی تر کالیفرنیا کلا ایالات شمال غربی آمریکا در مجاورت اقیانوس آرام دارای آب و هوای معتدل هستند.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839 ، bijan9 ، pouya007 ، aminb ، asher
اینم خالی از لطف نیست نگاه کنید برنده لاتری گرین کارت

اینم لینک
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، mrlzdh ، msr839 ، asher
(2015-03-30 ساعت 17:42)Sam2014 نوشته:  یاد آوری می نماید گل سر سبد ویزاهای مهاجرتی با توجه به نوع و امکانات آن وهمچنین زمان دریافت گرین کارت " لاتاری " هست و بس .
غیر از لاتاری ، مهاجرت سرمایه گذاری EB-5 و یا از طریق خانوادگی ( با شرایط سخت و مدت انتظارهای بعضاً بالای 10 سال ) و یک مورد خاص ، برای عمه ریکا از طریق تحصیلی اقامت دائم صادر نمی گردد .
سلامت و سربلند باشید .
دوست من کاملا اشتباه متوجه منظور من شدید، خودش جای تعجب داره!!! بذارید براتون توضیح بدم:

EB1 و EB2 زیر مجموعه ای از یکی از روش های کلی Employment Based می باشد که در این روش افرادی که بتوانند توانایی های خارق العاده و خود در زمینه های علمی، ورزشی، هنری و ... را به اثبات برسانند، می توانند گرین کارت آمریکا را دریافت بکنند.

خوب چجوری میشه رفت آمریکا؟ شما اینجا درس بخون، یا برو یکی از دانشگاه های آمریکایی، بعدشم تا دکتری بخون و تحقیق کن. در نهابت اگر شما در حد یک نخبه بوده باشید، آمریکا میگه جون هر کی دوست داری بمون تو خاکم... در صال باید یه نخبه باشید.

خواهشا نگید نمیشه که واقعا خنده داره، سخت هست، اما برای هر چیزی آدم باید بهاشو بده

گرین کارت از طریق لاتاری شاید سهمیه ی بسیار زیادی در یک سال داشته اما تنها یک شانسه خیلی خیلی خیلی کوچیک هستش. بهتره که زندگیمونو دست تقدیر نسپاریم و خودمون برای برآورده کردن رویاهامون تلاش کنیم؛ ازتون خواهش می کنم کلیپ چرا شکست می خوریم رو از شبکه ی آپارات ببینید، یا اگه دوست داشته باشید می تونید با کیفیتش رو از یو*تی*ب با اسم Why do we fall? ببینید
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
تشکر کنندگان: bijan9 ، pouya007 ، aminb ، msr839 ، asher ، puryapurya ، DELPHI5
دوستای عزیز چند تا سوال داشتم
1- Document type . ?
2- Document Id ? In fek konam shomare kase number bashe
3-issuance Data ?
4-Expiration Data ?
5-other names used ? Man name dgiyi nadaram chi mitunam benvisam inja

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، asher
دوستان یک سوال تو فرم ۲۶۰ اگه طرف بعد قبولی ازدواج کنه قسمتی داره تو فرم که عکس خانوم رو هم فرستاد ، ؟

تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-03-30 ساعت 10:09)Sam2014 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 09:51)aminb نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 02:26)asher نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 01:53)aminb نوشته:  هر شخصی بتونه حدس بزنه این عکس از کجای آمریکا گرفته شده یه جایزه تپل پیش من داره. جوابشم خیلی خیلی سادست و قابل حدس سرکاری هم نیست
راهنمایی: دنبال جوابای سخت و پیچیده و فیلسوفانه براش نباشید

[عکس: 20aigyykls6tn6k6lk7e.jpg]
با تکیه بر دانش بومی و تلاش محققین ایرانی فکر کنم بلاد کفر شهرستان لس آنجلس سفلی باشه Big Grin

ممکنه لس آنجلس باشه اما خب جواب مورد نظر من نیست Rolleyes
از آسمان آمریکا گرفته شده ....

بله دقیقاً درسته از آسمان امریکا گرفته شده آفرین خیلی سخت بود؟
برنده مسابقه Sam2014 اعلام میشه البته یکی از دوستان نزدیک شدن ولی دقیقاً جواب مورد نظرمن رو که "آسمان امریکا" بود ندادن
Sam2014 لطفاً برای دریافت جایزه اعلام حضور کنید
تشکر کنندگان: lottory ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-03-30 ساعت 19:43)almascanada نوشته:  دوستان یک سوال تو فرم ۲۶۰ اگه طرف بعد قبولی ازدواج کنه قسمتی داره تو فرم که عکس خانوم رو هم فرستاد ، ؟

سلام
تو فرم 260 نیازی به ارسال هیچ عکسی نیست

(2015-03-30 ساعت 19:32)almascanada نوشته:  دوستای عزیز چند تا سوال داشتم
1- Document type . ?
2- Document Id ? In fek konam shomare kase number bashe
3-issuance Data ?
4-Expiration Data ?
5-other names used ? Man name dgiyi nadaram chi mitunam benvisam inja

سلام
پاسپورت