کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
یه نکته‌ایی!
تقریبا خیلی از کسایی که من دیدم برنده شدن (گواهش برندگان حاضر در همین فروم) ، دفعه اولشون بوده که ثبت‌نام کردن.
Coincidence?
تشکر کنندگان: aminb ، msr839
سلام
دوستان لطفا در مورد فرمک 260 سوالی نفرمایید
چون واقعا نیاز نیست و معلوم نیست برنده میشیم یا نه
بعد از اعلام نتایج اگه برنده شدید میریم تو تاپیک مخصوص و جواب سوالا داده میشه
با تشکر
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، msr839 ، asher ، puryapurya ، DELPHI5
(2015-03-30 ساعت 19:50)behrad.sam نوشته:  یه نکته‌ایی!
تقریبا خیلی از کسایی که من دیدم برنده شدن (گواهش برندگان حاضر در همین فروم) ، دفعه اولشون بوده که ثبت‌نام کردن.
Coincidence?

یا بار اولشون بوده یا دوم جالب اینجاست که یه جورایی اگه اون یکی دو بار اول شد که هیچ اگه نشد دیگه بعیده بشه
تشکر کنندگان: msr839 ، asher ، behrad.sam
یعنی چی پاسپورت شماره پاسپورت رو که یجای دیگه پرسیده فکر نمیکنم این Document type شماره پاسپورت باشه

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: msr839 ، asher
(2015-03-30 ساعت 19:56)almascanada نوشته:  یعنی چی پاسپورت شماره پاسپورت رو که یجای دیگه پرسیده فکر نمیکنم این Document type شماره پاسپورت باشه

گفتم این پیش نویسه دوست عزیز
این مورد اصلا تو فرم اصلی حذف شده
شما صبر کنید برنده بشید بعد توضیح میدم خدمتتون
الان زوده برای این سوالا دوست عزیز
تشکر کنندگان: msr839 ، asher
*********عذرخواهی از همه*********
بعد از اینکه آخرین مطلبمو نوشتم با خودم فکر کردم چرا من باید توی فروم شمارش معکوس لاتاری همچین بحث هایی بکنم.
دارم به این فکر میکنم چطور میشه ما با اینهمه تفکرات پلتیکال بتونیم در جامعه ای که کمترین اهمیت رو به ای مسائل میدن هضم بشیم!؟
بهتره از همینجا شروع کنیم.
من از جناب فرزاد و بقیه عذرخواهی میکنم به خاطر این بحث های بی فایده.
بهتره به نقاط مشترکمون فکر کنیم که بسیار زیاده تا به نقاط غیر مشترکمون.
ما اگر مجبور نباشیم انقدر سربسته حرف بزنیم احتمالا اینطور به بنبست نمیخوریم.
قوربون همتون، فدای مهرتون.
یا علی
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، msr839 ، asher ، puryapurya ، DELPHI5
باشه نیما جان ،استرس دارم میدونی چرا چون قراره ازدواج کنم دو ماه دیگه به امید خدا ، از این ور کارای عقد و نامزدیو عروسی از اینور کارای فرم اگه باز میگم اگه قبول بشم چون استرس اینکه نتونم به موقع کارامو انجام بدم دارم به خاطره همینه سوال میپرسم

تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، asher
سلام دوستان عزیز
این تاپیک، تاپیک سیاسی و رفع مشکلات کشورمون نیست! خواهشا قوانین رو مراعات بفرمایید، در غیر این صورت تاپیک قفل خواهد شد، مرسی از همکاریتون

تشکر کنندگان: bijan9 ، pouya007 ، aminb ، ostokhan ، abas_kashan ، 2taha ، msr839 ، alireza_guitar ، azadeh.mohamad ، asher ، puryapurya ، King Eagle ، DELPHI5 ، tabim4
(2015-03-30 ساعت 20:04)almascanada نوشته:  باشه نیما جان ،استرس دارم میدونی چرا چون قراره ازدواج کنم دو ماه دیگه به امید خدا ، از این ور کارای عقد و نامزدیو عروسی از اینور کارای فرم اگه باز میگم اگه قبول بشم چون استرس اینکه نتونم به موقع کارامو انجام بدم دارم به خاطره همینه سوال میپرسم

دوست عزیز
هر وقت خاستی می تونی ازدواج کنی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
شما به زندگی عادیتون برسید و از این بابت نگران نباشید
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، asher ، puryapurya
[عکس: g572jv5yormn.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، nima2016 ، ostokhan ، 2taha ، msr839 ، we are one ، azadeh.mohamad ، asher ، kuwait ، puryapurya
دوستان همین الان شد 35 روز
35 روز تا ...
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: aminb ، nima2016 ، 2taha ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، kuwait ، puryapurya
سبک زندگی امریکایی
قسمت سوم: پیاده روی

قدم زدن امری محبوب در میان امریکایی‌ها محسوب می‌شود. آن‌ها معمولاً در ساعات اولیه صبح و بعد از شام به پیاده روی می‌روند. اما بسیاری از آن‌ها تمایلی به این کار ندارند چون احساس می‌کنند به شدت مشغول هستند و یا ترجیح میدهند وقت خود را صرف مشاهده تلوزیون و یا سایر فعالیت‌های دیگر کنند. همچنین برخی از آن‌ها اقدام به دویدن و یا جاگینگ می‌کنند و این کار را معمولاً در پارک‌های عمومی، پیاده روهای واقع در فضاهای مسکونی و مسیرهای ویژه‌ای که برای این منظور ساخته شده است انجام می‌دهند.(همیشه یکی از فانتزیام این بوده که تو امریکا با یک ست توپ ورزشی برم بدوم؛ البته همه میدونن اینا همش بهانست خدا کنه کسی بخوا بدووه وگرنه مگه تو همین ایران عزیز کسی جلومو گرفته؟!؟)

بسیاری از مردم برای حفظ تناسب اندام خود خود به باشگاه‌های پرورش و تناسب اندام محلی مراجعه می‌کنند. باشگاه های تناسب اندام Gold's Gym از معروفترین باشگاه‌های تناسب اندام زنجیره ای در امریکا می‌باشند
به یاد داشته باشید که شما نمی‌توانید در هر کجا که دوست داشته باشید به پیاده روی بروید. در صورتی که اقدام به پیاده روی در مکان‌های نامناسب(همچون بزرگراه‌ها) نمایید، پلیس شما را جریمه خواهد کرد(فک کنم این مورد رو دیگه ایرونیا بدونن و برای حفظ جونشونم که شده انجام ندن)

[عکس: epzdhiehw7uu62ubocxr.jpg]

[عکس: kyrvyn90nqvgugiezhbv.jpg]

-----------------
قسمت بعدی: مسائل اجتماعی(به زودی)
با تشکر از pouya007 برای معرفی مقاله
اگر عجله دارید کل مقاله رو میتونید از این لینک مطالعه بفرمایید
تشکر کنندگان: reyhaneh_h ، pouya007 ، faryas ، Hadi_20 ، 2taha ، msr839 ، we are one ، azadeh.mohamad ، asher ، kuwait ، puryapurya ، King Eagle ، MEHR52
دوستان اگر فکر میکنید ایران جای خوبی نیست و در حقتون ظلم شده اصلاً همش تقصیر منه. مگه دنبال مقصر نیستید؟ من مقصرم. حالا مشکلتون حل شد؟ لطفاً دیگه بس کنید.
یه مکانی پیدا کردیم اوقات فراغتمون رو بگذرونیم توش. لطفاً باعث نشید همینو هم ازمون بگیرن.
با تشکر. بوس
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، nima2016 ، 2taha ، someonelikeyou ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، kuwait ، puryapurya ، hameddjj ، DELPHI5
(2015-03-30 ساعت 19:55)aminb نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 19:50)behrad.sam نوشته:  یه نکته‌ایی!
Coincidence?

یا بار اولشون بوده یا دوم جالب اینجاست که یه جورایی اگه اون یکی دو بار اول شد که هیچ اگه نشد دیگه بعیده بشه

این حرفا یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بار اول و دوم و صدم نداره.
دلتون رو به این حرفها خوش نکنید. اول و آخر فقط شانس
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، msr839 ، asher ، puryapurya
بچه ها بحث سی یا سی رو تمومش کنید. اصلا اینجا جاش نیست. میتونید جای دیگه ای به مباحثه بپردازید.
دلمون نمیخواد تخته شه اینجا!!!!!!!
مراعات بفرمایید
مخصوصا کاربر فریاس
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، faryas ، 2taha ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، puryapurya ، ziba62ka

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان