موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یه نکتهایی!
تقریبا خیلی از کسایی که من دیدم برنده شدن (گواهش برندگان حاضر در همین فروم) ، دفعه اولشون بوده که ثبتنام کردن.
Coincidence?
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی چی پاسپورت شماره پاسپورت رو که یجای دیگه پرسیده فکر نمیکنم این Document type شماره پاسپورت باشه
Sent from my Lenovo A3000-H
رتبه:
24
17 تشکر در 6 ارسال
*********عذرخواهی از همه*********
بعد از اینکه آخرین مطلبمو نوشتم با خودم فکر کردم چرا من باید توی فروم شمارش معکوس لاتاری همچین بحث هایی بکنم.
دارم به این فکر میکنم چطور میشه ما با اینهمه تفکرات پلتیکال بتونیم در جامعه ای که کمترین اهمیت رو به ای مسائل میدن هضم بشیم!؟
بهتره از همینجا شروع کنیم.
من از جناب فرزاد و بقیه عذرخواهی میکنم به خاطر این بحث های بی فایده.
بهتره به نقاط مشترکمون فکر کنیم که بسیار زیاده تا به نقاط غیر مشترکمون.
ما اگر مجبور نباشیم انقدر سربسته حرف بزنیم احتمالا اینطور به بنبست نمیخوریم.
قوربون همتون، فدای مهرتون.
یا علی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
باشه نیما جان ،استرس دارم میدونی چرا چون قراره ازدواج کنم دو ماه دیگه به امید خدا ، از این ور کارای عقد و نامزدیو عروسی از اینور کارای فرم اگه باز میگم اگه قبول بشم چون استرس اینکه نتونم به موقع کارامو انجام بدم دارم به خاطره همینه سوال میپرسم
Sent from my Lenovo A3000-H
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
این تاپیک، تاپیک سیاسی و رفع مشکلات کشورمون نیست! خواهشا قوانین رو مراعات بفرمایید، در غیر این صورت تاپیک قفل خواهد شد، مرسی از همکاریتون
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-30 ساعت 20:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-30 ساعت 20:47 توسط aminb.)
دوستان اگر فکر میکنید ایران جای خوبی نیست و در حقتون ظلم شده اصلاً همش تقصیر منه. مگه دنبال مقصر نیستید؟ من مقصرم. حالا مشکلتون حل شد؟ لطفاً دیگه بس کنید.
یه مکانی پیدا کردیم اوقات فراغتمون رو بگذرونیم توش. لطفاً باعث نشید همینو هم ازمون بگیرن.
با تشکر. بوس
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
بچه ها بحث سی یا سی رو تمومش کنید. اصلا اینجا جاش نیست. میتونید جای دیگه ای به مباحثه بپردازید.
دلمون نمیخواد تخته شه اینجا!!!!!!!
مراعات بفرمایید
مخصوصا کاربر فریاس