کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-02 ساعت 11:35)faryas نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 11:31)eeift نوشته:  با سلام به دوستان منتظر 2016 امیدوارم که همتون برنده بشید ولی قبولی با کیس نامبر بالا زیاد به درد نمیخوره من از برندگان 2015 هستم با کیس نامبر حدود 7500 الان 1 ساله که بلاتکلیف هستم و شاید هیچگاه هم کارنت نشوم.
با ارزوی موفقیت

دقیقا همین سوال تو پستای قبل پرسیدم ...منتها کسی جواب نداد .....ممنون از جوابتون ....
چند درصد احتمال داره کارنت نشید ؟ چند درصد احتمال داره کارنت بشید ؟ محل مصاحبه کجا بوده ؟
امکانش0% که بخاد کارنت نشه و نره مصاحبه. کلا هر ماه تا یک سقفی از شمارها کارنت میشن اما امسال یکم شماره کیس هاشون واسه کارنت کردنشون پایینه. و ربطی به زمان ارسال مدارک نداره. شما نهایتا تا مرداد میری واسه مصاحبه و ویزاتو میگیری. فقط تو این مدت به تاپیک های استرس زا نرو که الکی اعصابت بهم نریزه. WinkWink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، azadeh.mohamad ، rezijon ، we are one ، 2taha ، puryapurya ، Nima NB
دوستان کسی هست که سایت ثبت نام براش باز نشه؟؟؟
من هر کار میکنم باز نمیشه برام
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
تشکر کنندگان: puryapurya
[عکس: 5exvaxkh9c6y.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: faryas ، alireza_guitar ، msr839 ، azadeh.mohamad ، rezijon ، 2taha ، tabim4 ، aminb ، asher ، kuwait
بچه ها یه چیز می گم توی ذهنتون باشه برا همیشه
به امید خدا وقتی رفتید؛ هیچ وقته هیچ وقت دورو بر سفارت خانه (مخصوصا آمریکا) هیچ نوع عکسی نگیرید حتی سلفی!!!!
برای یکی از هم میهنان خودمون چند وقت پیش این اتفاق افتاد که: بیرون سفارت با خانواده عکس گرفتن و بعد چند دقیقه یه خانمی اومد و دوربینشون رو گرفت و...
جالبه بدونید که بهشون گفتن برید یه هفته دیگه بیایید!
کلا کارشون گره دار شد.
امید وارم تا الان کارشون درست شده باشه.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، rezijon ، 2taha ، tabim4 ، ostokhan ، aminb ، puryapurya ، King Eagle ، Nima NB ، fatima96 ، kuwait
(2015-04-02 ساعت 12:06)shanks نوشته:  دوستان کسی هست که سایت ثبت نام براش باز نشه؟؟؟
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
سلام سایت ثبت نام تو لاتاری الان بستست دیگه از ۶ مهر تا دوازده آبان مهلت ثبت نام هست دوست عزیز

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: abas_kashan ، rezijon ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، storagemeter ، puryapurya
(2015-04-02 ساعت 12:06)shanks نوشته:  دوستان کسی هست که سایت ثبت نام براش باز نشه؟؟؟
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
مشکلی نیست . دو هفته قبل در سایتشون اعلام کرده بودن برای چند روز سایت در دسترس نخواهد بود . متاسفانه تاریخ بازگشت سایت یادم نمیاد ولی در کل چند روز دیگه امتحان کنید.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، shanks ، msr839 ، alireza_guitar ، puryapurya
(2015-04-02 ساعت 11:31)eeift نوشته:  با سلام به دوستان منتظر 2016 امیدوارم که همتون برنده بشید ولی قبولی با کیس نامبر بالا زیاد به درد نمیخوره من از برندگان 2015 هستم با کیس نامبر حدود 7500 الان 1 ساله که بلاتکلیف هستم و شاید هیچگاه هم کارنت نشوم.
با ارزوی موفقیت

همه ما برای شما پایان خوب انتظار و اتفاقات فرخنده رو آرزو مندیم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، rezijon ، we are one ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، puryapurya ، Nima NB
(2015-04-02 ساعت 12:22)alireza_guitar نوشته:  بچه ها یه چیز می گم توی ذهنتون باشه برا همیشه
به امید خدا وقتی رفتید؛ هیچ وقته هیچ وقت دورو بر سفارت خانه (مخصوصا آمریکا) هیچ نوع عکسی نگیرید حتی سلفی!!!!
برای یکی از هم میهنان خودمون چند وقت پیش این اتفاق افتاد که: بیرون سفارت با خانواده عکس گرفتن و بعد چند دقیقه یه خانمی اومد و دوربینشون رو گرفت و...
کلا کارشون گره دار شد.

چشم آقا من اصلا بی جا میکنم عکس بگیرم مثل بچه آدم میرم تو سفارت میام بیرون! (البته با خوشحالی) Big Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: rezijon ، payamshad ، we are one ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، storagemeter ، aminb ، puryapurya ، Nima NB ، fatima96 ، kuwait
آقا نمیدونم چرا هر وقت شماها به آمریکا میگین عمه ریکا ...
یاد مایع ظرفشویی بارفتن میوفتم Big Grin
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، rezijon ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، aminb ، puryapurya ، Nima NB ، kuwait
(2015-04-02 ساعت 12:46)pouya007 نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 12:22)alireza_guitar نوشته:  بچه ها یه چیز می گم توی ذهنتون باشه برا همیشه
کلا کارشون گره دار شد.

چشم آقا من اصلا بی جا میکنم عکس بگیرم مثل بچه آدم میرم تو سفارت میام بیرون! (البته با خوشحالی) Big Grin

شما دعا کن ما برسیم به سفارت عکس که چیزی نیست ما چشامونو میبندیم میریم و میاییم
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، alireza_guitar ، we are one ، 2taha ، rezijon ، puryapurya ، Nima NB ، kuwait
(2015-04-02 ساعت 13:08)payamshad نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 12:46)pouya007 نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 12:22)alireza_guitar نوشته:  
شما دعا کن ما برسیم به سفارت عکس که چیزی نیست ما چشامونو میبندیم میریم و میاییم
امیدوارم تا سال دیگه که شما قبول میشید یه سفارتی، کنسولگری،دفتر حفاظت منافع با امور مهاجرتی .... از آمریکا تو ایران باز شده باشه که تو مملکت خودتون برید کاراتونو انجام بدید، اگر هم به همین منوال باشه در تابستان بیفتید آنکارا و ایروان و در پاییز و زمستان بیفتید ابوظبی
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، pouya007 ، alireza_guitar ، 2taha ، rezijon ، puryapurya ، Nima NB
میخوام بدونم آیا قبل قرعه کشی ثبت نام های صحیح رو از غلط جدا میکنن؟؟؟؟
اگر جدا میکنن آیا راهی داره که بفهمیم شرکت داده میشیم توو قرعه کشی یا نه؟؟؟
می گذرد ...
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، payamshad ، alireza_guitar ، puryapurya
(2015-04-02 ساعت 13:44)msr839 نوشته:  میخوام بدونم آیا قبل قرعه کشی ثبت نام های صحیح رو از غلط جدا میکنن؟؟؟؟

فکر نکنم راهی برای چک کردن ما ( شرکت کنندگان ) وجود داشته باشه
توکل بر خدا خودت رو نگران نکن Smile ایشا الله اینجا قبولیتو اعلام میکنی و ما جشن میگیریم
2018 کی مرده کی زنده ؟
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، alireza_guitar ، tabim4 ، 2taha ، msr839 ، puryapurya ، faryas
(2015-04-02 ساعت 13:44)msr839 نوشته:  میخوام بدونم آیا قبل قرعه کشی ثبت نام های صحیح رو از غلط جدا میکنن؟؟؟؟
ثبت نام صحیح یا غلط نداریم . وقتی موقع ثبت نام اخرش صفحه باز می شه که ثبت نام شما با موفقیت انجام گرفت تمومه. اون چیزی که می مونه اینه که شما اطلاعات اشتباه وارد کرده باشین که وقتی اسمتون بعنوان برنده اعلام شد می تونید بعدا برای تصحیح اشتباهات اقدام کنید و این تاثیری در برنده شدن شما نداره
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: payamshad ، pouya007 ، alireza_guitar ، Abdorrezaa ، tabim4 ، 2taha ، HERMES7 ، msr839 ، puryapurya
-یادمان باشد که زمان ما محدود است، پس زمانمان را با زندگی کردن در زندگی دیگران هدر ندهیم...استیو جابز

-انسان آزاد آفریده شده است اما همیشه در زنجیری است که خود بافته است...ژان ژاک روسو

-تنهایی را ، همه حس می کنند ، کسی خوشبخت است که آن را درک می کند...روناس آرا

Smile
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: we are one ، payamshad ، alireza_guitar ، tabim4 ، rezijon ، azadeh.mohamad ، msr839 ، DELPHI5 ، Nima NB ، fatima96

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان