کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-02 ساعت 13:58)?!Seattle نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 13:44)msr839 نوشته:  میخوام بدونم آیا قبل قرعه کشی ثبت نام های صحیح رو از غلط جدا میکنن؟؟؟؟
اگر جدا میکنن آیا راهی داره که بفهمیم شرکت داده میشیم توو قرعه کشی یا نه؟؟؟
ثبت نام صحیح یا غلط نداریم . وقتی موقع ثبت نام اخرش صفحه باز می شه که ثبت نام شما با موفقیت انجام گرفت تمومه. اون چیزی که می مونه اینه که شما اطلاعات اشتباه وارد کرده باشین که وقتی اسمتون بعنوان برنده اعلام شد می تونید بعدا برای تصحیح اشتباهات اقدام کنید و این تاثیری در برنده شدن شما نداره

اشتباهات رو می شه درست کرد، نه در تمام موارد!
اشتباهات زیر در موقع ثبت نام = ریجکت کامل شما بی برو برگرد، حتی در سفارت:
1:وارد نکردن اسم همسر یا فرزندان
2:اشتباه وارد کردن اسم کشور و محل سکونت( که باعث میشه از سهمیه جای دیگه استفاده کنید )
شاید چیزهای دیگه هم باشه که من ندونم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: payamshad ، pouya007 ، tabim4 ، ?!Seattle ، rezijon ، azadeh.mohamad ، msr839 ، aminb ، puryapurya ، Nima NB ، fatima96 ، kuwait
سلام دوستان سیزده تمامی مهاجرسرایان بدر و دشمنان و بدخواهان شما همگی دربدر ایشالله . میدونم اکثرا کباب بال مرغ را زدین تو رگ . همان منوی غذایی تکراری 99 درصد ما ایرونی ها در طبیعت. امیدوارم روزی فرا برسد تا در یکی از رستورانهای محله منهتن نیویورک برندگان dv2016 دور هم جمع بشیم و این منوی غذایی را سفارش بدیم کباب جگر نهنگ مخلوط با گوشت کشاله ران بز کوهی کشور پرو و تخم یک نوع پرنده نادر ساکن جنگلهای کارائیب و جنین بزغاله همراه با دسر مخلوط میوه آووکادو با یک نوع جلبک اقیانوسی و شیره گیاه مخصوصی که فقط در جنگلهای کشور نیوزلند یافت می شود و دانه های زیتون اروگوئه ای که داخل ترکیبی از شیر بوفالو و تخم ماهی قزل آلا پرورده شده استWink
تشکر کنندگان: abas_kashan ، pouya007 ، 2taha ، nima2016 ، Msns ، alireza_guitar ، msr839 ، DELPHI5 ، aminb ، puryapurya ، fatima96 ، kuwait
(2015-04-02 ساعت 16:03)tabim4 نوشته:  سلام دوستان سیزده تمامی مهاجرسرایان بدر و دشمنان و بدخواهان شما همگی دربدر ایشالله . میدونم اکثرا کباب پر مرغ را زدین تو رگ . همان منوی غذایی تکراری 99 درصد ما ایرونی ها در طبیعت. امیدوارم روزی فرا برسد تا در یکی از رستورانهای محله منهتن نیویورک برندگان dv2016 دور هم جمع بشیم و این منوی غذایی را سفارش بدیم کباب جگر نهنگ مخلوط با گوشت کشاله ران بز کوهی کشور پرو و تخم یک نوع پرنده نادر ساکن جنگلهای کارائیب و جنین بزغاله همراه با دسر مخلوط میوه آووکادو با یک نوع جلبک اقیانوسی و شیره گیاه مخصوصی که فقط در جنگلهای کشور نیوزلند یافت می شود و دانه های زیتون اروگوئه ای که داخل ترکیبی از شیر بوفالو و تخم ماهی قزل آلا پرورده شده استWink

هااااا.....چی شد؟؟؟؟؟ (اسم غذاها باعث شد یه لحظه هنگ کنم)
ایشالا دوست عزیز. حتما...

SmileTongueBig Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: tabim4 ، 2taha ، rezijon ، alireza_guitar ، msr839 ، aminb ، puryapurya ، fatima96 ، kuwait
100 غذای آمریکایی که باید خورد!

البته فقط اسمش با عکسش هست.(البته نظرسنجی هست و با کلیک روی هر غذا باید بگین امتحانش کردین یا نه)
میتونین خودتون تو گوگل سرچ کنید.
[عکس: b8791be0-909e-4b4a-b81b-cfcba9ccbff9.jpg]

2016
2017
2019
تشکر کنندگان: tabim4 ، rezijon ، ostokhan ، msr839 ، aminb ، puryapurya ، Nima NB ، fatima96
پرواز تهران - فرانفکورت - هیوستن

یک پرواز کلاسیک و وطنی:تهران -فرانکفورت ، ایران ایر A300-B2

[عکس: PlanespottersNet_557291.jpg]

یک پرواز مدرن و نیمه وطنی:فرانکفورت - هیوستن ،یونایتد ایرلاین 787

[عکس: PlanespottersNet_555441.jpg]
سلام دوستان
خوبین
خسته نباشید
ایشلا که سیزده به در خوش گزشته باشه
ایشلا سال دیگه عمریکا سیزده رو به در میکنیم باهم
ایشلا هر چی نحسه از تون دور باشه
و با ارزوی قبولی برای همه بخصوص خودم
سلام دوستان، به امید قبولی همه دوستان که نیاز به رفتن دارن، کسی میدونه حداقل هزینه زندگی سه نفر در محله متوسط در ایالت تگزاس کرایه خونه و هزینه های جاری چقدر میشه در ماه، هزینه های غیر مترقبه رو نمیخاد حساب کنید
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: abas_kashan ، alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya ، لیلا... ، Nima NB
کرایه خونه؟
هزینه اینترنت، برق، اب، گاز؟
هزینه خوراک؟
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-04-02 ساعت 17:42)rezijon نوشته:  کرایه خونه؟
هزینه خوراک؟
این سایت قیمت خوبی برای کندو داره
http://apartmentguide.com/

شاید همسایتون شدم Smile
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، Nima NB
(2015-04-02 ساعت 17:45)abas_kashan نوشته:  
هزینه خوراک؟
این سایت قیمت خوبی برای کندو داره
http://apartmentguide.com/

شاید همسایتون شدم Smile

به امید خدا
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، puryapurya
هزینه خوراک؟

[/color]ایالت تگزاس خییییلی بزرگه! مرکزش ( پایتختش ) هیوستن و قیمت ها در مرکز و حومه فرق داره. ولی شما تنها با 1500 دلار درامد در ماه ( کفه کف درآمد)
میتونید هم ماشینتون رو داشته باشید، هم کرایه آپارتمان مبلتون رو بدید و...
اصلا نگران کار نباشید. حتی شما به اندازه ی یه صندوق دار معمولی هم در ماه درامد داشته باشید. زندگیتون رو میتونید بچرخونید.( البته نه در حد ایده عال)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya ، 2taha ، لیلا... ، Nima NB ، kuwait ، YOUNES
(2015-03-31 ساعت 21:46)King Eagle نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 21:37)Hadi_20 نوشته:  آره منم یادمه کینگ ایگل جان اون عکس ولی فکر کنم یه دونه پلیس بود حتی اینم یادمه یکی از بچه ها گیر داده بود به اینکه چرا زیر پات خیسه تو اون عکس خلاصه طرفو پشیمون کردن از عکس گذاشتنBig Grin

نه داداش یادمه که دوتا پلیس زوار در رفته لاغررررررررر بودن که تا شونه داداشمون بودن..........اون زیرپای خیسو خوب اومدیBig Grin
آره خوب یادتونه ، دو تا پلیس ها روی هم به اندازه نصف من بودن
خدا قسمت کنه دوباره بریم ، دعا کنین
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، aminb ، puryapurya ، King Eagle
[/color]ایالت تگزاس خییییلی بزرگه! مرکزش ( پایتختش ) هیوستن و قیمت ها در مرکز و حومه فرق داره. ولی شما تنها با 1500 دلار درامد در ماه ( کفه کف درآمد)
میتونید هم ماشینتون رو داشته باشید، هم کرایه آپارتمان مبلتون رو بدید و...
اصلا نگران کار نباشید. حتی شما به اندازه ی یه صندوق دار معمولی هم در ماه درامد داشته باشید. زندگیتون رو میتونید بچرخونید.( البته نه در حد ایده عال)

[/quote]

ممنون انشالا بتونیم بریم بیشتر ازتون راهنمایی میگیرم، ۱۵۰۰ دلار برای کف هر ماه واقعا عالیه ممنون که پاسخ دادینRolleyes
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، alireza_guitar ، puryapurya ، Nima NB
زبان اسپانيايي!
البته كه زبان اول مردم امريكا، انگليسي است و راحت ترين راه براي براي كار يابي و زندگي در امريكا تسلط بر اين زبان است!
ولي زبان دوم مردم امريكا اسپانيايي است. غالب بر ٤٠ مليون از ٣٠٠ مليون امريكايي زبان مادري شان اسپانيايي است! در مدارس امريكا هم اسپانيايي به عنوان زبان دوم تدريس ميشود! برخي مدارس كاملا دو زبانه هستند!
هدف من از طرح اين موضوع اين است كه اگر توي فشار زماني هستيد و زبان انگليسيتون خوب نيست،زبان اسپانيايي را ياد بگيريد! جزو ساده ترين زبان هاي دنيا است و لهجه خيلي غريبي هم براي ما ايراني ها ندارند!
بخصوص اگر در كارهاي فني، خدماتي, اجتماعي علاقمند به كار هستيد، شايد اسپانيايي بيشتر از انگليسي به دردتون بخوره!
لازم به ذكر است كه خيلي وقتها ايراني ها را (به علت موي مشكي) با مردم كشورهاي اسپانيايي زبان، اشتباه ميگيرند و براي خود من بارها پيش امده كه توي فروشگاه ها يا رستوران ها با من اسپانيايي حرف زدند!
البته براي عزيزاني كه به زبان انگليسي مسلط هستندهم دانستن زبان اسپانيايي يك برگ برنده محسوب ميشود!

بچه ها جواب لاتري ٢٠١٦ را امسال زود اعلام كردند!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوستان عزيز همراه، امروز روز اول اوريل است. يا به قول امريكايي ها
April fool day!
مثل روز سيزده بدر همه دروغ سيزده ميگويند و سعي ميكنند ديگران را توي شرايط سورپرايز قرار بدهند.
نمونه هاي شوخي مربوط به اين روز:
دروغ حاملگي خانمها به شوهر و يا دوست پسر
ريختن نمك توي شكر دان يا برعكس
گذاشتن خميردندان سفيد بين بيسكويت كرم دار
و روشهاي مردم ازاري ديگر!!
جواب لاتري ظهر روز ٥ ماه مي مصادف با ١٥ ارديبهشت اعلام ميشود و من حتما لينك مربوطه را هم در انروز براتون پست ميكنم. اميدوارم تعداد زيادي از همراهانمان برنده امسال باشند.
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، rezijon ، DELPHI5 ، aminb ، alireza_guitar ، nima2016 ، puryapurya ، King Eagle ، tabim4 ، لیلا... ، Nima NB ، kuwait ، MEHR52
تقريبا هيچ جاي دنيا پيتزايي به پر محتوايي پيتزا هاي ايران پيدا نميشه!
پيتزاي خيلي متداول
توي امريكا: پيتزا يعني يك نون نازك يا خيلي كلفت با كلي سس گوجه چند پر سبزيجات و مقدار بسيار كمي گوشت كه البته روغن ازش ميچكه
توي ايتاليا:
يك لايه نون خيلي نازك با چند پر سبزيجات و سس و پنير سبك
توي اروپاي شرقي:
نان با ضخامت متوسط، سس قرمز و يك عالمه پنير
خلاصه اينجا پيتزاي خانگي بهترين مزه را دارد
تشکر کنندگان: pouya007 ، battosai ، msr839 ، aminb ، alireza_guitar ، puryapurya ، King Eagle ، tabim4 ، لیلا... ، Nima NB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان