کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
اميدوارم از خدا خبرهاي خوب اين روزها با قبول شدن همه ما در لاتاري تكميل بشه (الهي آمين)
می گذرد ...
(2015-04-03 ساعت 00:30)alireza_guitar نوشته:  دوستان جوان و نوجوان! اونایی که با عقل هستن!
در کنار انتظار برای قبولی در لاتری،
حتما پیگیر کار خوب هم در کشور خودمون ایران باشید؛ شاید واقعا نتونستید سال ها از ایران خارج بشید!
در حال حاضر دستگاه های اجرایی کشور از طریق سازمان سنجش شروع به جذب نیرو از طریق برگزاری امتحان جامع کرده. موقعیت رو از دست ندید و حتما پیگیرش باشید.
زندگی در جریان هست. موفق باشید
مهلت ثبت نام تا 17 فروردین سایت سنجش

فک میکنم انقد متقاضیش زیاد هست که رسماً از کنکور سراسری هم رقابتش سخت تر باشه Sad
تشکر کنندگان: abas_kashan ، faryas ، puryapurya ، msr839 ، shanks ، alireza_guitar ، pouya007 ، King Eagle
(2015-04-03 ساعت 00:46)aminb نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 00:30)alireza_guitar نوشته:  دوستان جوان و نوجوان! اونایی که با عقل هستن!
حتما پیگیر کار خوب هم در کشور خودمون ایران باشید؛ شاید واقعا نتونستید سال ها از ایران خارج بشید!
در حال حاضر دستگاه های اجرایی کشور از طریق سازمان سنجش شروع به جذب نیرو از طریق برگزاری امتحان جامع کرده. موقعیت رو از دست ندید و حتما پیگیرش باشید.

فک میکنم انقد متقاضیش زیاد هست که رسماً از کنکور سراسری هم رقابتش سخت تر باشه Sad

یادمه روزی که رفتم برای کارم ( استخدام بانک سال 1387 ) امتحان دادم؛ انقدر جمعیت زیاد بود که نمی شد زمین رو دید!
شغل مورد نظر من فقط 100 نفر میخواست! و حدود 50هزاااااار شرکت کننده داشت!
من نه سهمیه داشتم نه هیییچ امتیاز دیگه! اما امید داشتم...امید به خدا...
نفر 100دم من قبول شدم!
هم اکنون هم مشغول بکارم.
فقط امید داشته باشید.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: abas_kashan ، faryas ، puryapurya ، msr839 ، fatima96 ، kuwait ، 2taha ، we are one ، pouya007 ، aminb ، لیلا... ، King Eagle ، azadeh.mohamad
(2015-04-02 ساعت 23:56)Ali.ghz نوشته:  به به ميبينم كه تاپيك باز شد بابا به روز نبوديما چقد تغيير چقد صحبت كرديد ???
از امروز میتونی به هرکسی دوست داری رتبه بدی :]
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839 ، alireza_guitar ، tabim4 ، pouya007 ، ostokhan ، rezijon
سراب اون از لاتاری امریکا هم بدتره

ممنون از پستی که گذاشتی
تشکر کنندگان: puryapurya ، msr839 ، takpar1371 ، alireza_guitar ، pouya007 ، پدی ، aminb ، لیلا...
(2015-04-02 ساعت 22:27)pouya007 نوشته:  خب توافق هم که انجام شد حالا ببینیم چی میشه!؟Big Grin
TongueTongueTongueTongue
تشکر کنندگان: faryas ، msr839 ، alireza_guitar ، pouya007 ، aminb
موافقم باهات ولی......
تشکر کنندگان: faryas ، msr839 ، asher ، alireza_guitar ، pouya007 ، rezijon
[عکس: Untitled.png]
تشکر کنندگان: DELPHI5 ، msr839 ، asher ، payamshad ، faryas ، alireza_guitar ، tabim4 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya ، King Eagle
ممنون آقا نیما
شما هم مثل بنده شب زنده داری ها Smile Tongue
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، payamshad ، alireza_guitar ، tabim4 ، pouya007 ، aminb ، ostokhan ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 01:38)DELPHI5 نوشته:  ممنون آقا نیما
شما هم مثل بنده شب زنده داری ها Smile Tongue

خخخخ
بله دیگه چکار کنیم
سیستم بدنیمون با امریکا هماهنگه دیگه
الان اونجا روزه و بیداریم ما صبح اونجا شبه و ما خوابیم
داریم خودمونو وفق میدیم
خخخ
به به . جمع دوستان جمعه
کاربران در حال بازدید این موضوع: asher، DELPHI5، fatima96
فاطیما خانم شما باید الان خواب باشی Big Grin
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: fatima96 ، payamshad ، alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، ostokhan ، puryapurya
خخخخخخخخخ نخیرم نخیرم نخیرم باید پست های این چند روز میخوندم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: payamshad ، alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya
قبوليم
سلام به همگی
امیدوارم حال همتون خوب باشه و 13 بدر بهتون خوش گذشته باشه
دست مدیرا جهت بازگشایی مجدد تاپیک درد نکنه
خدایی وقتی میومدم میدیدم قفله,چه ضد حالی بود
امیدوارم همگی قبول شیم(به امید خدا)بعد همین جا بقعیه کارارو دنبال کنیم.Wink
(2015-04-02 ساعت 14:41)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 13:58)?!Seattle نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 13:44)msr839 نوشته:  میخوام بدونم آیا قبل قرعه کشی ثبت نام های صحیح رو از غلط جدا میکنن؟؟؟؟
اگر جدا میکنن آیا راهی داره که بفهمیم شرکت داده میشیم توو قرعه کشی یا نه؟؟؟
ثبت نام صحیح یا غلط نداریم . وقتی موقع ثبت نام اخرش صفحه باز می شه که ثبت نام شما با موفقیت انجام گرفت تمومه. اون چیزی که می مونه اینه که شما اطلاعات اشتباه وارد کرده باشین که وقتی اسمتون بعنوان برنده اعلام شد می تونید بعدا برای تصحیح اشتباهات اقدام کنید و این تاثیری در برنده شدن شما نداره

اشتباهات رو می شه درست کرد، نه در تمام موارد!
اشتباهات زیر در موقع ثبت نام = ریجکت کامل شما بی برو برگرد، حتی در سفارت:
1:وارد نکردن اسم همسر یا فرزندان
2:اشتباه وارد کردن اسم کشور و محل سکونت( که باعث میشه از سهمیه جای دیگه استفاده کنید )
شاید چیزهای دیگه هم باشه که من ندونم
دوست عزیز مطلبی در مورد سهمیه مربوط به کشور ها رو دارین؟
اگه دارین ممنون میشم بذارین
تشکر کنندگان: takpar1371 ، alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، aminb ، puryapurya ، javadgorgani ، rezijon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان