کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-03 ساعت 11:00)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 02:15)DELPHI5 نوشته:  به به . جمع دوستان جمعه
کاربران در حال بازدید این موضوع: asher، DELPHI5، fatima96
فاطیما خانم شما باید الان خواب باشی Big Grin

یحتمل یادش رفته سیستمشو خاموش کنه و الان تو هفتا خواب نازه

نخیرم نخیرم نخیرم وقتی شما میخوابین میس فاطیما بیداره شما خواب خوش میبینید اون دنبال لاتاری خخخخ
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: ostokhan ، faryas ، pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، puryapurya ، aminb ، javadgorgani ، rezijon
سلام
امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه...
ی سوال مهم دارم خواهش می کنم واضح جواب بدید...
قضیه اینکه ویزا نمیرسه چیه ؟؟ سالهای قبل چرا اینطوری نبود؟بود؟
قضیه ویزا هم مثل همون مثالی که پارسال زدمه؟
صف نون !!
یعنی نونوا 10 تا نان داره 10 نفرم تو صف هستند فکر میکنید به همه میرسه اما ممکنه نفر اول 3 تا نون(ویزا) بخواد نفر دوم و سوم هم 3 تا نون نفر چهارم هم مثلا 1 دونه...بعد نون به نفر پنجم تا دهم نمیرسه...

اینجوریه؟!
تشکر کنندگان: ostokhan ، faryas ، pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، rezijon
(2015-04-03 ساعت 06:18)alireza_guitar نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 02:55)fatima96 نوشته:  یی
الفباي اسپانيايي - el alfabeto español

الفباي زبان اسپانيايي از سي حرف تشكيل شده:
.
.
امیدوارم خوب متوجه شده باشید

!Fatima¡
?Tu ablas spañol¿
En esta momenta, ami me gusta hablar spañol, pero prefiero persian.
Gracias para tus pos
و اینکه من فکر میکنم گذاشتن اییین حجم بالا از آموزش زبان اسپانیایی برای دوستان، یه جورایی از حوصلشون خارج باشه.
بهتره که لینکش کنی تا برای همه راحتر باشه
ممنون

من که متوجه نشدم شما چی نوشتین از بس غلط غلوط داشتین خخخخ اعتماد به نفس داشتی؟ بعدشم میخوام فشرده برم تو کارشون اجباری بهشون یاد بدم بعد صحنه سازی کنم که الآن لاتاری برنده شدن رفتن تو رقابت کار گیر کردن باید اسپانيايي هم یاد بگیرن خخخخ
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، alireza_guitar ، javadgorgani
(2015-04-03 ساعت 11:12)mona_usa نوشته:  سلام
امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه...
ی سوال مهم دارم خواهش می کنم واضح جواب بدید...
قضیه اینکه ویزا نمیرسه چیه ؟؟ سالهای قبل چرا اینطوری نبود؟بود؟
قضیه ویزا هم مثل همون مثالی که پارسال زدمه؟
صف نون !!
یعنی نونوا 10 تا نان داره 10 نفرم تو صف هستند فکر میکنید به همه میرسه اما ممکنه نفر اول 3 تا نون(ویزا) بخواد نفر دوم و سوم هم 3 تا نون نفر چهارم هم مثلا 1 دونه...بعد نون به نفر پنجم تا دهم نمیرسه...

اینجوریه؟!
نخیر قضیه اینه که تعداد سلکت شده ها دو برابر کسانی هست که ویزا رو میگیرن یعنی کی سی سی تعداد برنده ها رو 2 برابر تعداد ویزاهاش اعلام میکنه چون در طول پروسه یه سری از سلکت شده ها ریجکت میشن یا اف بی آی چک میخورن.

طبیعتا کسانی که اف بی آی چک نمیخورن و کیس نامبر پایینی دارن ویزا ها رو میگیرن و به بقیه ویزا نمیرسه
تعداد ویزاها هر سال 50000 هست و تعداد سلکت شده ها کمی بالا تر از 100000
تشکر کنندگان: faryas ، pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، mona_ir ، puryapurya ، aminb ، alireza_guitar ، azadeh.mohamad
درجه اخطار من !!! یعنی بالاتر ۱۰۰ هم میره !
تشکر کنندگان: msr839 ، ostokhan ، puryapurya ، aminb ، alireza_guitar ، 2taha ، YOUNES
بچه ها دارم میترکم دارم میترکم بعضی از آشنای ما خیلی احمق هستن ،الان دارم بهم میگم اینا همش حرفه آمریکا لاتاری حرفه ،شتر در خواب بیند پنبه دانه ....... ، اعصابمو بهم ریختن دیگه ،یعنی میخوام بزنم ........... ، چقدر انسان میتونه کوته فکر باشه آخه ، همین آدمای قدیمی هستن که اینکارو کردن با ایران ، اه اه اه

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، King Eagle ، puryapurya ، alireza_guitar
بزنه امسال دربیام یعنی پوز همشونو بزنم زمین وای چقدر خراب میشن اینا یعنی هر موقع ببینمشون میرم رو مغزشون ،میگم چی شد ها شما میگفتی حرف هست همش چرت و پرت هستش مسخرم میکردین ،،،،،،،،،،

تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، faryas ، puryapurya ، alireza_guitar
(2015-04-03 ساعت 11:28)almascanada نوشته:  بچه ها دارم میترکم دارم میترکم بعضی از آشنای ما خیلی ایوای هستن ،الان دارم بهم میگم اینا همش حرفه آمریکا لاتاری حرفه ،شتر در خواب بیند پنبه دانه ....... ، اعصابمو بهم ریختن دیگه ،یعنی میخوام بزنم ........... ، چقدر انسان میتونه کوته فکر باشه آخه ، همین آدمای قدیمی هستن که اینکارو کردن با ایران ، اه اه اه

دایی جوش نیار

یزار هرچی میخوان بگن. حال اینا قبول داشته باشن یا نه چه فرقی میکنه

تو فقط قبول شو و مابقی خودشون میفهمن چی درست و چی غلط به همین سادگی

اگه امسال قبول شی ترکوندی

(2015-04-03 ساعت 11:25)faryas نوشته:  درجه اخطار من !!! یعنی بالاتر ۱۰۰ هم میره !
از مال تو استثنائا به 1000 هم میرسه. Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، faryas ، puryapurya ، aminb ، alireza_guitar ، rezijon
به به دایی کینگ ایگل افتخار دادن در فروم آمدند

میگفتید براتون قربونی میکردیم. ایگل که میاد نورانی میشه اینجا

کاربران در حال بازدید این موضوع: amin_j، King Eagle، msr839، ostokhan، parsa_h1، puryapurya، رضا2015، 2 مهمان
تشکر کنندگان: King Eagle ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، rezijon
به قول یه بنده خدایی ناززززززززززززززززی
از فردا تاپیک خلوت میشه یه سری مثه خودم میرن دنبال کار دانشگاه Sad
2سال دیگه دانشگاهای آمریکا تحصیل کنیم بگو آمیــــــــــــــــــــــن Rolleyes
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، nima2016 ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، rezijon ، DELPHI5
(2015-04-03 ساعت 11:31)almascanada نوشته:  بزنه امسال دربیام یعنی پوز همشونو بزنم زمین وای چقدر خراب میشن اینا یعنی هر موقع ببینمشون میرم رو مغزشون ،میگم چی شد ها شما میگفتی حرف هست همش چرت و پرت هستش مسخرم میکردین ،،،،،،،،،،

حس انتقام ...والله هر موقع من حس انتقام داشتم کارم جور نمیشد...ولی شمارو نمیدونم
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar
(2015-04-03 ساعت 01:10)faryas نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 00:30)alireza_guitar نوشته:  دوستان جوان و نوجوان! اونایی که با عقل هستن!
در کنار انتظار برای قبولی در لاتری،
حتما پیگیر کار خوب هم در کشور خودمون ایران باشید؛ شاید واقعا نتونستید سال ها از ایران خارج بشید!
در حال حاضر دستگاه های اجرایی کشور از طریق سازمان سنجش شروع به جذب نیرو از طریق برگزاری امتحان جامع کرده. موقعیت رو از دست ندید و حتما پیگیرش باشید.
زندگی در جریان هست. موفق باشید
مهلت ثبت نام تا 17 فروردین سایت سنجش
سراب اون از لاتاری آمریکا هم بدتره

ممنون از پستی که گذاشتی
کلا ما همه تو سرابیم......Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: faryas ، ostokhan ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، javadgorgani ، rezijon
(2015-04-03 ساعت 11:36)ostokhan نوشته:  به به دایی کینگ ایگل افتخار دادن در فروم آمدند

میگفتید براتون قربونی میکردیم. ایگل که میاد نورانی میشه اینجا

کاربران در حال بازدید این موضوع: amin_j، King Eagle، msr839، ostokhan، parsa_h1، puryapurya، رضا2015، 2 مهمان

به زبان شیوای اراکی: مو خرابتوم برار اصن مو خود خورشیدوم Big Grin تو خو میدونی مو سروم شلوغه در ضمن حاجی نقش پارسال ما رو در انتشار پستهای آبشاری بر عهده گرفتیا Tongue
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، YOUNES
(2015-04-03 ساعت 11:37)King Eagle نوشته:  به قول یه بنده خدایی ناززززززززززززززززی
از فردا تاپیک خلوت میشه یه سری مثه خودم میرن دنبال کار دانشگاه Sad
2سال دیگه دانشگاهای آمریکا تحصیل کنیم بگو آمیــــــــــــــــــــــن Rolleyes

کجا خلوت میشه آخه شهریار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط تو میری و از شرت راحت میشیم دیگه!!!!! مابقی دوستان در خدمتشونیم
قبل از تعطیلات هم تاپیک بدک نبود بعد از این هم همینطور
فقط تو برو فقط برو از شرت راحت شیم
من شر الوسواس اکینک ایکل
تشکر کنندگان: King Eagle ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، rezijon ، DELPHI5
سلامی پس از نزدیک به یک سال
دلم برا همتون تنگ شده بود
تبریک برا سال نو
و یه جمله ی پر انرژی برا هممون

تموم میشن این روزای لعنتی

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، faryas ، mona_ir ، nima2016 ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، alireza_guitar ، 2taha ، rezijon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان