کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
مرسی پویا
خیالمو راحت کردیBig Grin

پست فاطیما حذف شد عایا؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، rezijon ، msr839
(2015-04-09 ساعت 21:29)pichak333 نوشته:  مرسی پویا
خیالمو راحت کردیBig Grin

پست فاطیما حذف شد عایا؟

آره خواهر مثل اینکه. باید تو این تاپیک فقط هر روز بگیم چند روز مونده تا لاتاری نمیدونم سی یا سی بود فحش بود آموزشی نبود بدرد گروه سنی خاصی نمیخورد احتمالا همین موارد بوده. انشاءالله سال دیگه فسقل مهاجرین راه میندازیم با پویا بزرگترا هم راه میدیم اونموقع پست های مهم اینجا رو کپی میکنیم دیگه نمیخواد بیاید اینجا. بیاین فسقل مهاجرین پست هاتون حذف نمیکنیم تو شمارش معکوس
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، rezijon ، msr839
(2015-04-09 ساعت 21:41)fatima96 نوشته:  
خیالمو راحت کردیBig Grin

پست فاطیما حذف شد عایا؟

آره خواهر مثل اینکه. باید تو این تاپیک فقط هر روز بگیم چند روز مونده تا لاتاری نمیدونم سی یا سی بود حرف زشت بود آموزشی نبود بدرد گروه سنی خاصی نمیخورد احتمالا همین موارد بوده. انشاءالله سال دیگه فسقل مهاجرین راه میندازیم با پویا بزرگترا هم راه میدیم اونموقع پست های مهم اینجا رو کپی میکنیم دیگه نمیخواد بیاید اینجا. بیاین فسقل مهاجرین پست هاتون حذف نمیکنیم تو شمارش معکوس

البته اینجا یه اشتباهی رخ داده و مدیر محترم فسقل مهاجرین ذکر نکردن که ما سال دیگه از آمریکا میایم تاپیک شمارش معکوس تا دوستانو راهنمایی کنیم!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: fatima96 ، pichak333 ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-09 ساعت 22:10)pouya007 نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 21:41)fatima96 نوشته:  
خیالمو راحت کردیBig Grin

پست فاطیما حذف شد عایا؟

آره خواهر مثل اینکه. باید تو این تاپیک فقط هر روز بگیم چند روز مونده تا لاتاری نمیدونم سی یا سی بود حرف زشت بود آموزشی نبود بدرد گروه سنی خاصی نمیخورد احتمالا همین موارد بوده. انشاءالله سال دیگه فسقل مهاجرین راه میندازیم با پویا بزرگترا هم راه میدیم اونموقع پست های مهم اینجا رو کپی میکنیم دیگه نمیخواد بیاید اینجا. بیاین فسقل مهاجرین پست هاتون حذف نمیکنیم تو شمارش معکوس

البته اینجا یه اشتباهی رخ داده و مدیر محترم فسقل مهاجرین ذکر نکردن که ما سال دیگه از آمریکا میایم تاپیک شمارش معکوس تا دوستانو راهنمایی کنیم!
نه معاون عزیزم این تیکه رو شما باید میگفتی که بعد من مثل این خارجی بگم یهههه دتس رایت
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: rezijon ، pichak333 ، msr839 ، pouya007
سلام دوستان اومدم اعلام حضور بزنم برم ، آی لاوی یو ، [emoji41] [emoji41] [emoji41]
تشکر کنندگان: mona_ir ، rezijon ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
روز زن به همه زنان این فروم اختصاصی مبارک
2017  ؟ Big Grin
(2015-04-09 ساعت 08:24)moxtar88 نوشته:  
(2015-04-09 ساعت 03:40)Anamis نوشته:  سلام دوستاي عزيز ، خيلي وقته كه اين تاپيك رو ميخونم اما سعادت فعاليت نداشتم
اينشاالله هركي به خير و صلاحشِ امسال قبول شه ( يني نميشه همه يه بچه هاي مهاجرسرا قبول شن Sad )
فاطيما منم ١٨ سالمه :دي
ديگه نميدونم چي بگم ، صبح ساعت ٨ كلاس دارم ولي تا الان بيدار بودم و كامنتهاي شما رو ميخوندم ديگه بايد برم ، ببخشيد كه پر حرفي كردم ?
به اميد قبوليتون ✌
خداحافظ?

آنامیس و فاطیما خانوم شماها 18 سالتونه به فکر مهاجرتین؟؟؟!!!! ایول دارین بخدا، ما که 18 سالمون بود هنوز داشتیم تو کوچه فوتبال بازی میکردیم بخدا Big Grin
نمیدونم اگه قبول بشین خانواده هاتون میزارن که برین یا نه؟ اصلا تجربه یه همچین سفر دور و درازی رو دارین؟؟!!!
امیدوارم به آرزوهاتون برسین لیدی های عزیز

من تجربه ندارم ، ولي ميدونم كه اگه قبول شم از پسش بر ميام
اگر هم كه قبول شم ميرم پاس سفيد ميگيرم و بر ميگردم درسمو تموم ميكنم و مدرك زبانمو ميگيرم
اگه قبول شم مطمئنا خانوادمو راضي ميكنم و قبل از امريكا كاراي سفارت خودش يه تجربست
قبول نشدم هم هر سال لاتاري ثبت نام ميكنم Big Grin و از طرفه ديگه اماده ميشم كه براي فوق ليسانس يا (به احتمال بيشتر) دكترا واسه امريكا اقدام كنم
تشکر کنندگان: redbull ، amin_j ، fatima96 ، moxtar88 ، msr839 ، payamshad ، pouya007 ، puryapurya ، hameddjj ، rezijon
[/quote]

من تجربه ندارم ، ولي ميدونم كه اگه قبول شم از پسش بر ميام
اگر هم كه قبول شم ميرم پاس سفيد ميگيرم و بر ميگردم درسمو تموم ميكنم و مدرك زبانمو ميگيرم
اگه قبول شم مطمئنا خانوادمو راضي ميكنم و قبل از امريكا كاراي سفارت خودش يه تجربست
قبول نشدم هم هر سال لاتاري ثبت نام ميكنم Big Grin و از طرفه ديگه اماده ميشم كه براي فوق ليسانس يا (به احتمال بيشتر) دكترا واسه امريكا اقدام كنم
[/quote]

Sweet Dreams Big Grin
تشکر کنندگان: fatima96 ، milade ، msr839 ، pouya007
دوستان ايميلي كه موقع ثبت نام وارد كردم توش كلمات information و security بكار رفته. ايا ممكنه بخاطر اين شك كنند بهم؟ اصلا تا به حال به ايميل كسي اينجوري شك كردن؟
از اون سوال هاي زير خاكي بودBig Grin

2012-2017
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، rezijon
اولا من كه الان دوساله امريكا هستم و نيازى به اين مسايل ندارم و دوست داشتم فقط كمك كنم به كسى هم بى احترامى نكردم

تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: fatima96 ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، rezijon ، kuwait ، DELPHI5
[عکس: 13a57a8f4a4c.jpg]

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
سلام دوستان داريم به روز اعلام نتايج نزديك ميشيم امسال رو در كنار شما مهاجر سراييا خيلى راحت وبدون استرس سپرى كردم اميدوارم تا روز اعلام نتايج با پست هاى مفيد به همديگه آرامش بدين
تشکر کنندگان: pichak333 ، tenardie2bai ، nima2016 ، msr839 ، pouya007 ، mona_ir ، ziba62ka ، rezijon ، taherifar ، 2taha
سلام دوستان صبح زیباتون بخیر
امروزم با سلام به شما عزیزان شروع کردم و مطمئنم روز خوبی خواهم داشت
راستی صبح دعوتیم برا کله پاچه
جای همه خالی
کله پاچه ببی (کلاه قرمزی که واقعا جز برنامه های ناب تلویزیون خودمونه مخصوصا تا آهنگ تایتانیک رو میخونه)
دوستتون دارم
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، pichak333 ، mona_ir ، nima2016 ، rezijon ، fatima96
گوود مورنینگ
واتز آپ گایز ؟ :-D
یکی اون روز شمار رو بذاره کیف کنیم

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: msr839 ، Fifi2015 ، payamshad ، pouya007 ، mona_ir ، .samira ، rezijon ، fatima96
Good Morning !
8tips to be happy:
1-Never be late
2-Dont cheat
3-Live simple
4-Except little
5-Work more
6-Alwayss smile
7-Have faith in God
Never lose hope !
می گذرد ...
تشکر کنندگان: amino ، Ali_Hunter ، payamshad ، pouya007 ، we are one ، puryapurya ، nima2016 ، .samira ، rezijon ، vashahri

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان