موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممکنه لطف کنید لینک این صفحه ای که روز شمار لاتاری رو ازش میگیرید برام بفرستید .ممنون
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون 2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت
?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود
هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-10 ساعت 14:26)Anamis نوشته: (2015-04-10 ساعت 13:38)aliaz91 نوشته: (2015-04-10 ساعت 13:33)aliaz91 نوشته: من يك چيزي بگم
بنده حدود ٤ سال در اين فروم انتظار شركت مي كنم ،
اينو مخصوصا واسه اين جوون تر ها
الان دانشجو ام و حتي اگه لاتاري قبول شم برميگردم و ليسانسم رو همينجا ميگيرم چون دارم يه رشته خوب تويه دانشگاه خوب ميخونم
حرف شما مثل این میمونه که در حال حاضر سوار ماکسیما باشید( که مثلا تازه خریدید )؛ بعد کلید لامبورگینی ( آونتادور ) رو بهتون هدیه بدن، ... حالا شما می گید ماکسیمام بهتره بیام چند سال برونم بعد میرم ....
دقیقا شما حرف خواهر منو میزنید!!! اما حالا که خواهرم رفته اونور دیگه به اینجا و سیستم آموزشیه اینجا می خنده!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
داشتم تاپيك سالهاي قبلو ميخوندم...
چرا ميگن كيس نامبرتون را به كسي نگيد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يعنى از الان هم اميد دارم هم استرس شديد ... خدايا تو رو به بزرگيت قسم ميدم امسال كمكم كن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 14:43)aliaz91 نوشته: (2015-04-10 ساعت 14:26)Anamis نوشته: (2015-04-10 ساعت 13:38)aliaz91 نوشته: (2015-04-10 ساعت 13:33)aliaz91 نوشته: من يك چيزي بگم
بنده حدود ٤ سال در اين فروم انتظار شركت مي كنم ، سال اول يكي در ميون پست هاي من بود
شك نداشتم كه برنده ميشم ، الان ٤ ساله رفته هيچ اتفاقي نيافتاده ، تو ٣ سال قبلي از كل بچه هاي فعال نهايت سالي يه نفر برنده مي شد ، يعني واقعا به مرحله اي رسيدم كه مي تونم سر زندگيم شرط ببندم امسال هم خبري نميشه
اصلا دل نبندين چون قول ميدم ٩٩.٩ درصدمون برنده نميشيم ، الان از دستم دلخور شين فوش بدين ولي وقتي جوابا اومد مي بينين
واقعا سيستم لاتاري مسخره ترين و غير اصولي ترين سيستم واسه مهاجرت ، ولي به عنوان اسون ترين راه يه آپشن هست ، اميدوارم هيشكي اون ضربه اي كه من دفعه ي اول خورم نخوره ، واقعا مي گم كه اصلا خودتون رو واسه قبولي اماده نكنين
اميد و راز و اينا همش چرت ، مطمئن هم باشين خدا بيكار نيست بشينه واسه اين قصيه معجزه كنه ، من نمي گم خدا كمك نمي كنه ، مي گم كه اگه برنده نشدين نگين خدا كمكم نكرد و از اين صحبتا ، ادم خودش خير و سرنوشتشو رقم ميزنه ، نه خدا نه كائنات نه هيچ نيروي ديگه ايي
اميدوارم ناراحت نشين از دستم ، ولي اينو به عنوان آدمي كه ٥ ساله پشت لاتاري و ٣ سال تو اين فروم مونده و هر بار شمست خورده مي گم
اينو مخصوصا واسه اين جوون تر ها و اين كنكوري ها ميگم ، زندگيتونو خراب نكنين ، سال اول قديمي ترها همينو به من مي گفتن ، من مي خنديدم مي گفتم اينا كين ديگه همش فاز منفي ميدن ، من همه كارم اكيه ولي كل زندگيم همين لاتاري بود برنده هم كه نشدم داغون شدم
من كاملا واقع بينانه به قضيه لاتاري نگا ميكنم
خوشبختانه چون ١سال جلوتر خونده بودم كنكورم پشت سر گذاشتم و الان دانشجو ام و حتي اگه لاتاري قبول شم برميگردم و ليسانسم رو همينجا ميگيرم چون دارم يه رشته خوب تويه دانشگاه خوب ميخونم
و كلا برام اينجوريه كه من دارم زندگيمو ميكنم حالا اين وسط امكانش هست لاتاري برنده شم ، خب قطعا فكر ميكنم اگه اين اتفاق بيفته بعدش چيكار ميكنم و فعلا مهمترين چيز براي من درسمه
همه ي ما ب هرحال يه اميدي داريم اگه اينجور نبود ثبت نام نميكرديم
شما كاملا دارين منطقي فكر مي كنين ، و اينو بدونين واسه يه دانشجو هميشه تو امريكا جا هست
روي سخنم بيشتر يا كسايي هست كه فك ميكنن موندن تو ايران واسشون زندانه و فقط اميدشون لاتاريه
حرف شما کاملا منطقی ولی واسه من واقعا زندانه یه زندان خیلی بزرگ و ترجیح میدم لاتاري برنده بشم برم تا این که رتبه اول کنکور بشم و بمونم اما چون میدونم احتمالش کمه مجبورم بخونم که برم دانشگاه و راه های دیگه رو امتحان کنم امیدم هم به لاتاري نیست امیدم به خداست بعد به خودم. درست که شانسی ولی کاری غیر از دعا کردن از دستمون بر نمياد بازم ميگم به امید قبولی لاتاري بعد دانشگاه
A man with dreams needs a woman with vision
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا برای دوستانی که به این لاتاری دل بستن نگران هستم
دوستان بهتره به این لاتاری به صورت تفریح نگاه کنند ، اگه قبول شدند که خوشحال شن اگر نشدند ضربه روحی و روانی نخورند
دوستان با تجربه تر می دونند من چی میگم
خودش اگه بخواد حتما میشه