موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من امسال قبولم.......خودم می دونم.
دارم شرایط را برای ورودم به امریکا اماده می کنم.
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-11 ساعت 08:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-11 ساعت 08:22 توسط msr839.)
Dear Friend’s!
Your Remaining
Sleeping Time
Has been Expired
SO
Plz
Leave Ur Bed
Open Ur Eyes
And c Ur Mobile
I wish U
G00D M0RNING
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بعد از قرنی من یه پست گذاشتم ولی نمی دونم چرا پاکش کردن!!!!!
I've learned that you can keep going long after you think you can't
رتبه:
147
63 تشکر در 29 ارسال
هر آنچه كه ذهن انسان قادر باشد آن را درك كند، ميتواند واقعيت پيدا كند.
هر روز دقايقي با چشماني بسته و در حالت آرامش خواسته خود را مجسم كنيد و با تمام وجود آن را احساس كرده و از آن لذت ببريد. به افكار الهام شده خود اعتماد كرده و به آن عمل كنيد.
جك كانفيلد
(نويسنده)
مثلاً وقتي به بدهكاري خود ميانديشيد احساس منفي و بدي پيدا ميكنيد، در نتيجه فركانسي كه به كاينات ميفرستيد، منفي است و شما اين موضوع را قوت ميبخشيد و در نتيجه بدهكاري شما بيشتر ميشود (يعني بدهكاري را جذب ميكنيد).
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
افشینه مگه شما برنده نشدین؟
که باز اینحایین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-11 ساعت 12:42)taherifar نوشته: (2015-04-10 ساعت 15:46)lottory2015 نوشته: واقعا برای دوستانی که به این لاتاری دل بستن نگران هستم
دوستان بهتره به این لاتاری به صورت تفریح نگاه کنند ، اگه قبول شدند که خوشحال شن اگر نشدند ضربه روحی و روانی نخورند
(2015-04-10 ساعت 13:33)aliaz91 نوشته: من حدود ٤ سال در اين فروم انتظار شركت مي كنم ، سال اول يكي در ميون پست هاي من بود / شك نداشتم كه برنده ميشم ، الان ٤ ساله رفته هيچ اتفاقي نيافتاده ، تو ٣ سال قبلي از كل بچه هاي فعال نهايت سالي يه نفر برنده مي شد ، يعني واقعا به مرحله اي رسيدم كه مي تونم سر زندگيم شرط ببندم امسال هم خبري نميشه
اصلا دل نبندين چون قول ميدم ٩٩.٩ درصدمون برنده نميشيم ، الان از دستم دلخور شين فوش بدين ولي وقتي جوابا اومد مي بينين
واقعا سيستم لاتاري مسخره ترين و غير اصولي ترين سيستم واسه مهاجرت ، ولي به عنوان اسون ترين راه يه آپشن هست ، اميدوارم هيشكي اون ضربه اي كه من دفعه ي اول خورم نخوره ، واقعا مي گم كه اصلا خودتون رو واسه قبولي اماده نكنين
اميد و راز و اينا همش چرت ، مطمئن هم باشين خدا بيكار نيست بشينه واسه اين قصيه معجزه كنه ، من نمي گم خدا كمك نمي كنه ، مي گم كه اگه برنده نشدين نگين خدا كمكم نكرد و از اين صحبتا ، آدم خودش خير و سرنوشتشو رقم ميزنه ، نه خدا نه كائنات نه هيچ نيروي ديگه اي
اميدوارم ناراحت نشين از دستم ، ولي اينو به عنوان آدمي كه ٥ ساله پشت لاتاري و ٣ سال تو اين فروم مونده و هر بار شكست خورده ميگم
من پارسال برنده شدم ولی میدونید پارسال چه اتفاقی برای همه افتاد به نظر من هر ایرانی 2 بار باید برنده بشه 1 بار اول کار 1 بار هم بتونه ویزا بگیره ولی به قول دوستان خیلی از بچه ها این مسئله را جدی گرفتن و این میتونه به خودشون ضربه بزنه اینو همیشه بدونید که lottery همه چیزش شانسیه موفق باشید
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم. یه سوال دارم. کسانی که دیپلم کاردانش دارن مسلما 11 ساله هست چون کاردانش پیش دانشگاهی نداره. اونا باید چیکار کنن؟
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب . من از برنده های 2015 هستم . هر از چندگاهی به این تاپیک سر میزنم.
من خودم از سال 87 برای امریکا رفتن اقدام کردم از همه طریق مثل لاتاری . پدرومادر . خواهر . ولی هیچکدوم نشد تا اردیبهشت پارسال که یه روز صبح برادر خوبم
alireza_guitar اومد و بهم خبر داد و اصلا باورم نمیشد تا همین چند وقت پیش که ویزا خورد تو پاسم!
خواستم بگم که برای هر کسی یه قسمت و تقدیری در نظر گرفته شده . من سال های اول خیلی ناراحت میشدم ولی بعدش متوجه میشدم که چه خوب شد مثلا اون سال نرفتم امریکا. مطمئن بودم و هستم که خواست خداوند بوده و خداوند خواست که من امسال ویزای امریکا رو بگیرم و خیلی خوشحالم که الان موقع اش شده و خدارو هزاران مرتبه شاکرم.
دوستان من، شما تمام سعی و تلاش خودتون رو کردید و در لاتاری ثبت نام کردید ، حالا ادامه راه رو بسپارید دست خدا و توکل کنید به خدا. مطمئن باشید ضرر نمیکنید . . امید به خدا داشته باشید و هرچیزی که قسمتتون شد چه خوب چه خدایی نکرده بد اصلا ناراحت نشید و در هر حال خداروشکر کنید.
در همه کارهایت واقعا به خدا توکل کن ... وظیفه خودت را با اعتماد به خدا انجام بده، آن وقت ببین چطور دست خدا به همراهت می آید ... «فَإِنَّ اللّهَ عَزیزٌ حَکیمٌ» ... خدا غالب و قاهر است، اگر بخواهد، هیچ قدرتی در مقابل او نیست و حکیم است و کارهایش حکیمانه و بر اساس مصلحت است، بی جهت کسی را تأیید نمی کند.
به امید موفقیت همه دوستان و هم چنین برادر خوبم alireza_guitar
ببخشید اگه پرگویی کردم..
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت