کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-11 ساعت 09:17)rezijon نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 23:13)alireza_guitar نوشته:   آقا ورزش مورد علاقه من پینگ پنگه...
شما چطور؟

پیاده روی در سکوت

اوه اوه........پینگ پنگ شرطیTongueTongueTongueTongue
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، alireza_guitar
(2015-04-11 ساعت 17:17)pouya007 نوشته:  Big GrinCool
It is 24 days, 3 hours, 13 minutes, 27 seconds
(until Tuesday, 5 May 2015, 12:00:00 (Washington DC time

چیزی نمونده که ...

خیلی زیاده...
من 24 ساعت هم نمیتونم صبر کنم چه برسه به 24 ررروووووووزززز

با خودم میگم حالا فکر کن برنده نشدی،
این جوری اگه برنده نشده باشم یه خرده از میزان شوکم کم میشه
اگرم برنده شده باشم که ذوق مرگ میشم Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، nima2016 ، javadgorgani ، kuwait ، puryapurya ، rezijon
(2015-04-11 ساعت 17:41)pichak333 نوشته:  

چیزی نمونده که ...

خیلی زیاده...

از الان به نشد فکر نکن دوست من.بعد اگه نشدی خودتو اروم کن...........Cool
تشکر کنندگان: pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، rezijon
اندکی صبر ، سحر نزدیک است
خودش اگه بخواد حتما میشه
(2015-04-11 ساعت 17:59)saidoo نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 17:41)pichak333 نوشته:  

چیزی نمونده که ...

خیلی زیاده...

از الان به نشد فکر نکن دوست من.بعد اگه نشدی خودتو اروم کن...........Cool

نمیشه
آخه من خودم یه پا شکسپییرم Big Grin
خیلی خیالاتیم
یه موقعهایی باید ترمز خیالبافی را بکشم.
از تنها موردی که خوشحالم و خیالم راحته اینه که کسی نمیدونه، این جوری اگر هر طوری هم که بشه طعنه های دوست و فامیل را نمیشنوم. و فقط یه چند روزی غصه میخورم.
تشکر کنندگان: saidoo ، msr839 ، nima2016 ، pouya007 ، javadgorgani ، rezijon ، مررداد
[عکس: jbupw84gk91wpo8rw09n.png]
SadSadSadSadSadSadSadبدون شرح
تشکر کنندگان: pichak333 ، msr839 ، mona_ir ، battosai ، rezijon ، farrokh33 ، javadgorgani ، milade ، alireza_guitar ، vashahri
(2015-04-11 ساعت 15:31)Richard نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 14:26)nima2016 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 14:09)matinng نوشته:  سلام دوستان عزیزم. یه سوال دارم. کسانی که دیپلم کاردانش دارن مسلما 11 ساله هست چون کاردانش پیش دانشگاهی نداره. اونا باید چیکار کنن؟

سلام
در مورد کسانی که دیپلم 11 ساله دارند
توجه کنند اصلا نگران نباشید
در امضای یکی از دوستان فکر کنم king eagle لینک راه حل گزاشته شده
طبق اونن عمل کنید مشکلی پیش نمیاد

با اجازه از کینگ ایگل
اینم لینکش
اين راه حل كه اقاي كينگ ايگل گفتند براي كساني هست كه فوق ديپلم دارند ، كساني كه فقط ديپلم يازده ساله دارند راهي هست كه اين مشكل رو حل كنند؟ يه جا خوندم كه سه ماه اينا امتحان ميديم بعد پيش دانشگاهي ميگيريم ميشه ديپلم 12 ساله اين حرف صحت داره؟
سلام
درسته
خب شما میتونید از طریق اموزش از راه دور پویش اقدام کنید برای اخذ پیش دانشگاهی

همچنین دوستان عزیز با این روش هم میشه گرفت.شما وقتی برنده شدین می تونین برید و بگید نامه معادل دیپلم فنی و نظری رو میخوایید با کمی اصرار میدن بهتون
تشکر کنندگان: Richard ، pichak333 ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya ، rezijon
(2015-04-11 ساعت 18:24)nima2016 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 14:09)matinng نوشته:  سلام دوستان عزیزم. یه سوال دارم. کسانی که دیپلم کاردانش دارن مسلما 11 ساله هست چون کاردانش پیش دانشگاهی نداره. اونا باید چیکار کنن؟

سلام

با اجازه از کینگ ایگل
اینم لینکش
اين راه حل كه اقاي كينگ ايگل گفتند براي كساني هست كه فوق ديپلم دارند ، كساني كه فقط ديپلم يازده ساله دارند راهي هست كه اين مشكل رو حل كنند؟ يه جا خوندم كه سه ماه اينا امتحان ميديم بعد پيش دانشگاهي ميگيريم ميشه ديپلم 12 ساله اين حرف صحت داره؟
سلام
درسته

همچنین دوستان عزیز با این روش هم میشه گرفت.شما وقتی برنده شدین می تونین برید و بگید نامه معادل دیپلم فنی و نظری رو میخوایید با کمی اصرار میدن بهتون
ممنون از پاسخ شما
در مورد اموزش از راه دور یجایی خونده بودم که مورد قبول امریکا نیست . هر چی فکر کردم یادم نیومد کجا. این روش رو مطمعن هستید؟

بنظر میاد هر دوی این راه ها 100% نیست Sad
از دوستان مهاجرسرا کسی با چنین روشی اقدام کرده؟
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، javadgorgani
(2015-04-11 ساعت 14:34)hilda60 نوشته:  سلام دوستان خوب . من از برنده های 2015 هستم . هر از چندگاهی به این تاپیک سر میزنم.
من خودم از سال 87 برای آمریکا رفتن اقدام کردم از همه طریق مثل لاتاری . پدرومادر . خواهر . ولی هیچکدوم نشد تا اردیبهشت پارسال که یه روز صبح برادر خوبم
alireza_guitar اومد و بهم خبر داد و اصلا باورم نمیشد تا همین چند وقت پیش که ویزا خورد تو پاسم!
خواستم بگم که برای هر کسی یه قسمت و تقدیری در نظر گرفته شده . من سال های اول خیلی ناراحت میشدم ولی بعدش متوجه میشدم که چه خوب شد مثلا اون سال نرفتم آمریکا. مطمئن بودم و هستم که خواست خداوند بوده و خداوند خواست که من امسال ویزای آمریکا رو بگیرم و خیلی خوشحالم که الان موقع اش شده و خدارو هزاران مرتبه شاکرم.
دوستان من، شما تمام سعی و تلاش خودتون رو کردید و در لاتاری ثبت نام کردید ، حالا ادامه راه رو بسپارید دست خدا و توکل کنید به خدا. مطمئن باشید ضرر نمیکنید . . امید به خدا داشته باشید و هرچیزی که قسمتتون شد چه خوب چه خدایی نکرده بد اصلا ناراحت نشید و در هر حال خداروشکر کنید.

در همه کارهایت واقعا به خدا توکل کن ... وظیفه خودت را با اعتماد به خدا انجام بده، آن وقت ‏ببین چطور دست خدا به همراهت می ‏آید ... «فَإِنَّ اللّهَ عَزیزٌ حَکیمٌ» ... خدا غالب و قاهر است، اگر بخواهد، هیچ قدرتی در مقابل او نیست و حکیم است و کارهایش‏ حکیمانه و بر اساس مصلحت است، بی جهت کسی را تأیید نمی ‏کند.
به امید موفقیت همه دوستان و هم چنین برادر خوبم alireza_guitar
ببخشید اگه پرگویی کردم..
از صمیم قلب بهتون تبریک میگم....
امیدوارم همسرتون هم به زودی به شما بپیونده با یه ویزای خوشگل...
برای ما ها هم دعا کنید امسال بشه...Smile
تشکر کنندگان: pichak333 ، usamohajer ، msr839 ، puryapurya ، rezijon ، alireza_guitar ، ziba62ka
(2015-04-11 ساعت 18:34)Richard نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 18:24)nima2016 نوشته:  

سلام

با اجازه از کینگ ایگل
اینم لینکش
سلام
درسته

ممنون از پاسخ شما
در مورد اموزش از راه دور یجایی خونده بودم که مورد قبول آمریکا نیست . هر چی فکر کردم یادم نیومد کجا. این روش رو مطمعن هستید؟

بنظر میاد هر دوی این راه ها 100% نیست Sad
از دوستان مهاجرسرا کسی با چنین روشی اقدام کرده؟
دوست عزیز شما کافیه مدرکشو داشته باشین که ارایه بدین
کسی نمیپرسه از کجا باشه مهم اینه معتبر باشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، pichak333 ، puryapurya
(2015-04-11 ساعت 15:18)lottory2015 نوشته:  دوستان محترم سلام مجدد
آیا می دانستید برای زندگی در آمریکا دوستانی که یک نفر هستند برای سال اول باید حدود 30000 دلار با خودشون در صورت قبول شدن در لاتاری پول داشته باشند ؟؟
فقط قبولی در لاتاری نیست و باید با خودشون پول هم برای زندگی ببرند ؟؟
بعضی دوستان وقتی قبول میشوند تازه می فهمند باید پول هم داشته باشند...اون موقع است که به دلیل نداشتن پول کافی انصراف می دهند ..

با کمتر از اینها هم میشه یک خونه جمع و جور ساده پیدا کرد مثل ماهی 800 دلار
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، pichak333 ، puryapurya ، rezijon
دوستان سلام

یه سوال مهم یعنی خیلی مهم .. من مدرک مهندسیم رو سال ۲۰۱۰ از کشور امارات گرفتم ( اصل مدرک پیش خودمه با همه تاییدیه های لازم ).. دیپلم و پیش دانشگاهیم رو هم ایران گذروندم .. الان بعد از ۱۴-۱۵ سال اومدم ایران تا مدارکم رو برای مهاجرت ثانویه جمع و جور کنم ( حالا چه لاتاری چه راه دیگه .. امسال سال مهاجرت دومه ) حالا هر چی میگردم اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو پیدا نمی کنم ... یادمه اون قدیما که رفته بودم آموزش و پرورش بهم گفتن المثنی نمیدیم ازشون .. دوستان مطلع و مدیران عزیز لطفا راهنمایی کنید آیا برای مصاحبه مدرک لیسانس کفایت میکنه یا دیپلم و پیش هم می خواد ؟؟ راهنماییتون چیه ؟ چه کنم که به مشکل نخورم ؟
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: pouya007 ، mona_ir ، pichak333 ، puryapurya ، rezijon ، msr839
(2015-04-10 ساعت 16:18)hamid32 نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 15:46)kuwait نوشته:  سلام به همه دوستان گل
دوستان,یه سوال فنی تخصصی دارم
سهمیه ای که برای هر کشور قائلن بر اساس تولد در اون کشوره یا اقامت؟
ممنونCool

خیر، فقط بر اساس محل تولد هستنش. تنها در صورتی می توانید از سهمیه دیگر کشورها استفاده کنید که همسری شما متولد آن کشور باشد و بتوانید خود را تبعه آن کشور معرفی کنید.

برای اطلاعات بیشتر لطفا دستورالعمل رسمی وزارت خارجه را از لینک زیر دریافت کرده و آنرا ( مخصوصا صفحه 8 قسمت سوالات متداول ) را بدقت بخوانید.

http://travel.state.gov/content/dam/visa..._Farsi.pdf

همچنین مطالعه صفحه دو بخش "شرط شماره دو" نیز برای کسانی که اصرار به دیپلم 11 ساله دارند نیز مناسب است.
ممنون
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، puryapurya ، msr839 ، hamid32
دوستان ببخشید بی زحمت این تاریخو به میلادی تبدیل کنید (لطفا) تا من خیالم راحت بشه که درست وارد کردم! Big Grin

15 بهمن 1375

این درسته عایا...؟
February 03, 1997

چون یه برنامه تو گوشیم میگه 2 فوریه و یه سایت دیگه میگه 3 فوریه کدوم درسته؟؟؟

(ببینین من چقدر خاصم این سالی که به دنیا اومدم کبیسه هستش Big Grin دیگه لاتاری هم مال خودمه...خخخ...)
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، puryapurya ، msr839 ، fatima96
۳ فبریه ۱۹۹۷
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان