کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-11 ساعت 19:46)tenardie2bai نوشته:  دوستان سلام

یه سوال مهم یعنی خیلی مهم .. من مدرک مهندسیم رو سال ۲۰۱۰ از کشور امارات گرفتم ( اصل مدرک پیش خودمه با همه تاییدیه های لازم ).. دیپلم و پیش دانشگاهیم رو هم ایران گذروندم .. الان بعد از ۱۴-۱۵ سال اومدم ایران تا مدارکم رو برای مهاجرت ثانویه جمع و جور کنم ( حالا چه لاتاری چه راه دیگه .. امسال سال مهاجرت دومه ) حالا هر چی میگردم اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو پیدا نمی کنم ... یادمه اون قدیما که رفته بودم آموزش و پرورش بهم گفتن المثنی نمیدیم ازشون .. دوستان مطلع و مدیران عزیز لطفا راهنمایی کنید آیا برای مصاحبه مدرک لیسانس کفایت میکنه یا دیپلم و پیش هم می خواد ؟؟ راهنماییتون چیه ؟ چه کنم که به مشکل نخورم ؟

سلام
بله صادر میشه
اما در مورد خواستن مدرک دیپلم
ببینید بسته به افیسر هست
مثلا بعضیا میخان بعضیا میگن چون لیسانس دارین دیگه دیپلم نمیخاد
پس همراه داشتنش بهتره
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، pichak333 ، puryapurya ، pouya007 ، msr839
(2015-04-11 ساعت 20:10)pouya007 نوشته:  دوستان ببخشید بی زحمت این تاریخو به میلادی تبدیل کنید (لطفا) تا من خیالم راحت بشه که درست وارد کردم! Big Grin

15 بهمن 1375

این درسته عایا...؟
February 03, 1997

چون یه برنامه تو گوشیم میگه 2 فوریه و یه سایت دیگه میگه 3 فوریه

February /03/1997 درسته ... اگه iPhone داريد اپليكيشن iPersia Cal رو دانلود كنيد هم تقويم فارسى داره هم اينكه تبديل تاريخش حرف نداره
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: pichak333 ، puryapurya ، pouya007 ، saidoo ، msr839
(2015-04-11 ساعت 14:34)hilda60 نوشته:  سلام دوستان خوب . من از برنده های 2015 هستم . هر از چندگاهی به این تاپیک سر میزنم.
من خودم از سال 87 برای آمریکا رفتن اقدام کردم از همه طریق مثل لاتاری . پدرومادر . خواهر . ولی هیچکدوم نشد تا اردیبهشت پارسال که یه روز صبح برادر خوبم
alireza_guitar اومد و بهم خبر داد و اصلا باورم نمیشد تا همین چند وقت پیش که ویزا خورد تو پاسم!
خواستم بگم که برای هر کسی یه قسمت و تقدیری در نظر گرفته شده . من سال های اول خیلی ناراحت میشدم ولی بعدش متوجه میشدم که چه خوب شد مثلا اون سال نرفتم آمریکا. مطمئن بودم و هستم که خواست خداوند بوده و خداوند خواست که من امسال ویزای آمریکا رو بگیرم و خیلی خوشحالم که الان موقع اش شده و خدارو هزاران مرتبه شاکرم.
دوستان من، شما تمام سعی و تلاش خودتون رو کردید و در لاتاری ثبت نام کردید ، حالا ادامه راه رو بسپارید دست خدا و توکل کنید به خدا. مطمئن باشید ضرر نمیکنید . . امید به خدا داشته باشید و هرچیزی که قسمتتون شد چه خوب چه خدایی نکرده بد اصلا ناراحت نشید و در هر حال خداروشکر کنید.

در همه کارهایت واقعا به خدا توکل کن ... وظیفه خودت را با اعتماد به خدا انجام بده، آن وقت ‏ببین چطور دست خدا به همراهت می ‏آید ... «فَإِنَّ اللّهَ عَزیزٌ حَکیمٌ» ... خدا غالب و قاهر است، اگر بخواهد، هیچ قدرتی در مقابل او نیست و حکیم است و کارهایش‏ حکیمانه و بر اساس مصلحت است، بی جهت کسی را تأیید نمی ‏کند.
به امید موفقیت همه دوستان و هم چنین برادر خوبم alireza_guitar
ببخشید اگه پرگویی کردم..
یه جمله کوتاه میخواستم بنویسم در مورد حکمت:
ببینید دوستان من فکر میکنم مجموعه ی عقل یا خرد و احساس مساوی ست با حکمت ، وقتی که انسان هم عقل و هم احساسش رو در یک سو کند یعنی هم جهت کند ، میتواند به اهدافش برسد...
ببینید وقتی که انسان هم به صورت عقلی درک کند هدفش را و هم احساسی ، تقریبا میتوان گفت به که به هدفش میرسد ......
بیان این مطالب خارج از نوشتار است ولیکن هر شخصی میتواند به اندازه ی درکش مطلب مرا درک کند...
شاید من هم ذره ای از گفته ام را درک کرده باشم.....
علی ایهاالحال ارتباط موضوع بنده با این تاپیک به گونه ای است که دوست گرامی hilda60 هم به آن اشاره کرده است.....
با تشکر
تشکر کنندگان: pichak333 ، rezijon ، pouya007 ، redbull ، azadeh.mohamad ، alireza_guitar ، msr839
(2015-04-11 ساعت 20:10)pouya007 نوشته:  دوستان ببخشید بی زحمت این تاریخو به میلادی تبدیل کنید (لطفا) تا من خیالم راحت بشه که درست وارد کردم! Big Grin

15 بهمن 1375

این درسته عایا...؟
February 03, 1997

چون یه برنامه تو گوشیم میگه 2 فوریه و یه سایت دیگه میگه 3 فوریه کدوم درسته؟؟؟

(ببینین من چقدر خاصم این سالی که به دنیا اومدم کبیسه هستش Big Grin دیگه لاتاری هم مال خودمه...خخخ...)

تاریخ انتخابی :1375/11/15دوشنبه 15 بهمن 1375

نتیجه تبدیل تاریخ:1997/2/3Monday , February , 3 , 1997
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya ، pouya007 ، ?!Seattle ، saidoo ، msr839
(2015-04-11 ساعت 20:37)pichak333 نوشته:  

15 بهمن 1375

این درسته عایا...؟
February 03, 1997

چون یه برنامه تو گوشیم میگه 2 فوریه و یه سایت دیگه میگه 3 فوریه کدوم درسته؟؟؟

(ببینین من چقدر خاصم این سالی که به دنیا اومدم کبیسه هستش Big Grin دیگه لاتاری هم مال خودمه...خخخ...)

تاریخ انتخابی :1375/11/15دوشنبه 15 بهمن 1375

نتیجه تبدیل تاریخ:1997/2/3Monday , February , 3 , 1997

از این سایت هم می تونید استفاده کنید
کد:
http://www.time.ir/
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، rezijon ، msr839 ، hamid32
(2015-04-11 ساعت 18:23)Richard نوشته:  [عکس: jbupw84gk91wpo8rw09n.png]
SadSadSadSadSadSadSadبدون شرح
خیلی عالی بود دوست عزیز به این میگن شکست ناپذیر وثابت قدم .من از سالهای دور لاتاری شرکت میکنم شاید بیشتر از بیست سال ولی هنوز نا امید نشده ام وهر سال شرکت میکنم .حتما اکتبر امسال هم شرکت میکنم .جالبه که پسرم سال قبل برا اولین بار شرکت کرد ویکضرب قبول شد والان آمریکاست .انسان با امید زنده است .شاد باشید
تشکر کنندگان: pouya007 ، saidoo ، nima2016 ، pichak333 ، javadgorgani ، rezijon ، puryapurya ، Richard ، .samira ، msr839 ، moxtar88 ، کوهنورد ، fatima96
(2015-04-11 ساعت 21:36)farrokh33 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 18:23)Richard نوشته:  -
SadSadSadSadSadSadSadبدون شرح
خیلی عالی بود دوست عزیز به این میگن شکست ناپذیر وثابت قدم .من از سالهای دور لاتاری شرکت میکنم شاید بیشتر از بیست سال ولی هنوز نا امید نشده ام وهر سال شرکت میکنم .حتما اکتبر امسال هم شرکت میکنم .جالبه که پسرم سال قبل برا اولین بار شرکت کرد ویکضرب قبول شد والان آمریکاست .انسان با امید زنده است .شاد باشید

خوش به حال پسرتون امیدوارم خودتون هم هرچه زودتر امکان رفتن پیدا کنید!
واسه ما سال اولی ها هم دعا کنید مثل پسرتون قبول بشیم.Smile
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، javadgorgani ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، کوهنورد ، fatima96
(2015-04-11 ساعت 21:36)farrokh33 نوشته:  
(2015-04-11 ساعت 18:23)Richard نوشته:  
شما بیا ی سفر با هم بریم تایلند. جای پسرتم خالی می کنیم Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: javadgorgani ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، fatima96
دوستانی که دیپلم 11 ساله دارند هر چه سریعتر برید پیش دانشگاهیی هنر بگیرید
9 تا کتاب هست که میشه 24 واحد. 5 تای نهایی رو خرداد بردارید و نمونه سوالات رو از سایت aee.medu.ir بگیرید. 10 تا آزمون آخر رو بخونید به راختی 15 میگیرید.
4 تا کتاب بعدی هم دی ماه بدید و پاس کنید. که اگر از شانس قبول شدید و از شانس وقت کنسولگریتون افتاد بعد از دی با مدارک 12 ساله رفتید

سوال بیشتری بود در خدمتم
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: nima2016 ، pichak333 ، javadgorgani ، rezijon ، puryapurya ، Richard ، pouya007 ، msr839 ، کوهنورد
من به تمام دوستان عزيز و محترم كه قراره برنده بشن پيشنهاد مي كنم از هيوستون شروع كنن به چند دليل
ارزون بودن چشم گير ، هر چيزي كه فكرشو بكنين ارزون تر از جاهاي ديگس
اب و هوا خوبه تقريبا ، البته تابستون ها وحشتناك گرم ميشه ولي خيلي سر سبزه
ايراني زياد هست البته من خودم به شخصه تا تونستم هر ايالتي رفتم از ايرانيا فرار كردم ، ايشالا ميرين ميبينين منظورم چيه
با كمترين سطح زبان مي تونين شروع كنين
خيلي شهر راحتيه ، يعني همه شل و ولن Smile)
-----------
به نظرم فعلا اگه مشكل زبان و پول دارين به نيويورك واشنگتن ال اي اينا فك نكنين چون امنيت تو امريكا واقعا مطرحه و اصلا حساب نكنين رو اين كه ميرين يه محله ارزون ، دو ضمن پس انداز هم فراموش كنين
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
البته در مورد ایالت برا برو بچ شمارشی قضیه حل شدس
همه میرن ناف امریکا
مسئله اصلی اینه که من که قراره برم کاشکی الان لوس آنجلس بودم میرفتم تشویق تیم ملی کشتی
بنده خداها خیلی اذیت شدن حقوقشونم که هیچه اونوقت کل ورزش ما شده فوتبال
قرارداد میلیاردی و نازکشیدن مربی
پول حروم کردن
کاشکی این اعداد ارقام نجومی فوتبال و صرف رشته های بدرد بخور میکردن
طبق معمول دوستتون دارم
(2015-04-11 ساعت 22:47)aliaz91 نوشته:  من به تمام دوستان عزيز و محترم كه قراره برنده بشن پيشنهاد مي كنم از هيوستون شروع كنن به چند دليل
ارزون بودن چشم گير ، هر چيزي كه فكرشو بكنين ارزون تر از جاهاي ديگس
اب و هوا خوبه تقريبا ، البته تابستون ها وحشتناك گرم ميشه ولي خيلي سر سبزه
ايراني زياد هست البته من خودم به شخصه تا تونستم هر ايالتي رفتم از ايرانيا فرار كردم ، ايشالا ميرين ميبينين منظورم چيه
با كمترين سطح زبان مي تونين شروع كنين
خيلي شهر راحتيه ، يعني همه شل و ولن Smile)
-----------
به نظرم فعلا اگه مشكل زبان و پول دارين به نيويورك واشنگتن ال اي اينا فك نكنين چون امنيت تو امريكا واقعا مطرحه و اصلا حساب نكنين رو اين كه ميرين يه محله ارزون ، دو ضمن پس انداز هم فراموش كنين

ممنون از راهنماییتون.

از ویکی پدیا:

ایرانیان مقیم هیوستون:
ناحیه هیوستون بزرگ، جمعیت قابل توجهی ایرانی و ایرانی‌تبار دارد. نیما ارکانی حامد، کمال خرازی، هوشنگ انصاری، فریناز کوشانفر، شان دایوری، ارسلان کاظمی، و ابراهیم یزدی بطور نمونه از مشاهیر این دسته (حال و گذشته) محسوب می‌گردند.

در سال ۲۰۰۶ علی و گیتا صابریون، دو ایرانی مقیم هیوستون مبلغ ۱۰ میلیون دلار به مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس اهدا کردند. در همان سال، شهردار هیوستون از فیلم Omar Khayam: The Keeper (به کارگردانی کیوان مشایخ ساکن این شهر) رسماً تقدیر بعمل آورد. و نمایشگاه آثار هنرهای اسلامی موزه هنرهای عالی هیوستون توسط چند خانواده ایرانی راه‌اندازی و حمایت مالی می‌شود. هوشنگ انصاری از بنیانگذاران و حامی مالی مؤسسه جیمز بیکر در تگزاس بوده‌است.
جشنواره فیلم ایرانی موزه هنرهای عالی هیوستون نیز در سال ۲۰۰۹، شانزدهمین دوره خود را برگزار کرد.
تشکر کنندگان: javadgorgani ، puryapurya ، nima2016 ، pouya007 ، msr839 ، کوهنورد ، mona_ir ، rezijon ، kuwait
با تشكر از لينك ويكي پدياتون ، البته اينو بگم من دو هفته بيشتر هيوستون نبودم ، ولي همون دو هفته كل مناسبت هاي مربوط به عيد رو كه ايرانيا داشتن رفتم و ديدم ، شايد از نظر خيليا جمع هاي خوبي بود ولي من نپسنديدم ، جمع هاي دانشجويي خيلي بهترن ، كلا به خود ادم بستگي داره ، من نظر شخصيم رو گفتم Smile
اگر مي خواين به صورت پرايوت براتون بگم چون اينجا روم نمي شه Smile)
من به جوون تر ها فقط شهراي شمالي رو پيشنهاد مي كنم ، بوستون ، نيويورك ، واقعا زندگي مجردي توش لذت داره
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: pichak333 ، puryapurya ، Richard ، nima2016 ، pouya007 ، msr839 ، کوهنورد ، kuwait
هيوستون فكر كنم تقريبا مثل شمال خودمون باشه درسته؟

2012-2017
تشکر کنندگان: javadgorgani ، pichak333 ، msr839 ، کوهنورد ، kuwait
(2015-04-11 ساعت 23:17)Richard نوشته:  هيوستون فكر كنم تقريبا مثل شمال خودمون باشه درسته؟

تقريبا ، البته ميان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا اسمان است Smile
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: pichak333 ، Richard ، msr839 ، taherifar ، کوهنورد ، pouya007 ، hamid32 ، kuwait

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان