کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-12 ساعت 14:38)Abdorrezaa نوشته:  دیترویت ی زمانی قطب صنعتی-اقتصادی آمریکا بود، منتها شرکت های بزرگ خودرو سازی و قطعه سازی کارخانه های خودشونو به آمریکای جنوبی و چین منتقل کردند،بخاطر هزینه پایین کارگر و قیمت تمام شده کمتر محصول، بعد از اون اتفاق، مردم شهر بی کار و بی پول شدند و نتوانستند مالیات و وام خونه هارو بدن، برا همین، خدمات شهری و ایالتی که از پول مردم تامین میشه ضعیف و ضعیف تر شد، بطوری که زمان حضور پلیس و آتش نشانی در دیترویت شبیه الانه تهرانه و خانه ها و املاک رها شده و ویران مردم هم بخش جدا نشدنی بافت این شهره.
البته در آینده شاید این شهر و ایالت همین روند رو دنبال نکنه، من چندتا مصاحبه از صنعتگران بزرگ و سیاست گذاران اقتصادی آمریکا دیدم که میگفتن باید کارخانه هامونو از خارج دوباره به داخل منتقل کنیم چون خرید از چین در دراز مدت آسیبهای بیشتری داره تا منفعت....

بدانيد و آگاه باشيد اطلاعاتي كه ما از كشور امريكا داريم مثل خصوصيات مردمش ، وضعيت اقتصادي هركدام از ايالتها ، چگونگي گرفتن امكانات و مزايا ، بيمه ، حسابهاي بانكي و.... شهروندان بومي امريكا هم ندارن Big GrinBig Grin

اينم از مزاياي مهاجرسراست.... والا بخدا ....
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
ممنون. اقا علیرضا بخاطر اینکه رتبه بهم دادی

ایشاالله بزودی به ارزومون برسیم
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، pouya007 ، nima2016 ، tabim4 ، rezijon ، azadeh.mohamad ، puryapurya
(2015-04-12 ساعت 16:16)lottory2015 نوشته:  کاش میشد بنا به گفته دوستان همه بچه ها قبول شوند ولی واقعیت اینه که شاید و شاید یک یا دو نفر از بچه های اینجا قبول شوند....واقعیت اینه دوستان هر چند امید چیزه دیگه ای هست

مگه ميخوان از بچه هاي مهاجرسرا قرعه كشي كنند ؟Big Grinممكنه همه بچه هاي اينجا برنده بشن

تشکر کنندگان: msr839 ، payamshad ، pouya007 ، pichak333 ، nima2016 ، Richard ، tabim4 ، rezijon ، javadgorgani ، puryapurya ، vashahri
اون هایی که یه همدم دارن و دوسش دارن،درک می کنن؛
دلم می خواد دست خانومم رو بگیرم،
آخر هفته باهم بریم ورزشگاه؛ یه فوتبال پر شووور در کنار هم ببینیم...توی ورزشگاه داد بزنیم، تو سرو کوول هم بزنیم....
بعدش باهم بریم کلاپ...
خلاصه بعد از کلی تخلیه انرژی برگردیمو فرداش اول هفته رو با کلی انرژی شروع کنیم.
داشتن حقی از زندگی؛ شده برامون آرزو
خدایا بازم شکرت
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: pichak333 ، nima2016 ، .samira ، pouya007 ، Richard ، tabim4 ، taherifar ، rezijon ، msr839 ، مررداد ، javadgorgani ، redbull ، 2taha ، vashahri ، roadhog
اسم يكى از دوستام سه سال پيش دراومد بعد از قبوليش با مهاجر سرا آشنا شد تمام مراحل و با كمك بچه هاى مهاجر سرا طى كرد با يكى از همين بچه ها هم همخونه شد خيلى از زندگيش راضيه البته اينجا هم زندگى خيلى لوكس و رويايى داشت اما هر موقع ميخواد امريكا رو توصيف كنه ميگه اينجا بهشت روى زمينه اميدوارم امسال خدا بخواد پامون به بهشت روى زمين برسه
(2015-04-12 ساعت 17:46)alireza_guitar نوشته:  اون هایی که یه همدم دارن و دوسش دارن،درک می کنن؛
آخر هفته باهم بریم ورزشگاه؛ یه فوتبال پر شووور در کنار هم ببینیم...توی ورزشگاه داد بزنیم، تو سرو کوول هم بزنیم....
بعدش باهم بریم کلاپ...
خدایا بازم شکرت

گل گفتی اقا علی رضا، لحظه به لحظه اش رو درک کردم
به امید خدااا
2017  ؟ Big Grin
خدايا تو خودت ميدوني من به اين شانس نياز دارم
صدامو ميشنوي خدا؟
منم ، هموني كه براي كسي بد نخواسته ، دل نشكسته
خدايا روي خوش زندگي را به من نشون بده
منم بنده تو ، اگر از جنس خودم بودي ، اگر بشر بودي ، انتظاري نداشتم
ولي تو خدايي ، هم ميدوني هم ميتوني ،
منم همون عاجزي كه فقط نگاهش به دست توست
هميشه هوامو داشتي ، فدات شم ، ممنون
اين بارم شادم كن
(2015-04-12 ساعت 18:43)pichak333 نوشته:  خدايا تو خودت ميدوني من به اين شانس نياز دارم
صدامو ميشنوي خدا؟
اين بارم شادم كن

خدایا حالا کنار خواهر عزیزمون یه نیم نگاهی هم به ما داشته باش (آخه منم به این شانس نیاز دارم Big Grin )
ایشالا همه بچه ها به آرزوهاشون برسن
2016
2017
2019
[font=Tahoma]
سلام
امید به خدا هستم
حدود 6 ماهه شمارشیم و مهاجرسرا مصرف می کنم
الان 3 ساعته پاک پاکم
(ای بابا نشد)
[/font]

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
طبق معمول دوستون دارم
(2015-04-12 ساعت 13:01)puryapurya نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 12:13)pichak333 نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 11:57)mona_usa نوشته:  
دوست عزیز امکان آپلودش وجود نداره...جایی دانلود رایگان وجود داره؟؟

البته با تشکر از دوستی که لینک Rosetta Stone رو برای دانلود گذاشته بودند. من هم دوتا لینک براتون بزارم که هم مستقیمه و هم واقعا رایگانه.

دانلود خود نرم افزار:
http://p30download.com/fa/entry/33736

دانلود پکیج انگلیسی آمریکائی:
http://p30download.com/fa/entry/33770

البته من منابع رایگان دیگری رو برای آموزش زبان دارم که همشون رو با یک سرچ ساده پیدا کردم. دیگه الان اون زمان نیست که امکانات نباشه. ماشالا روی اینترنت هزاران منبع مختلف هست که با ویدیو، فایل صوتی، پادکست، نوشته، بازی و هر روشی که شما تصورش رو نمی کنید زبان رو به رایگان آموزش میدن. فقط کافیه یک سرچ کوچولو تو گوگل بکنید.

البته اگر خواستید بگید من اونایی رو که بلدم بهتون بگم.

(2015-04-12 ساعت 14:48)pagan نوشته:  سلام به همه دوستان پشت خط، مرتضی هستم با شماره کانفیرمیشن xxxx و الآن سالهاست سنگر رو حفظ کردم، از وقتی که فکر می کنم اینترنتی شد همچنان امیدوارانه دارم شرکت می کنم، امیدوارم همه به آرزوشون برسند و موفق باشند و "5 ماه می" لبشون خندان و خوشحال باشند، برای من دیگه تقریبا مثل روتین شده فکر می کنم اگر یک سال نباشم کارمندای سازمان مهاجرت آمریکا دلشون برام تنگ بشه، احتمالا هر سال که با عکس جدید ببینم ذوق مرگ میشن و میگن باز این پررو اومد، ولی در کل برای من یک عمر بود وقتی که اولین بار شرکت کردم حدود 22 یا 23 سال بودم....پس همگی با گامهائی استوار پیش به سوی آمریکای جهانخوار

آفرین بر شما و ارادتون. همچنان پیش بتازید که ما هم دنبالتون داریم میاییم.

مطمئنم اگر دولت امریکا میدونست ما چقدر علاقه و اشتیاق داریم؛ خود جان کری ویزامون رو issue میکرد

من هم میخوام یه صحبتی در همین زمینه که از صفحه 274 همین تاپیک شروع شد بکنم.
آدم به امید و آرزوهاش زنده است. این رو نمیشه انکار کرد. به نظر من اگر کسی امید و آرزو رو از خودش بگیره لاجرم باید مثل یک زندگی روتین رو داشته باشه و این برای امثال من زیاد خوشایند نیست.
لاتاری خیلی خوبه. درست مثل اون نردبان ها در بازی مارپله هستش. شما رو یک راست میبره به مرحله آخر. راحت ترین و سریعترین راه برای بدست آوردن اقامت دائم (از نظر من) بهترین کشور دنیاست. اما خوب یک بدی هم داره: خود فرآیند لاتاری. یعنی قرعه کشی. یعنی شانس. یعنی رندوم و تصادفی. لاتاری هر سال برای کسانی مثل حکم یک شانس اضافه رو داره. مثل یک اتفاق خوب که حداقل بهتون امید میده. اینکه اون آرزوی امریکا درون شما زنده باشه. لاتاری قشنگه. لاتاری گله.
زمانی که چشمانمون بسته است هر چقدر میخواهیم میتونیم رویاپردازی کنیم ، اما در دنیای واقعی باید واقعی نگاه کنیم.
صحبت های دوستان هم کاملا درسته. آدم نباید زندگیش رو گره به بزنه به لاتاری. این درست نیست که شما موقعیت های فعلی و آینده تون رو خراب کنید برای یک روند صرفا قرعه کشی.
اما برای خیلی ها اینطوری نیست. توی همین فروم کسانی هستند که دارن از طریق مهاجرت متخصص به دیگر کشورها برنامه ریزی میکنند. برای اپلای به دانشگاه های مورد نظرشون دارن اقدام میکنن. برای خانوادگی. خلاصه راه های زیادی برای مهاجرا هست مخصوصا کسی که تصمیم جدی داشته باشه. حالا اگر لاتاری برنده شدن که فبها.
از طرفی کسانی هم هستن که نمیخوان زحمت و دردسر این روند پیچیده و پیرکننده مهاجرت رو بکشن. اونا یک زندگی سالم، عادی و معمولی رو دارن ادامه میدن و البته گوشه چشمی هم به لاتاری دارن.
مسلما در این بین هم کسانی هستند که درس و کار و زندگی رو ول کردن بخاطر لاتاری. اینا رو خدا خودش هدایت کنه.

پ.ن. بازم میگم لاتاری خوبه. لاتاری قشنگه.

دقیقا 23 روز و 0 ساعت و 18 دقیقه مونده
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، mohsen7337 ، nima2016 ، pagan ، mona_ir ، .samira ، puryapurya
(2015-04-12 ساعت 17:46)alireza_guitar نوشته:  اون هایی که یه همدم دارن و دوسش دارن،درک می کنن؛
بعدش باهم بریم کلاپ...
خدایا بازم شکرت

خوب حرف دل ما رو زدی.......
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، saidoo ، alireza_guitar ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، mohsen7337 ، javadgorgani
(2015-04-12 ساعت 19:55)pouya007 نوشته:  
(2015-04-12 ساعت 18:43)pichak333 نوشته:  خدايا تو خودت ميدوني من به اين شانس نياز دارم
صدامو ميشنوي خدا؟
اين بارم شادم كن

خدایا حالا کنار خواهر عزیزمون یه نیم نگاهی هم به ما داشته باش (آخه منم به این شانس نیاز دارم Big Grin )
ایشالا همه بچه ها به آرزوهاشون برسن

فدات شم داداش گلم
ايشالا
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، rezijon ، mohsen7337 ، puryapurya
دو کلوم با خدا
آخدا
من امریکا رو دوست ندارم نمیخام برم
اصلا صنمی هم باهاش ندارم
اما چون تو میخای و منم جز تو کسی و ندارم میگم چشم
فقط حالا که قراره برم خواهشا کیس نامبرم دو رقمی نه اصلا یه رقمی نه همون نفر اول باشه راستی من از تنهایی خوشم نمیاد این رفیقامم بزور بیار آخدا
( یاد آهنگ معروف افتادم که میگه : بادست پس می کنی با پا پیش میکشی دل دیونه رو به اگه گفتی ....جایزه داره ها)

طبق معمول دوستون دارم
تشکر کنندگان: pouya007 ، pichak333 ، msr839 ، DELPHI5 ، tabim4 ، rezijon ، saidoo ، mohsen7337 ، nima2016 ، hamid32 ، مررداد ، puryapurya ، kuwait
(2015-04-12 ساعت 20:21)امید به خدا نوشته:  دو کلوم با خدا
آخدا
من آمریکا رو دوست ندارم نمیخام برم
اصلا صنمی هم باهاش ندارم
اما چون تو میخای و منم جز تو کسی و ندارم میگم چشم
فقط حالا که قراره برم خواهشا کیس نامبرم دو رقمی نه اصلا یه رقمی نه همون نفر اول باشه راستی من از تنهایی خوشم نمیاد این رفیقامم بزور بیار آخدا
( یاد آهنگ معروف افتادم که میگه : بادست پس می کنی با پا پیش میکشی دل دیونه رو به اگه گفتی ....جایزه داره ها)

طبق معمول دوستون دارم

به اتیش میکشی Rolleyes
تشکر کنندگان: امید به خدا ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، pichak333 ، rezijon ، saidoo ، mohsen7337 ، hamid32 ، puryapurya
خدا ما هم از مشتری های قدیمی هستیم از ما فراموش نکنی ها اینجا تنور پارتی بازی داغه Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان